עבור לתוכן

DFI 975x/ + Conroe e6400 חוות דעת על OC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

ראשית כל אני חייב לציין שהידע שיש לי בOC הוא מוגבל ולכן אני מפרסם את הת'רד הזה..בכדי לקבל עזרה וחוות דעת.

אז ככה,אני עם הINFINITY,זכרונות G.SKILL 2GB 4-4-4-12 וקונרו e6400 והביג טייפון.

בהתחלה,הייתי מבצע OC כאשר הזכרונות היו מוגדרים על 667,הייתי מגיע לבאס מקסימום 360(אני עם ביוס7.31,מחכה לביוס הרשמי הבא) המערכת הייתה לא כ"כ יציבה,המחשב היה עושה BOOT,הייתי עובד רגיל אבל אחת לכמה שעות המחשב היה פשוט "קופא" מפסיק להגיב.הנחתי שאלו הזכרונות שכאמור היו ביחס 5:4 ומגיעים ל450(900 אפקטיבי).

אחרי עיון בכמה פורומים החלטתי להוריד בביוס את הזכרונות ל533(1:1),אני כרגע על 365 וזה נראה בסדר(super pi סיימתי ב17.57 דקות),אמנם עדיין אחת לכמה זמן אני קם בבוקר(כמובן שמהחשב דולק כל הזמן,אבל לא במאמץ כמעט כלל) ואני מגלה שהוא ב"Freeze" וזה די מפריע לי.הטמפרטורות במנוחה הם 46C למעבד ו-55 לNB,זה אחרי שהחלטתי לוותר על דלת המארז(מה שכמובן טיפה יותר מרעיש ומפריע,אבל לא רציני כ"כ) שלפני כן הטמפרטורות היו פלוס 8-10 גם למעבד וגם לצ'יפ במנוחה.

דבר נוסף שאני רוצה לציין זה שהעלתי את מתח המעבד ב0.75MV בביוס והזכרונות על מתח 2.1

הנה תמונה(אגב זה רק סקין של ויסטה,אני כרגע בXP sp2)

http://img426.imageshack.us/img426/2591/sanpq9.jpg

הדיון למעשה עוסק בשאלות הבאות:

איך אני משפר את הOC הנוכחי שלי(אני יודע שכמעט ולא ניתן לעבור 370FSB בביוס הנוכחי)?

האם עלי לשנות תזמוני זכרון בביוס ואם כן אז אלו?

האם ניתן להתגבר על זה שהמחשב "קופא" אחת ליומיים שלושה?

תודה מראש ;)

פורסם

נימאס FUCKING חיפוש!@%#

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

תנסה את ביוס 830 אולי תגיע לבאס 400.

פורסם
  • מחבר

תנסה את ביוס 830 אולי תגיע לבאס 400.

תודה על התגובה :hi:

זו גרסאת בטא שכמעט זהה ל8.13 (שניסתי ולא אהבתי)והיא ממש לא יציבה כמו שהבנתי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים