פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו אני באמת הייתי ממליץ לך ללכת יותר על ASUS ועל GIGABYTE ... ויותר הייתי ממליץ ל ללכת על GIGABYTE .. אומרים שהואממש טוב .. אני עדין לא ניסיתי אבל אני ינסה ... לדעתי לך על : GA8I945PMF Gigabyte הוא מתאים לך למעבד מהירות FSB 1066 DUAL DDR2 .. [למיהרות זיכרון בידיוק אני לא יודע ] או GA8I945GMHRH Gigabyte אותו הדבר רק בCHIPSET הוא קצת שונה ... אם אתה רוצה ASUS אז ... P5PL2 Asus יש לו מהירות FSB 800 , מתאים למעבד שלך , DDR2 ... או P5RD2-VM Asus יש לו CHIPSET של ATI RADEON XPRESS 200 שמעתי וקראתי שהוא טוב מאד ומלא אפשרויות .. מתאים לך FSB 800 ,DDR 2 ,מתאים לך מחינת המעבד .. זהו זה הם בערך בתקציב של 500-800 שקל .. אני חיפשתי לפי הנתונים ..
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר איך הלוח הזה....http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=315&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e&זה חיסרון משמעותי שאין לו כרטיס מסך און בורד?התקציב הוא כמה שפחות...אני לא יודע אני קונה מערכת שלמה אני צריך לרשום דרישות....המעבד intel פנטיום D3.4 ג'יגה....אמ... מהירות בטח 800....
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר יש גם את אותו לוח עם כרטיס מסך מובנה....טוב או לא טוב???http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=317&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e&ו...מה רע ב Intel Sorento ?
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר אני לא יודע...שמע אין לי כסף ל core 2 due...עזבו....אני כבר אלך לחנות משו שיתאים לכל שאר החומרה שאני רוצה זה יספיק לי...ומה זה לעזאזל c2d?חחחח.... אני אומר לכם העולם הזה לא נגמר...ד"א- אמרו לי שכרטיס און בורד זה גם חיסרון... כי זה מעסיק באופן קבוע את המעבד...
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מה שהצעתי אמור לעלות פחות מהמעבד + לוח במפרט שלךC2D = Core 2 Duoוכרטיס אונבורד לא מוסיף ולא גורע (כאשר אתה משתמש בכרטיס מסך אחר שיושב בחריץ PCI-Express x16)
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר אה נכון... שמע אתה צודק זה רעיון.... חחחח! הבנתי שקוד 2 דיו בן זונה... טטוב טוב אני אוסיף אותו... מפחיד... זה יהיה לי ביטח על יחשבון הכרטיס מסך... כי דוד שלי לא רוצה שאני אקח אינטל... תודה גייבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.