עבור לתוכן

דחוף מאוד, היכן ניתן להשיג לוח nforce-2 למעבד athlon xp ?

Featured Replies

פורסם

הלוח שמופיע בחתימה שלי למטה שבק חיים סופית .

אני מצליח למצוא לוחות מבוססי via בלבד (כמו kv7vt4a pro מבית asrock ) שלא מאפשרים ככול הידוע לי את ה-overclock שאני רגיל מהלוח הישן שלי (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200)

חשבתי להזמין מ-ebay לוח זהה לשלי בעלות של 40$ אולם היבנתי שעד שזה יגיע לארץ זה עלול לקחת חודשיים ולכן אני מעדיף להוסיף כסף ולקנות בארץ ,אבל אני פשוט לא מוצא מקורות.

עצות לינקים לרכישה והערות יתקבלו בברכה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי בזה הרגע הצעה ללוח מיד שנייה gigabyte (nforce-2 ) GA-7N400S

מה דעתכם עליו ?

פורסם

אין כבר לוחות חדשים לסוקט A כמעט

לכן מה שתמצא זה כבר טוב

מקס' אתה יכול לקנות יד שניה

פורסם
  • מחבר

הצעות ?

אם מישהו כאן מעוניין למכור שישלח לי הודעה בפרטי (רק לוחות nf2 )

לוח ה-trade zone באתר הזה הוא בדיחה עצובה , או שהאנשים שם שמפרסמים הודעות למכירה לא טורחים לחזור

בכלל , אחרי שפנית אליהם או שהם דורשים מחירים מופקעים לחלוטין ,כך שאפילו אין נקודת פתיחה הגיונית לתחילת משא ומתן ,כנראה שהם חושבים שהם מחזיקים אצלם במחסן יין שמישתבח עם השנים או שהם סבורים שהעולם מלא פריארים עם כיסים תפוחים

ועל כך יש לי רק דבר אחד להגיד : "משוגעים רדו מהעץ "

אני לא מוכן לשים יותר מ-200 ש"ח על לוח יד שנייה nforce2 ללא אחריות ,בתנאי שהוא שמור הייטב ותקין לחלוטין.

ואם הוא עדיין נימצא במיסגרת של אחריות , אפילו אם זה רק לשבוע נוסף אני מוכן להוסיף עוד 50 שח . מעבר לכך אני כבר מעדיף להזמין ב-ebay.

פורסם

במצב שלך כרגע אין לך הרבה ברירות ואתה חייב להתפשר אם לא במחיר אז בלוח, לוחות של ג'גהבייט הם טובים אבל לא ממש ל OC. קח את זה בחשבון, שים לב שבמפרט המשני שלי יש לי מעבד כמו שלך עם לוח של גיגהבייט לא רע בכל, אני מאמין שאם תתאמץ תוכל למצוא.

פורסם

יש לך NF7-M בKSP במציאון ב250שקל :)

פורסם
  • מחבר

האפשרויות המעשיות שלי הן כדלהלן :

1. NF7-M abit משומש ככול הניראה ב-KSP במציאון ב250שקל ללא אחריות (או לכול היותר אחריות של מיספר ימים

בודדים.)

2. gigabyte (nforce-2 ) GA-7N400S חדש בשקית בגירסת oem ב-450 שקל עם אחריות לשנה

3. לוח חדש עם אחריות לשנה מבוסס via chipset שקל 390 kv7vt4a pro מבית asroc

אף אחד מהפיתרונות אינו אידיאלי , הלוחות של gigabyte ו-asrock אינם מאפשרים את ה- overclock שאני רגיל אליו מה- nf7-sl v-2 ואם אני רוכש אותם אני יכול לשכוח מביצועים משופרים (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200) ,אבל מצד שני אני מקבל אחריות סבירה .

אם אני הולך על ה- NF7-M abit ,אין לי אחריות ,אבל אני כנראה אזכה לביצועים משופרים (אין לי מושג אם זה יהיה שווה לביצועים עם ה- nf7-sl v-2 )

המטרה הסופית שלי היא להפוך את המחשב המיזדקן הזה ל- httpc (כלומר מחשב בסלון שמשמש למולטימדיה ולהצגת סרטים) , כך שיתכן ואין לי בכלל צורך בביצועים המשופרים שה-abit יכול לאפשר לי ,כך שביצועי ה-stock שהלוחות של gigabyte ו- asrock יתנו לי (1833mhz barton xp 2500 ) מספיקים בהחלט ,כך שמבחינתי עדיף ללכת על אחד משני הלוחות עם האחריות הנורמלית .

הערה ,אני בכל מיקרה קונה בקרוב מחשב נוסף מבוסס konroe לצורך הרצת סימולטרים של תעופה .

נ.ב נוצר אצלי הרושם שהלוחות של abit לא אמינים ולא מחזיקים מעמד לאורך זמן .

זהו ,שיתפתי אותכם בהתלבטויות שלי ,ואני אשמח לשמוע על איזה לוח אתם אישית הייתם הולכים ,לו הייתם במצבי .

פורסם

אני בכלזאת הייתי הולך על הABIT מכיוון שבעתיד שאולי תרצה להחליף לו כרטיס וגם להריץ HD על הHTPC שלך אז כמובן שככל שהמעבד יהיה יותר טוב ככה הסרט גם ירוץ יותר טוב.. והקלטות HD? אין על מה לדבר בכלל.. לדעתי עדיף לך ללכת על האביט - גם יותר זול וגם יותר טוב וגם אתה לבינתיים מקבל כרטיס מסך מובנה שמתאים בידיוק לHTPC...

