עבור לתוכן

מה הקטע של מאקס פיין?

Featured Replies

פורסם

טוב, סיימתי את המשחק היום בבוקר(ואו זה היה מהיר, כולה יומיים וכבר סיימתי את המשחק...). לסיכום אני יכול לומר מספר דברים: העלילה טובה ורמת המשחק היא בינונית מינוס מבחינת שילוב העלילה והשתתפות השחקן, היות וזה נראה כאילו ישנה עלילה ולפעמים יש קטעי קישור של ריצה, קפיצה, הליכה, יריות וקצת הפעלת מחשבה של השחקן ואז עוברים לקטע הבא; אם זה בקומיקס אם זה בסרט כזה... לאורך כל המשחק זה נראה, שכותבי המשחק ניסו ליצור "בעיות מלאכותיות" בכדי "לאתגר" את השחקן, אבל הדברים האלה נראים מלאכותיים, היות וירייה במעצור של צמיג מכונית, שנמצאת ליד שלט שאמר שצריך לשים את הדברים האלה כדי שהמכונית לא תחליק, זה ממש לעג לאינטיליגנציה של השחקן. אותו דבר עם האובייקטים ה"אטונטיים" שמאקס פיין מוצא ומעיין בהם. הקפיצות בין מקומות שצריך לטפס על משהו שנשבר - הן כבר בעיניי קלישאות ידועות, שלקח לי פחות מכמה רגעים להבין במהלך המשחק. יתרה מזאת, מיד לאחר קרב יריות מיד אפשר להבין לאן צריך ללכת, איך לקפוץ וברור שצריך ללחוץ על איזה כפתור, שום דבר מיוחד. יכול להיות שאני חושב כך, כי המשחק הזה לא מיועד לשחקנים "זקנים", ותיקים או מנוסים או שלושת ביחד. המשחק, כמו שכבר נאמר, הוא לינארי מאוד, הולכים כל הזמן, המשחק כבר לוקח אותך לאן שצריך, גם אם נניח משהו לא קורא/שומע/מבין את קטעי הקישור.

מאקס פיין, לדעתי, זה משחק שחבל לבזבז עליו את הכסף, זה שייך למשחקים שאם הייתי קונה הייתי מצטער על הכסף שהשקעתי במשחק, ומי שרוצה סרט אקשן(עם טיפה מתח) יכול לצפות בAXN, להזמין סרט כזה בהום-סינמה או לישכור DVD בספריית הוידאו. כל אחת מהאופציות האלה תהיה הרבה יותר זולה מקניית המשחק.

יש לי משהו להגיד לך - מקס פיין הוא משחק פעולה מהיר במקרה ולא שמת לב...אם אתה רוצה משהו יותר מתוחכם אני ממליץ על קווסט(או הרפתקה אם תרצה) נחמד בשם-MONKEY ISLAND.

בכל אופן מקס פיין לא אמור לאתגר אותך מבחינה שכלית, אלא לתת לך להנות כמה שיותר מהאקשן המהיר...

• תגובות 45
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי משהו להגיד לך - מקס פיין הוא משחק פעולה מהיר במקרה ולא שמת לב...אם אתה רוצה משהו יותר מתוחכם אני ממליץ על קווסט(או הרפתקה אם תרצה) נחמד בשם-MONKEY ISLAND.

בכל אופן מקס פיין לא אמור לאתגר אותך מבחינה שכלית, אלא לתת לך להנות כמה שיותר מהאקשן המהיר...

זהו, שזה לא מספק אקשן כ"כ מהיר, דוגמא לאקשן מהיר טוב זה Half-Life, ובסגנון קצת שונה Q3A.

אבל הקרבי יריות של מאקס פיין בסגנון ווקר, שתמיד בסופו של דבר תנצח בהם, הם שעמום מוחלט ובזבוז כסף.

פורסם

זהו, שזה לא מספק אקשן כ"כ מהיר, דוגמא לאקשן מהיר טוב זה Half-Life, ובסגנון קצת שונה Q3A.

