פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים נתנו לי היום מודם בחיבור לכרטיס רשת בחינם. כמו כן, מחר אני קונה את החלקים האלו: 3COM Wireless 11g Cable/DSL Router - 3CRWE554G72T EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps הראוטר לא מגיע עם מודם מובנה. סה''כ מה יש לנו? מודם ADSL המתחבר לכרטיס רשת ראוטר ללא מודם ADSL מובנה כרטיס רשת אלחוטי את הכרטיס הבנתי שמחברים בתוך המחשב, על הלוח אם ככל הנראה, ואת האנטנה מחברים אליו מבחוץ. איך מחברים את שאר הדברים? במודם: 1 ספק כוח 1 ETHERNET שזה החיבור לכרטית רשת 1 חיבור לקו טלפון מה מחברים למה? בבקשה תסבירו לי במונחים של "כבל של קו טלפון" , "כבל של רשת".. כי אני נוב בזה תודה רבה למי שיעזור לי. מצטער שלא הסברתי את עצמי: אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים הנמצאים במפלסים שונים, כדי שיהיה אינטרנט בין שני המחשבים.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים 1. קודם כל, תקרא את חוקי הפורום ושנה את הכותרת בהתאם.2. מה הכוונה ב'מה לחבר לאן'? מה אתה מנסה להשיג? רשת אלחוטית? חיבור אינטרנט? מה?3. 'העזרה כאן [שואפת ל-] 0' ממש עשית חשק לעזור לך.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים ספק כוח לחשמל,אם יש לך ראוטר חבר אליו את החוט טלפון" שיוצא מהמודם במקום אל המחשב שלך,על הראוטר יהיו 4-5 חיבורים כנראה,חבר כל כבל לחיבורים האלה מצד אחד ולמחשב מצד שני.אתה יכול לבקש תמיכה מספקית האינטרנט/לקרוא הוראות.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר ממש מתחשק לי לעזור לך....ספק כוח לחשמל,אם יש לך ראוטר חבר אליו את החוט טלפון" שיוצא מהמודם במקום אל המחשב שלך,על הראוטר יהיו 4-5 חיבורים כנראה,חבר כל כבל לחיבורים האלה מצד אחד ולמחשב מצד שני.אתה יכול לבקש תמיכה מספקית האינטרנט/לקרוא הוראות/לפתח חוש טכני :\אוקיי סליחה, אבל תאמינו לי שאף אחד לא היה עונה אם לא היתי כותב את זה..כבר פתחתי 2 נושאים לפני כמה ימים, ואף לא תגובה אחת. ואני כבר מיואש !הרשת היא רשת אלחוטית בשביל שיהיה אינטרנט בשני מחשבים.אני לא מבין משהו -גם הראוטר יגיע עם ספק כוח,וגם המודם שקיבלתי עם ספק כוח. והמודם USB בכלל היה בלי ספק כוח !!2 ספקי כוח ??? WTF?אז ככה,במודם שקיבלתי:1 ספק כוח לחשמל שבקיר1 לקו טלפון שבקיר1 לכרטיס רשת שבמארזעכשיו, מה עושים עם הראוטר??"אם יש לך ראוטר חבר אליו את החוט טלפון" שיוצא מהמודם במקום אל המחשב שלך"יהיה לי ראוטר,אם אני מחבר אליו חוט טלפון אז איך הוא יהיה מחובר למודם?ממתי חוט טלפון מתחבר למחשב שלי?בגלל דברים כאלה אני לא מבין וממשיך להתבלבל..אני צריך הסבר מדוייקתודה
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים זה דומה לחוט טלפון תיארתי את זה כך כדי שתבין זה למעשה חיבור שנראה לי נקרא RJ45 אבל לא משנה,חבר את המודם לראוטר,ואת שאר המחשבים שלך חבר לראוטר,וכמובן שהמודם לקו טלפון.פק כוח=חשמל שבקיר.כמו שאמרתי אבל תתיעץ עם התמיכה הטכנית של הספקית בשיחה קולית יותר נוח להסביר...בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.