פורסם
  • מחבר

אני בכלזאת הייתי הולך על הABIT מכיוון שבעתיד שאולי תרצה להחליף לו כרטיס וגם להריץ HD על הHTPC שלך אז כמובן שככל שהמעבד יהיה יותר טוב ככה הסרט גם ירוץ יותר טוב.. והקלטות HD? אין על מה לדבר בכלל.. לדעתי עדיף לך ללכת על האביט - גם יותר זול וגם יותר טוב וגם אתה לבינתיים מקבל כרטיס מסך מובנה שמתאים בידיוק לHTPC...

מהניסיון שלי בעבר , רוב הדברים במציאון ב-ksp לא ניתנים להשגה (הם פשוט לא טורחים למחוק פריטים לא רלבנטיים)

אני בכל זאת ארים אליהם טלפון מחר לבדוק את הזמינות של הלוח הזה .

תגיד ,לקחת בחשבון שמדובר בכרטיס מסך מובנה מסורס למדי שמיתבסס על הזיכרון הכללי של המחשב ( שהוא הרבה יותר איטי מהזיכרון המובנה שיש אפילו על כרטיסי מסך יעודיים זולים ) ואני בספק אם הוא יאפשר הקרנת סירטי hd בצורה סבירה.

בעייה נוספת שלא לקחת בחשבון ואני בעצמי שכחתי , היא שכל הלוחות שיש עליהם כרטיסי מסך מובנים מוגבלים בצורה קריטית ברמת ה-overclock האפשרית ,כך שניראה לי שאין מצב שהלוח הזה יתקרב בביצועי ה-overclock שלו ללוח שהיה לי (nf7-sl v-2)

בנוסף שמעתי כבר ממיספר לא מבוטל של אנשים שהלוחות של abit לא מחזיקים מעמד לאורך זמן ,ואתה מכיר את הביטוי :"אין עשן בלי אש".............

פורסם
  • מחבר

ניסיון העבר שלי שרוב הדברים במציאון ב-ksp לא ניתנים להשגה היה נכון , הרמתי אליהם טלפון היום לבדוק את הזמינות של הלוח הזה וקיבלתי תשובה שלא ניתן יותר להשיג שם את הלוח הזה של abit (הם באופן שיטתי , פשוט לא טורחים למחוק פריטים לא רלבנטיים מהרשימה באתר )

בכל מיקרה זה ממש לא אסון שלא קניתי אצליהם את הלוח הזה משום שהדבר האחרון שכמעט קניתי אצליהם מהמציאון היה לוח של epox שניראה כאילו שטרקטור d9 עבר עליו והיה ברור שהוא אחושילינג משומש מארץ המשומשים .

דרך אגב , אינדיקציה טובה לרמת הבלאי של הלוח זה להיסתכל על השקעים (2-ps קוראים להם , אם אני לא טועה ) מאחורי המארז עבור העכבר והמיקלדת שעשויים מפלסטיק ונוטים להישרט עם כל הכנסה ויציאה של המחברים .

פורסם

אתה משתמש ותיק

אתה אמור לדעת שלא מקפיצים נושא

פורסם
  • מחבר

LiorP23

אני באמת לא חושב שהוספת תגובה שמכילה אינפורמצייה חדשה יכולה להיחשב כהקפצה ,קרא בבקשה שוב פעם ובעיון מה שרשמתי קודם ,לפני שאתה מחליט בצורה כל כך שרירותית .

לעצם העניין ,בסופו של דבר ,אני כנראה אלך על הלוח של gigabyte במידה ואני לא אשמע הצעות יותר טובות.

אני מודה לכל אלו שטרחו והגיבו עד כה .

פורסם

שתי תגובות ברצף לצורך הוספת מידע זה קביל כשיש לך הפרש של יותר מ-17 שעות ביניהן

או שהנושא לא נמצא בעמוד הראשון - שני

כשאתה עורך הודעה (גם אם היא פורסמה לפני 24 שעות) מופיע מחדש האייקון של "חדש" ליד ההודעה

פורסם
  • מחבר

שתי תגובות ברצף לצורך הוספת מידע זה קביל כשיש לך הפרש של יותר מ-17 שעות ביניהן

או שהנושא לא נמצא בעמוד הראשון - שני

כשאתה עורך הודעה (גם אם היא פורסמה לפני 24 שעות) מופיע מחדש האייקון של "חדש" ליד ההודעה

עם כל הכבוד ,ממש לא נראה לי הגיוני שאנשים יתחילו לחשב כמה שעות עברו מאז הם פירסמו את התגובה האחרונה שלהם.

עוד מעט תיהיה גם דרישה להצטייד בסטופר ולדייק על הדקה.

עזוב אותך מזה אחי ,אנחנו לא נימצאים כאן במשטר צבאי ולא צריך עד כדי כך לדקדק .

אני בהחלט נגד הקפצות מלאכותיות וסתמיות של נודניקים שחושבים שהעולם מסתובב סביבם ושכולם חייבים להם

ושהתגובות שלהם מיסתכמות בלא יותר מאשר :

"מה קורה ? למה אף אחד לא עונה כאן "

תסכים איתי ליאור שזה לא המיקרה שלפנינו ,והנימוק העיקרי שלי לפרסום תגובה חדשה הוא שאם אני עורך הודעה קודמת במקום לפרסם תגובה חדשה ,אף אחד לא שם שנוספה אינפורמצייה חדשה שמשנה את התמונה הכוללת .

פורסם

כמו שאמרתי

ברגע שאתה עורך נוסף אייקון "חדש" לת'רד

להתחיל למדוד עם שעון? ממש ממש לא, אבל הת'רד עדיין בעמוד הראשון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים