פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים שלום סתתםםם שאלה פשוטה, כמה מפתחי חומרה מקבלים? אני מבין שזה משתנה בין חברה לחברה, אבל למשל באינטל, אם אתה מפתח "רגיל", לא ראשי או משהו כזה, מה שכר העבודה? :-*
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אז בקשר לשאלה המקורית אין לי מושגאבל יש משכורת ברוטו (כולל כל ההטבות והתשלומים למס הכנסה וחצי עולם) ומשכורת נטו (מה שנשאר ביד בסוף)איפשהו בדרך נכנסים גם רכב צמוד (ליסינג, או החזר הוצאות) ועוד מיליון וחצי סעיפים
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר רכב צמוד? מה זה ראשי ממשלה? זה נראה יותר כמו עסק או משהו כזה, יש לך הוצאות וכו'... יש אולי מישהו שיודע בערך? תודה
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים רכב צמוד? מה זה ראשי ממשלה? זה נראה יותר כמו עסק או משהו כזה, יש לך הוצאות וכו'... יש אולי מישהו שיודע בערך? תודה עם הליסינג? לכל פועל היום יש משהו בסעיף "רכב צמוד"
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים גם אני שואל שאלה רצינית..אם אתה שומע את המושגים "ברוטו" ו-"נטו", ועולה לך בראש מחשבה כזאת:רכב צמוד? מה זה ראשי ממשלה?זה נראה יותר כמו עסק או משהו כזה, יש לך הוצאות וכו'...אז אל תעלב או משהו, אבל נראה שאפילו תעודת זהות עוד לא הוצאת, ואתה רחוק שנות אור מהעבודה שאתה מנסה לברר עליה.. אז מה הקטע?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים נראה לי שמפתח תוכנה עושה משכורת בעלת 5 ספרות (במיוחד אם הוא יוצא ממר"ם).התבלבלתי למחוק בבקשה.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים זה מאוד משתנה, מאוד משתנה איפה.מהנדסי חשמל מרוויחים בארץ טוב מאוד, גם אם הם לא ראשי צוותים או מנהלי מחלקות, אבל הטווח משתנה מאוד בין מהנדס חשמל ברפאל או באלביט, למהנדס באינטל ובטח ובטח למהנדס בסטארט אפ - שם אפשר להגיע למשכורות שהייתם יכולים לחיות איתם גם שנה שלמה.אבל זה בא על חשבון משהו, כמו חיים...
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אוי איזה בעסה חשבתי שאנשים כאלה עובדים רק כמה שעות בודדות ביום וזהו יש להם את כל שאר הזמן ד"א אלביט לא היו מייצרים טלויזיות?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים ד"א אלביט לא היו מייצרים טלויזיות?טלוויזיות ומזלט"ים, כמו כל חברת אלקטרוניקה ;D
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים נראה לי שמפתח תוכנה עושה משכורת בעלת 5 ספרות (במיוחד אם הוא יוצא ממר"ם).התבלבלתי למחוק בבקשה.אני מכיר כמה אנשים שהיו משוועים למשכורת חמש ספרות... והם מהנדסי תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.