פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים אני מקווה כי לא ציפית לביצועי אוברקלוקינג יוצאי דופן מלוחות אסוס... אתה לא יכול לבוא אליהם בטענות בנושא הזה...
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים אני מקווה כי לא ציפית לביצועי אוברקלוקינג יוצאי דופן מלוחות אסוס... אתה לא יכול לבוא אליהם בטענות בנושא הזה...בכל זאת... ASUS זה שם שפעם אמר משהוא... גם באוברקלוקינג. איפה לעזזל אנשים מחביאים את המאווררים בחורף?
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים אם הייתי מוציא לי לוח כזה מרכיב מערכת ומשחזר את ההישג הזה הייתי מוריד את הכובע בפני החברה בפעם נוספת...
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים מחבר זה כבר נעשה - THE FOX עובד על באס 200 ! בלוח אסוס .החסרון היחיד שיש להם זה חוסר במתח ל AGP.וחוץ מזה הם היחידים שנותנים מעל 2 וולט למעבד (2.2 וולט) !
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים עופר, אתה יודע על מה אני מבר איתך, באותו הזמן שפתחנו לוחות זה היה מעניין. ואני עדיין משאיר לך את זה כאופצייה, זה יכול להיות מעניין מאד, וחבל שלא ניסינו את זה כבר אז... :
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים מחבר את המעבד פנינה שלי אני לא מוציא מהבית !אם אני יוכל אני יביא לוחות לפה ואז אני ינסה עם עוד מערכת.
פורסם 2002 בדצמבר 823 שנים עוד עדכון קטן בדרכי הארוכה לעבר ה 2 GHZ ! מזכיר מעבד נעול : HOLY CRAP!! ?kewl... very... i'm interested of knowing, what are the temps
פורסם 2002 בדצמבר 823 שנים HOLY CRAP + .... מגניב... קירור מים home made ... ... עם סבון מיכל סבון כביסה....ח חחחח.... קבל ח"ח אדיר! ;D ד"א: למה הוא לא בגלריה? אם כן, אשמח לקבל קישור . :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.