פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7?ואם כן מאיפה?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אני יודע שאת הבטא הראשונה שהייתה לא היה אפשרכרגע אני כבר לא יודע כי כבר יש לי חוקי אבל נראה לי שאי אפשר
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אבל איך לפי הבדיקה הזאת הם יודעים שהווינדוס חוקי או לא?הרי אם הוא לא חוקי הוא צרוב כמו המקור שלואיך הם יודעים אם הוא המקור או הצרוב?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים תלויאם זה HOME/PRO אז אי אפשר להתקין עם אותו קוד על כמה מחשבים(כלומר אי אפשר לעשות הפעלה, להתקין תמיד אפשר)אם זה VLK אז רק אם הוא בתוקף
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר מה הגירסה האחרונה של firefox ?התקנתי את ה1.5.0.6ואני לא רואה שום הבדל במהירותנראה לי שזה סתם אנשים ששונאים את מיקרוסופט ממליצים עליה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים היתרונות בפיירפוקס זה שיש פחות פרצות אבטחה,יותר אפשרויות,הרחבות,לשוניות,אם כבר מתגלה פרצת אבטחה קטנה הם מוצאים גרסא חדשה ולא עידכון קטן(שהרבה לא יכולים להוריד וגם לא כל מי שיכול מוריד)וככה כל ההורדות הבאות יהיו ישר חסינים מהפרצה...אה כן,זה גם תומך RSS
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים כמה דברים:- בדיקת החוקיות של מערכת ההפעלה רלוונטית לא רק להתקנת IE7 אלא גם למי שמעוניין להתקין WINDOWS MEDIA PLAYER 11 BETA, או להוריד עידכונים למערכת ההפעלה מהאתר של מייקרוסופט WINDOWS UPDATE.- גם IE7 תומך RSS, לא רק FIREFOX. הם אפילו משתמשים באותו אייקון לייצוג RSS, כי מייקרוסופט ביקשה וקיבלה רשות ממוזילה.- היתרון הגדול של FIREFOX הוא כמובן ההרחבות המעולות שניתן להתקין עליו - במייקרוסופט מנסים לעשות משהו דומה עם IE7. בינתיים זה לא כ"כ הולך.יום נעים לכולם.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים למה אתם עוזרים לו לעבור על חוקי הפורום ?!?!אתם לא רואים שהוא מנסה לעקוף את הבדיקה של IE7 כדי להתקין אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.