עבור לתוכן

תוכי טורבו, אינטרנט 5 מגה בלחיצת כפתור

Featured Replies

פורסם

בזק בינלאומי משיקה שירות חדש בשם תוכי טורבו. השירות החדש יאפשר לגולשים להגביר את מהירות האינטרנט שלהם בלחיצת כפתור

לדוגמה, אתם מורידים סרט, משחק מחשב או תוכנה ורוצים להגדיל למשך כמו דקות או שעות את מהירות האינטרנט שלהם, פשוט לחוצים על כפתור והוא קופץ ל5 מגה הורדה ו250 קילו העלה.

לפי דעתי זה באמת מהפכה בשירותי האינטרנט, כי קורה לי הרבה פעמים שאני צריך מהירות העלה או הורדה גדולה יותר לזמן קצר

השירות החדש יעלה (לתשתית+ספק) לאינטרנט במהירות 1.5 מגה עם 30 שעות של אינטרנט של 5 מגה 169.9, כאשר שירות לאינטרנט של 2.5 מגה גם עם 30 שעות אינטרנט מואץ יעלה 184.9. כרגע השירות הוא רק ללקוחות ADSL, כאשר לכבלים הוא יבוא בקרוב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300515,00.html

פורסם

ואח"כ ישלחו לך אימייל שהורדת יותר מדי. :P

פורסם
  • מחבר

ממה שאני יודע כל עוד שאתה לא מוריד יותר ממקסימום ההורדה שלך למשך חצי חודש (כלומר מנצל 50% מהקו לכל החודש), בכלל לא מסתכלים אליך.

וגם בזק בינלאומי עדין לא האשימה אף אחד בהורדה מוגזמת ממש שידוע לי

פורסם

כן ואז תתפתה לעבור ל-5 מגה. תודה, אבל לא תודה.

פורסם

חוץ מזה מה זה 30 שעות למי שעובד עם האמיול ??? זה כלום (לפי דעתי).

נ.ב שימו לב (*רצוי לציין) שהיות זה שבזק בין לאומי חברת בת של בזק המבצע מיועד רק ללקוחות ADSL! (לפי דעתי).

פורסם

נ.ב שימו לב (*רצוי לציין) שהיות זה שבזק בין לאומי חברת בת של בזק המבצע מיועד רק ללקוחות ADSL! (לפי דעתי).

אני ממש בספק אם האימיול זה ניצול הולם לחיבור 5 מגה...

פורסם

כתוב שם שחור על גבי לבן שזה רק לADSL אז מה קשורה דעתך לעניין? :bash:

פורסם

וכמה זמן בחודש אני יכול להשתמש ב-5 מגה? מזה למעשה יותר מדי שימוש ב-5 מגה בחודש?

פורסם

כך כך קשה לקרוא תכתבה? כבר שני מגיבים עם שאלות קיטבג מטומטמות שנובעות מכך שהם קראו את הכותרת והסתפקו בזה.

פורסם

תעלול זול של בזק בין לאומי. כל מי שנרשם לזה, תוך חודש משדרג לחמש מגה. מה זה 30 שעות?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהייתי משתמש בזה (אני לא יכול כי אני במסגרת שאני מקבל 2 מגה בחינם), 30 שעות זה הרבה.

אתה מוריד ב30 שעות על 5 מגה 66 גיגה, אני ממש לא מוריד כל כך הרבה.

פורסם

לא הבנתי, 30 שעות לשבוע? לחודש? לשנה??

עריכה: אוקיי התאפסתי על עצמי ;D

פורסם

מה 30 שעות קצת זמן.

נגיד אתם מורידים סרט או סידרה וממש בה לכם לראות את זה עכשיו אז אתם משתמשים בזה. ואם אתם מורידים ולא אכפת לכם כמה זמן יקח אז לא צריך את זה. עכשיו תחשבו כמה פעמים בחודש יוצא לכם להיות במצב כזה, לי לפחות זה זה לא יותר מ שעה ביום (30 שעות בשבוע). נראה לי בהחלט שידוג באינטרנט בישראל מי צריך לשלם המון על אינטרנט מהיר ש 90% מהזמן לא משמשים בו, ול10% אחוז מהזמן שכן משתמש אתה משלם פחות.

פורסם

זה לא מספיק...

אם נניח אני רואה עשר שעות של סרטונים ביוטיוב כל חודש- כחצי שעה בממוצע ליום,

ועוד מוריד תכנים שונים לא באימיול במשך חמש שעות בערך....

משחקי רשת שבע שמונה שעות...

וכבר תפשת את הרוב

פורסם

כתוב שם שחור על גבי לבן שזה רק לADSL אז מה קשורה דעתך לעניין? :bash:

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון התכוונתי להגיד שהשירות לא יגיע בעתיד לכבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים