עבור לתוכן

צריך עזרה בה MOTO RACER 3

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאוד מעצבנת התקנתי את המשחק והכל והוא עובד בלי בעיות אבל מה איך לעזעזל אני משנה בו רזולוציה

ואיך אני מחליף בו מקשים אין את האופציות האלה אני משתגעה

פורסם

ווואי יש לי אותה בעיה!!!

זה משגע אותי!!!!

אין שם בכלל תפריט options (חוץ מזה שתוך כדי המשחק ששם כמעט אין כלום).

פורסם
  • מחבר

טוב שמעה מצאתי איך משנים את הרזולוציה ובאתר הרשמי של המשחק הם כתבו שעוד מעט הם מוצאים פאט,צ שיאפשר בחירת רזולוציה בתפריט מסודר וגם תוכל לשנות את מקשי המשחק ועוד כל מני

אז ככה כדאי לשנות את הרזולוציה (אני לא יודע אם יש לך את המשחק ISO או שהורדתה אותו RIP) קיצר תתחיל איזה מרוץ סתם תתחיל לשחק לא עקרוני איזה מרוץ ובזמן שזה התחיל פשוט תלחץ

ctrl+shit+4/5/6/7/8

הכוונה היא תלחץ על המקשים CTR+SHIT ועל אחד המספר מה 4-8 או 9

מה זה עושה

נגיד לחצתה

ctrl+shit+7 או 6 עם אני לא טועה אז זה ישנה את הרזולוציה לה 1024X768 עם תלחץ על מספר נמוך יותר נגיד 5 אז זה ישנה את הרזולוציה ל 800X600 קיצור אני מקווה שהוונתה את הפרנציץ מספר גבוהה=רזולוציה גבוהה יותר וההפך

פורסם

ווואי תודה!! אני באמת אנסה

נקווה שזה יעזור!

אגב יש לי את ה iso

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אגב לי ולחבר שלי יש את אותה בעיה, שהמשחק פשוט לא עולה , כמובן שיש לנו את גירסת הISO ויש לי את הגירבה העדכנית ביותר לש הדריברים של NVidia עם אני לא טועה 23.80 , אחרי הסרטים הוא פשוט קורס.

פורסם

לאף אחד פה אין את גרסת החנות? ;)

פורסם

כן לא יפה להוריד! :nono: ככה היוצרים לא מקבלים כסף! טלא יוכלו לפתח עוד משחקים :hat:

פורסם

כן לא יפה להוריד! :nono: ככה היוצרים לא מקבלים כסף! טלא יוכלו לפתח עוד משחקים :hat:

האמת, כשחושבים על זה, למה משלמים על כל משחק חדש 220 שקל? על מה אנחנו משלמים את זה? על המשכורת של המנקים בחברה?

פורסם

LOLOOLLOL

מי בכלל קונה משחקים?!?!?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים