פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אז ככה..אני מתכנן רשת אלחוטית, ועומדות בפניי 3 החלטות.יש לי מודם ADSL בחיבור USB [לא כרטיס רשת].ואני משתף 2 מחשבים שנמצאים אחד מעל לשני [מפלסים (קומות) שונים]1.להחליף את המודם ADSL USB ב ADSL בחיבור כרטיס רשת ב130 ש''ח,ואז לקנות כרטיס רשת אלחוטי (120 ש''ח) , נתב רגיל (265 ש''ח) - EDIMAX .= 515 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול2.לקנות נתב עם מודם ADSL מובנה (הכי זול בKSP זה EDIMAX שעולה 480 ש''ח) + כרטיס רשת אלחוטי (120)= 600 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול3.לקנות את ה"רשת ביתית אלחוטית" של בזק.נתב עם מודם ADSL של חברת eci or rotal or aztec or level one ב (240 ש''ח)3.א. ומתאם (כמו כרטיס רשת) ב 120 ש''ח3.ב. כרטיס רשת אלחוטית ב120 ש''ח (אחד מהאופציות..או מתאם או כרטיס רשת אלחוטי).* לבזק אין התחייבות שהרשת תעבוד במפלסים שונים. "אצל חלק זה עובד וחלק לא, וגם ייתכן שיהיו התנתקויות אם הקליטה לא ממש טובה)"= 360 ש''ח (אפשר להחזיר בתוך שבועיים..אבל אל תסמכו על זה בתשובה בבקשה)מה לקחת??אני חייב לציין שבין המחשבים מפרידה רק הריצפה (שיש עליה פרקט אם זה משנה),וגם יש 2 חלונות ממש ליד המחשב, וכמה מטרים מתחת לחלונות יש עוד 2 חלונות שלידם יהיה המחשב השני...תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.