עבור לתוכן

הייתי היום בכמה חנויות מחשבים ואמרו לי על המעבדים של AMD שהם:

Featured Replies

פורסם

1. שהאחריות שלהם בארץ היא גרועה, שנה אחת (לאומת אינטל לכל החיים), ושהיבואן עושה עם האחריות הרבה בעיות.

2. שהם נורא נורא מתחממים, ועם רוצים לשמור עליהם בטמפרטורה סבירה אז צריך להשקיע גם בקירור, אמרו לי שהמקורי גרוע,

ועם רוצים טמפרטורה טובה כמו במעבדים של אינטל אז צריך לקנות את אחד ערכות הקירור של ThermelRight, בסביבות ה-280ש"ח.

3. והם גם אמרו שאחרי שאני יקנה את כל הציוד ל-AMD, וירוץ איתו למעבדה, יכלתי כבר לקנות אינטל.

זה נכון כל הדברים האלו? (אל תתנפלו עליי, אני דווקא מעדיף AMD, אלה המשפטים של החנויות).

• תגובות 47
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל שטויות! >:(

פורסם

1. שהאחריות שלהם בארץ היא גרועה, שנה אחת (לאומת אינטל לכל החיים), ושהיבואן עושה עם האחריות הרבה בעיות.

2. שהם נורא נורא מתחממים, ועם רוצים לשמור עליהם בטמפרטורה סבירה אז צריך להשקיע גם בקירור, אמרו לי שהמקורי גרוע,

ועם רוצים טמפרטורה טובה כמו במעבדים של אינטל אז צריך לקנות את אחד ערכות הקירור של ThermelRight, בסביבות ה-280ש"ח.

3. והם גם אמרו שאחרי שאני יקנה את כל הציוד ל-AMD, וירוץ איתו למעבדה, יכלתי כבר לקנות אינטל.

זה נכון כל הדברים האלו? (אל תתנפלו עליי, אני דווקא מעדיף AMD, אלה המשפטים של החנויות).

1. אני לא יכול לסתור את זה לגמרי. אבל לפי מה שידוע לי גם אי אפשר להגיד את זה.... סביר להניח שהיבואניות בערךא אותו דבר. אני אישית לא שמעתי בבעיות עם יבואן AMD..... חוץ מזה שים לב לאינטל יש יבואן שכל מה שיש לו להגיד בקשר למוצרים זה: "אינטל מקורי". ::)

בכל מקרה, זה לא ממש אמור לשנות לך. וחוץ מזה- "לעומת", לא "לאומת".

2. שטויות.

א. הם יותר חמים, לא יותר מתחממים. ואז מה אם טמפרטורת העבודה התקנית שלהם קצת יותר גבוהה? הם מיועדים לכך, וזה ממש לא משנה.

ב. יכול להיות שאם אתה רוצה טמפ' מאוד נמוכה תאלץ להשקיע ב HSF יקר, אבל זה לא אומר שאתה ממש צריך לעשות את זה.... טמפ' העבודה של מעבדי AMD גבוהה מזו של מעבדי אינטל. זהו המצב שאליו מיועדים המעבדים, ואין צורך לשבור את הראש בקשר לזה.

3. אז הם אמרו. אז מה?!

עדיף שישתקו. :AR15:

פורסם

1.נדיר שמעבד מתקלקל

2.הם מתחממים קצת יותר מאינטל אבל המאוורר המקורי מספיק בהחלט אם אתה לא מתכנן המהרה (OVERCLOCKING)

3.??? על איזה ציוד הם מדברים

פורסם

ד"א Volcano 6U עולה 60 שקל, ו-Volcano 7 עולה 100 שקל

פורסם

האמת נראה לי מוזר שחנות שאומרת דברים כאלה על AMD בכלל מכירה את thermalright...

פורסם

רק שתדע הם אומרים לך את זה בשביל שתקנה אינטל! למה? - כי המעבדים של אינטל יותר יקרים!

פורסם

לי סיפרו שהוא לא תומך בעברית ואז השתגעתי על המוכר.

לAMD 3 שנים אחריון!

פורסם

לAMD 3 שנים אחריון!

זה למה קונים מחנויות מהאינטרטנט ;D ולא מחנויות שכונתיות מגעילות כאלה שמיבבאות רק אסוס ....

(בקשר לאסוס זה ניסיון אישי עם איזה מטומטם אחד ...)

פורסם
  • מחבר

לAMD 3 שנים אחריון!

זה למה קונים מחנויות מהאינטרטנט ;D ולא מחנויות שכונתיות מגעילות כאלה שמיבבאות רק אסוס ....

(בקשר לאסוס זה ניסיון אישי עם איזה מטומטם אחד ...)

לדוגמא גם הייתי בחנות ששאלתי את המוכר (קרוב משפחה שלי), אם הוא מביא AMD וכל מה שקשור ל-AMD?

הוא אמר:

אני מביא מה שאומרים לי להביא, רצית רדאון 9700 תקבל רדאון 9700, רצית לוח Epox תקבל לוח Epox,

בעוד חודשיים תרצה את הכרטיס מסך עם ה-NV30 תקבל אותו.

אז לדעתי הוא דיי מתמצא בחומרה ונראה לי שאני ייקנה אצלו את המחשב, והוא גם מרזיק בבית 3 מחשבי AMD,

אז הוא גם חובב AMD.

פורסם

בקשר לאחריות הם טועים בגדול

נשרף לי המעבד התקשרתי לאזטק והם אמרו לי לבוא אליהם והם יחליפו לי על המקום את המעבד!

וINTEL בהרבה יותר יקרים מAMD ובטח הוא ירצה לתת לך זיכרונות RDRAM שבהרבה יותר יקרים מDDR ולעשות עליך קופה!

קנה AMD מעבדים מעולים קירור היום עולה 100 שקל (CAK II 38\VOLCANO 7+\DRAGON ORB 3 )

והדבר הכי טוב בAMD שאפשר לפרוץ אותם!

פורסם

בקשר לאחריות הם טועים בגדול

נשרף לי המעבד התקשרתי לאזטק והם אמרו לי לבוא אליהם והם יחליפו לי על המקום את המעבד!

וINTEL בהרבה יותר יקרים מAMD ובטח הוא ירצה לתת לך זיכרונות RDRAM שבהרבה יותר יקרים מDDR ולעשות עליך קופה!

קנה AMD מעבדים מעולים קירור היום עולה 100 שקל (CAK II 38\VOLCANO 7+\DRAGON ORB 3 )

והדבר הכי טוב בAMD שאפשר לפרוץ אותם!

איזה RDRAM הם יתנו לו (חנות שכונתית) SDRAM ;D

ואיזה חתימה יפה :o (תקטין טיפה) :o

פורסם
  • מחבר

הוא בהעצה רגילה נותן DDR333, והוא שואל עם רוצים להחליף זיכרון ומציין שצריך גם להחליף לוח.

פורסם

when I bought my XP 1800+ at KSP, I got with it the Evercool ND12-625, which is a below average HSF, but as default HSF goes, it's one of the best.

ME0000195285_1.jpg

results are under overclock

Idea 45oC (nothing)

minimal load 47oC (surfing)

load 50oC (quake 3)

full load 52oC (prime 95)

true it's after case modding, but before I had only 1 case fan.

btw, Pentium 4 generates the same amount of heat as the Athlon XP, but the Pentium 4 has lower temperture because it got a heat spreader, which allow better heat conductivity with the HSF.

פורסם

איך שחכתי אמרו לי שהוא דופק לוחות א

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים