פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים רשמתי שאני חושב שהמשחק יצא לפני שנתיים, כמו שהוא נראה גם חשבתי שאני לא טועה.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אם היית קורא כמה תגובות לפניך היית מבין שזו לא הגרפיקה האמיתית של הסימולטור(לא של FS9 ובטח לא FSX) זו לא הגרפיקה שלו... FS9 נראה יותר טוב ממה שהוא שם.. הוא פשוט שיחק על נמוכות כל האנשים הנ"ל שכתבו שהגראפיקה מגעילה לא שיחקו מעולם בסימולטור ולכן אין להתיחס לתגובות שלהם.. וכן הגראפיקה שופרה פלאים , יהיה במשחק הזה גם שימוש באפקטים של DX10 http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftflightsimulatorx/screenindex.html
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתה מוזמן להיכנס לIGN, Gamershell, Filefront ושאר האתרים ולצפות בתמונות, אני מבטיח לך שזה לא האיכות שפותח הת'רד הביא.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים הדמו מאוד איכזב, והעובדה שיש שם את תל אביב ממש לא משפרת את הרגשתי לגבי FSX.תל אביב בFS9 נראית הרבה יותר טוב בזכות הסינרים שאנשים יצרו, הרבה יותר מFSX, גם בהגדרות גבוהות.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים ואו ממש ענק!!!! תגידו הבטא השני זמין להורדה? כי הבנתי שהבטא הראשון זוועה?!
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים נראה מאוד נחמד, למרות שאף פעם לא חיבבתי את FS.אני מתכונן יותר לBlack Shark
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים זה הרחבה לlomac, ואתה מודע לכך שזה רק מסוקים כן? תראה את ההפעלה של KA-50 מה black shark (כל הפאנל לחיץ!!)
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר טוב מספר הבהרות. 1.התמונות שאתם רואים כאן זה עם כל ההגדרות על הכי גבוה! 2.קצב התמונה בהתאם 3.לשם השוואה הנה מספר תמונות של אותו האזור ב Flight Simulator 2004 ללא תוספים כפי שאותו האיזור נראה ב FSX. כל ההגדרות על הכי גבוה. נתב"ג ללא נתב"ג 2000 (לא נפתח עדיין ב 2003) תל אביב אזור יפו שדה דב אי אפשר להשוות ל FSX.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים זה הרחבה לlomac, ואתה מודע לכך שזה רק מסוקים כן?תראה את ההפעלה של KA-50 מה black shark (כל הפאנל לחיץ!!)לא סתם אמרתי שאני מתכונן לBS, יש לי lomac\lo:fc כבר די הרבה זמןאני מודע לכך שזו חבילת הרחבה שרק מוסיפה מסוקים, בהתקנה על LO:FC כל המטוסים נשארים.את הסרטונים כבר ראיתי לפני חודשיים באיכות טובה יותר (1 ו-2) ועוד קצת
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים דימשקי התכוונתי שכאילו התוספת הזו היא תוספת של מסוקים. איזה משחק כבד!!!! אבל לא הצלחתי לטוס?!?! מישהו יודע איך טסים??? סימולטור* קנה ג'ויסטיק, תקרא מדריכים ויש לך בית ספר בסימולטור שם :
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יש לי גוססטיק אבל לא משנה על מה לחצתי ואיך זזתי לא הצלחתי אפילו להתקדם(הצלחתי להחליף זווית של המצלמה ולהזיז את הכנפיים הקטנות האלה...הדברים שמזיזים את המטוס...( )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.