אבל הקרבי יריות של מאקס פיין בסגנון ווקר, שתמיד בסופו של דבר תנצח בהם, הם שעמום מוחלט ובזבוז כסף.

מקס פיין לא מספק אקשן מהיר? הצחקת אותי.

האקשן ב-HALF-LIFE או "חצי חיים"(כמו שהחד גבה מזומביט קורא לו...) הוא לא הצד החזק, הצדדים החזקים שלו הם אינטיליגנציה מלאכותית טובה ועלילה מצויינת.

פורסם

מקס פיין הוא מאוד לא אקשן מהיר!!! אתה עומד מול דלת, ובגלל שכבר שיחקת בכמה שלבים אתה יודע שיהיה מאחורייה מישהו. או, עוד דוגמה, אתה שומע אנשים מדברים, מסתכל עליהם שעה ורק אז נכנס והורג אותם. אקשן מהיר זה כשאנשים קופצים עליך, זה כשפתאום התקרה נופלת משריפה למשל ואתה מוצא את עצמך במעבר תת-קרקעי עם הרבה אנשים. אקשן מהיר זה לא כשאתה יודע את מי תהרג ומתי כל רגע נתון!

פורסם

מקס פיין הוא מאוד לא אקשן מהיר!!! אתה עומד מול דלת, ובגלל שכבר שיחקת בכמה שלבים אתה יודע שיהיה מאחורייה מישהו. או, עוד דוגמה, אתה שומע אנשים מדברים, מסתכל עליהם שעה ורק אז נכנס והורג אותם. אקשן מהיר זה כשאנשים קופצים עליך, זה כשפתאום התקרה נופלת משריפה למשל ואתה מוצא את עצמך במעבר תת-קרקעי עם הרבה אנשים. אקשן מהיר זה לא כשאתה יודע את מי תהרג ומתי כל רגע נתון!

]

אמרת יפה, אמרת נכון.

פורסם
;)
פורסם

טוב אולי...

אבל אתם עדיין לא חושבים שהוא משחק מהנה?

פורסם

הוא מהנה בכמה שלבים הראשונים, אחרי זה הוא נהיה משעמם ומעצבן.

זה אחד המשחקים שאף אחד לא רוצה לשחק בהם שוב.

פורסם
cwm33.gifcwm33.gifcwm33.gif
פורסם

ואני מרוב שיעמום הורדתי את QUAKE 3 עוד פעם

נראה לי אני אוריד אותו כל שבוע מחדש , אשחק בו 5 דקות , אתעצבן שהורגים אותי , ואמחוק אותו .

פורסם

תגידו עוד מעט חג המולד לא?

אז לא צריך ליפול מבול של משחקים חדשים? איפה הם???

פורסם

הוא מהנה בכמה שלבים הראשונים, אחרי זה הוא נהיה משעמם ומעצבן.

זה אחד המשחקים שאף אחד לא רוצה לשחק בהם שוב.

אז אתה לא מכיר את החברים שלי... אחד סיים את המשחק ביומיים, ואז כל יומיים למשך חודש! (ואני לגמרי רציני לגבי זה, משועמם רציני... ;D) ועוד אחד סיים אותו ואז שיחק בדבר המוזר הזה, נראה לי קוראים לזה ניו-יורק סיטי משהו. שצריכים לגמור את המשחק כאשר יש לך זמן מוגבל בין כל FRAG.

פורסם

תגידו עוד מעט חג המולד לא?

אז לא צריך ליפול מבול של משחקים חדשים? איפה הם???

המבול נגמר עם יציאתו של Soul Reaver 2...

עצוב אבל נכון :'(

פורסם

זה ל-PC אבל לPS2 יש מלא כותרים חדשים שיצאו, אני משחק ב-GTA3 ותאמינו לי זה משחק פיצוץ!!!

פורסם

זה ל-PC אבל לPS2 יש מלא כותרים חדשים שיצאו, אני משחק ב-GTA3 ותאמינו לי זה משחק פיצוץ!!!

אני מקווה שיקרה לך משהו רע ....

ככה סתם אתה מרגיז אותי

אני רוצה גם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים