עבור לתוכן

עזרה בבחירת מדפסת לצרכי אוניברסיטה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת ..

רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת)

אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה ..

איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ?

ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ?

נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ...

אודה לכם אם תענו לי בהקדם.

שבת שלום לכם !

פורסם

מסתובבות בשוק הרבה מדפסות טובות שניתן גם למלא אותן ידנית כמו הC45 של אפסון ,או סדרת ה***3 של HP, או הIP1500 של קנון.

כולן לא עולות יותר מ-200 ש"ח ומספקות איכות טובה להדפסת עבודות, כולל גרפים צבעוניים.

ללקסמרק יש אפילו דגם משולב ב-250

מחירן שווה למחיר הדיו בלבד ואז החשש למלא אותן וחס ושלום להרוס אותן בתהליך אינו בעיה כלל.שתמות, נקנה חדש.

פורסם

איזה חוג אתה הולך ללמוד, זה חשוב כמות הדפסות שיש במסלול הלימודים!

אם אין הרבה הדפסות אז לך על משולבת על בסיס דיו

אם יש הרבה אז אולי כדאי לקנות גם אחת של לייזר וגם אחת של דיו (לאורך זמן זה משתלם) איזה כדאי שתהיה משולבת אני יעשה בדיקה!

זהו לבינתיים

פורסם

לא לקנות HP!

ואני ממליץ לא ללכת על שילוב.

קנה מדפסת טובה של CANON או EPSON וסורק שגם עולה יום גרושים ...

פורסם

איזה חוג אתה הולך ללמוד, זה חשוב כמות הדפסות שיש במסלול הלימודים!

אם אין הרבה הדפסות אז לך על משולבת על בסיס דיו

אם יש הרבה אז אולי כדאי לקנות גם אחת של לייזר וגם אחת של דיו (לאורך זמן זה משתלם) איזה כדאי שתהיה משולבת אני יעשה בדיקה!

זהו לבינתיים

אין ספק שאם יש באפשרותך להשקיע אז תקנה מדפסת ליזר שניתן היום נדמה להסיג בפחות מ 500 שקל נדמה לי של HP יש מבצע לרגל השקת איזה דגם מסויים.

אחרי הכל לרוב ההדפסות של סטודנטים זה בשחור לבן וכאן אין ספק שליזר הרבה יותר משתלם.

מדפסת הזרקת דיו של HP או CANON צבעונית גם אני מעריך אותו סדר גודל של מחיר ואולי אף ניתן למצוא זולות יותר שלהן.

עכשיו לגבי סורק אם אתה תקנה בנפרד אז לך על הסורקים של CANON שהם מעולים.

עם בכל זאת אתה רוצה במכשיר משולב ומן הסתם אתה רוצה שהא ידפיס צבעוני אז המגוון הוא די רחב וישנם מספר דגמים הן של HP והן של CANON שמחירם מתחיל אני חושב מאיזור ה 500 +/- וכמובן מתפס לו למעלה ויכול להגיע אף לאיזור ה 2000 ומעלה.

יתרון אחד שיזקף לזכות המכשירים המשולבים מלבד כמובן שהכל במכשיר אחד וזה חוסך מקום פיסית זה הפשטות לצלם ללא כל צורך במחשב, לעומת סורק בנפרד שבשביל להשתמש בו לצרכי צילום יש צורך במחשב ולו רק בכדי שיהיה דלוק על מנת שתוכנת הסריקה/צילום תוכל לעבוד.

בכל מקרה אני חושב שקודם כל תציין מה התקציב שלך? כמה אתה מוכן ומעוניין להשקיע? ואז נוכל כאן לנסות ולתת לך המלצות יותר ספציפיות.

ועוד דבר קטן בכל מקרה יהיה אשר יהיה לך על HP או CANON בשום מצב לא לגעת ב LEXMARK (אם מדובר על הזרקת דיו) וכן לא מומלץ לגעת ב EPSON.

פורסם

מה רע ב epason?

ואך אפשר להמליץ על HP ... כשדיו עולה כמו כל המדפסת?

ולחברה אין מערך שרות ותיקונים?

אז לך רק על CANON

פורסם

נכון, לקסמרק על הפנים ולHP הדיו הכי יקר, אבל את שניהם ניתן למלא ובסיכון נמוך.

בסופו של דבר ,בתור סטודנט, הדבר היחיד שמעניין אותו זה מחיר פר דף.הוא לא זקוק למדפסת איכותית עם יכולת Photo וכדומה.

פורסם
  • מחבר

אמממ ... תודה על התגובות וסליחה שלקח לי זמן לענות ;)

אני חושב שאני אקנה מדפסת בנפרד וסורק בנפרד, אני גם צריך לקנות מחשב נייד אבל זה כבר קשור לאזור אחר בפורום ;) (=נראה לי...)

לקחתי מסלול דו-חוגי באוניברסיטת ת"א, הסטוריה כללית והסטוריה של מזרח אסיה (כולל יפנית) ...

אני מאמין שיהיה לי הרבה להדפיס ולצלם\לסרוק ...

מבחינת תקציב, עד 1000 נראה לי יספיק למדפסת וסורק ...

עדיף מדפסת שלא תזלול דיו ושכל ראש דיו יעלה כמו או יותר מהמדפסת ... (משהו שישתלם לאורך ה3 שנים, ואם זה אומר לקנות מדפסת לייזר אז שיהיה לייזר)

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ את זה, פשוט לא רציתי להתחיל ת'רד חדש בנושא ..

אתם יכולים לעזור לי ?

פורסם

רוצה מדפסת לבד? תתפנק עם ה HP 1018,יתרונה בשירות בבית הלקוח.

פורסם

^^^

:lol: :lol: :lol:

HP??

שירות?? ועוד בבית הלקוח?? :lol: :lol: :smile1:

יש לי HP ובוא נגיד ששירות אין לי :silly: בטח לא בבית הלקוח חח

canon pixa 1000 משהו כזה.

פורסם

כן,HP , שירות בבית הלקוח על חלק גדול מהמדפסות שלהם,לא שירות שאם נתקע לך דף אז באים להוציאו אלא במידה ומתרחשת תקלה

ולא הצליחו לפתור אותה בטלפון באים אליך הביתה,תקף למדפסות שנקנו בערך בחצי שנה האחרונה.

פורסם

האמת ששמעתי משהו על זה ש-HP מחליפה את הספקית שירות שלה בארץ בגלל עודף תלונות

פורסם

אין לה ספקית שירות,יש לה נציגות משלה בישראל.

פורסם

נציגות משלה בישראל, שמחליפה מעבדות חיצוניות כמו גרביים, וצוברת לקוחות עוינים בטור הנדסי.

לא יודע לגבי המדיניות החדשה של HP, אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי.

עדיף לקנות מכשיר אמין כך שלא יהיה צורך שיבואו אליי הביתה (אם בכלל יבואו!!) לתקן - עדיף לקחת לייזר של XEROX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים