עבור לתוכן

מהירות העלאה של 1MB ומעלה.

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג מתי יהיה אפשרי להשיג מהירות העלאה של 1 מגה ומעלה בארץ אני מתכוון ב ADSL.

פורסם

חכה 5 דקות, אני יסתכל בכדור הבדולח שלי.

פורסם

ADSL לא יכול להגיע למהירות כזו

8Mb הורדה מקסימום

800kb מהירות העלאה.

אם אתה מתכון ל HDSL זה כבר משהוא אחר :xyxthumbs:

פורסם

או שתעבור לכבלים

פורסם

תעבור לכבלים.

באשר ל ADSL הוא לא תומך כרגע במהירויות כאלו וגם בזק על פי מה שיצא לי לקרוא השבוע במוסף כלכלה של ידיעות אחרונות נראה כי בזק מפסיקה להרחיב ולהשקיע בתשתיות של האינטרנט המהיר בטכנולוגיית ה ADSL.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז מתי יהיה זמין מהירות של 1מגה ומעלה חוץ מכבלים... תשפשף טוב טוב את הכדור כי אני רוצה תאריך ושעה.

הבעיה עם הכבלים שהם לא תומכים בכל האזורים רציתי להתחבר אליהם אבל אז הם אמרו לי שאין להם פריסה אצלי.

ולגבי ה HDSL מתי זה יהיה זמין ועל איזה מהירויות מדובר?

פורסם

זה בטח יהיה זמין כשהמשכורת הממוצעת במשק תהיה 10.000$ בחודש (נטו כמובן) וכשכולם ינהגו במרצדס/ב.מ.וו/אאודי ולא תהיה הגבלת מהירות בארץ ולמרות זאת לא יהיו תאונות...

אז בטח יהיה HDSL כמו שצריך ובמחיר טוב שלא נדבר על מהירות גבוהה יותר מזה...

פורסם

טוב מספיק עם תגובות ציניות. אף אחד לא יודע מתי יהיה מה בעתיד. אז אין טעם לשאול.

פורסם

מה לגבי ADSL2?

פורסם

להפוך את העניין לרציני יותר: מה מונע מהגעה למהירות upload כזאת? האם יש צורך בשינוי תשתית קוי הטלפון או משהו בסגנון?

פורסם

HDSL קיים עוד מתקופת wow

שזה לפחות 6 שנים

יש אותו כברבישראל אבל לא בשבילנו

הוא משווק לעסקים גדולים

פורסם

בקישורית כתוב

2Mbps על 1Mbps

MBPS אומר מגהביט(Megabit) לשניה ולא מגהבייט(Megabyte) לשניה

מה שאומר שהUpload שיהיה לאחר חישוב קל רק 128 בייט לשניה(byte ) זה מה שמענין אותנו

ולא איזה מספר מנופח כדי להטעות ... שים לב טוב טוב

להגיע ל1 MEGABYTE צריך לפחות פי שמונה מהירות MEGABIT ..... כלומר בחלום... שכח מזה

פורסם

לא תראה אלפואד של מגה-ביט מבזק...

לא ב-50 שנה הבאות!

אין תחרות, הם סוחטים אותנו - פשוטי העם, וסוחטים עוד יותר את העסקים, באלפי שקלים כל חודש על חיבור בסיסי ביותר, שכל אזרח אירופאי רואה כמינימום!

צעד מבורך היה של HOT, שיזמו מהירויות העלאה, אפלואד - החצי מגה הוא דווקא במחיר שפוי, ואני אישית התחברתי לזה...

מעניין אם החבילה הזאת מצליחה - אני בטוח שכן, אבל בטח בזק רואים איך הולך ל-HOT, וכשעוזבים אותם, ועונים "זה בגלל האפלואד", ועדיין חושבים "האם באמת אין ביקוש?" - אז כן חבר,'ה יש ויש ביקוש!

רוצים אינטרנט מהיר אמיתי, עם פינגים "טיפה" יותר נורמליים לאירופה, ארה"ב ואוסטרליה!

לפי מה ששמעתי, בנובמבר עומדות להתרחש רפורמות בבזק, חבילות חדשות, וקיצר - יש למה לצפות!

אגב, כתוב בוויקי שבזק עורכת ניסויים ב-VDSL...

לא שזה אומר משהו, כנראה הכוונה לעסקים היותר רציניים, ולא בדיוק ללקוח הפרטי, לפחות לא בזמן הקרוב!

פורסם

להפוך את העניין לרציני יותר: מה מונע מהגעה למהירות upload כזאת? האם יש צורך בשינוי תשתית קוי הטלפון או משהו בסגנון?

ספקיות האינטרנט מספקות גם שירותי אחסון שרתים בחוות השרתים שלהם, ולכן אין להם אינטרס להעלות את קצב ההעלאה, ביגלל שאם יהיה חיבור בייתי של 1 מגה ביט ומעלה, אז יותר ויותר אנשים יעדיפו לשים את השרת שלהם אצלם בבית מאשר בחוות השרתים של הספקית אינטרנט, מה שאומר הפסד כספי גדול לספקית האינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים