עבור לתוכן

רוצה לשדרג כרטיס מסך..אבל כבר מבולבל

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה.

המחשב שלי כבר לא סוחב.

2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4.

אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן.

זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני.

אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS.

אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP .

אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו.

בקיצור הבנתם את הבעיה שלי.

אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש.

הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה..

עצות?

פורסם

אם אתה כל כך רוצה לשמור על ההשקעה שלך, אז יש לחברת ALBATRON פתרון נחמד,

ATOP הוא למעשה גשר שמאפשר לחבר כרטיס AGP ללוח עם PCI_E , ככה אתה בעצם שומר על השקעה שלך.

צריך לבדוק למי יש את המתאם הזה בארץ, ואם המחיר בכלל שפוי.

http://www.albatron.com.tw/english/news/news_detail.asp?news_id=167

פורסם

המתאם של אלבטרון לא נראה לי נמכר בארץ.

לדעתי, הכי טוב לקנות כרטיס מסך סביר לא בעלות גבוהה, לAGP (כך לא צריך לשדרג עוד מסביב). בכל מקרה הבסיס של המחשב לא מאוד חזק אז גם אם תשים כרטיס חזק זה לא ממש יעזור.

כשתחליט לקנות מחשב חדש - אז כבר תקנה הכל חדש.

פורסם

תצתרך להלחליף גם את המעבד וזה כבר השקעה גדולה אם רציתה רק כרטיס מסך

כדי להוסיף זיכרון אם יש לך רק 512 ולקחת 6600

ה6600 של בן דוד שלי מריץ את כל המשחקים שיצאו בזמן האחרון על מדיום או נמוך אבל מריץ טוב

ואל תשים לב למה ש urib רשם לך הוא חשב שאתה רוצה לשדרג לוח אם ולשמור על הגיפה 4 אז הוא נתן לך קישור לכרטיס כזה (לפעמים אנשים צריכים לקרוא קצת)

פורסם

ואל תשים לב למה ש urib רשם לך הוא חשב שאתה רוצה לשדרג לוח אם ולשמור על הגיפה 4 אז הוא נתן לך קישור לכרטיס כזה (לפעמים אנשים צריכים לקרוא קצת)

תגיד אתה בסדר :kopfpatsch:

אם הוא קונה היום כרטיס סביר עד חזק, כמו 7800GS או 6800GS ל-AGP, אז הוא יוכל בלוח הבא שלו להשתמש במתאם של אלבטרון,

במקום לקנות כרטיס תומך PCI, אז אל מה אתה מדבר בכלל, נראה לך שאנשים ב-ALBATRON מטומטמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים