פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני לא רוצה לדעת מה זה רופאים בצבא :-X. הגורילה מהצו ראשון עולה לי לראש :-\וד"א - איפה הלימודים מתנהלים?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אין.. מאז שקיבלתי חיובי מהאונ', הזנחתי את הי"ג ממש..=\ כמה שיותר מהר יהיו תשובות יותר טוב, אם שלילי אז נצטרך להשלים את הפער בי"ג..
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אנשים, מתי מגיע ההחלטה של הטכניון אם התקבלתי או לא?!באתר עדיין רשום: "טרם ניתנה החלטה"....מתי זה משתנה?ומתי עתידים עושה את ההחלטות שלו?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים הרגע עדכנו לי את הקיוסק והעלימו משם את "תוצאות ועדת הקבלה לעתודה". מאוד מוזר.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים דיברתי איתם היום ואמרו לי שעוד מספר ימים הם שולחים באופן מרוכז לכולם את התשובות, כלומר עוד שבוע יהיה לכולם=\ניסיתי להוציא ממנו,אבל הבן זונה לא אמר.. איימתי אפילו שאני אקפוץ..
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים גם לי משום מה נעלם הבלוק של ההחלטה שלהם....מעניין אם זה אומר שלא התקבלתי?!?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תגידו אפשר להגיש ערעור כי כרגע אני בדקתי את הפרטים שלי באתר של בן גוריון והיה רשום לגבי ההחלטה-"דחייה" עכשיו הסכם שלי די גבוה ככה אמרו לי אז יש סיכוי שאני אתקבל והתקשרתי אליהם והם אומרים לי שזה לא הם אלא הצבא פתאום התחשק לו להחליט שאני לא מתאים או משה כזה עכשיו התקשרתי אליהם והם אומרים שערעורים יתקבלו רק אחרי כיפורים, עכשיו מה אתם אומרים מה הסיכויים שלי להצליח לערער את ההחלטה הזו של הצבא ואם אתם מכירים עוד אנשים כמוני ושהצליחו אז איך?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים לא חושב שיש סיכוי ממשי לערער ולזכות בכל הנוגע להחלטה על העתודה. אם הם דחו אותך בעדיפותך הראשונה, יש עוד אפשרות שיקבלו אותך לעדיפות השנייה. בכל מקרה כדאי לנסות הכל.ד"א לאיזו פקולטה נרשמתה בב"ג?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים יש תשובות במדור קד"צ ואחה"צ יהיו תשובות גם בקיוסק מידע. אני התקבלתי למדעי המחשב באת"א, אבל נראה לי שאני אוותר אם אני אקבל תשובה חיוביות מחמ"ן.בהצלחה לכולם.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים דחו אותי מכלכלה באוניברסיטת חיפה :-[אישרו לי הנדסה אזרחית בטכניון אבל אני בכלל לא מעוניין בזה...אוף.אני אחכה למכתב הרשמי ואלך לבכות לעתידים שיערערו על ההחלטה.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אנשים, מתי מגיע ההחלטה של הטכניון אם התקבלתי או לא?!באתר עדיין רשום: "טרם ניתנה החלטה"....מתי זה משתנה?ומתי עתידים עושה את ההחלטות שלו?קודם אתה מתקבל בעתודה, אחרי זה יתחילו לדבר עליך בעתידים... לגבי המלגות (בעתידים) הם סוגרים בנובמר- דצמבר... את הלפטופ תקבל בסביבות פסח. לעתידים אתה מתקבל אוטומטית אם אתה עתודאי ומהפריפריה...
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים למי יש כוח ללמוד עכשיו בכלל? אני רק מתבאס מהמחשבה שכל החברים שלי יהיו בצבא ואני אחרוש בבית ואהיה מוקף בחנונים באוניברסיטה. אני מעדיף ללמוד אחרי הצבא או אחרי טיול, כשתהיה לי יותר סבלנות וראש ללימודים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.