עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת לייזר

Featured Replies

פורסם

צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום.

צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה.

עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו).

יש המלצות?

תודה

פורסם
עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו).

יש לי גם כזאת למה אתה מחליף?

בעקרון הייתי מרוצה עם שלי, בעקרון XEROX בסדר וחסכונית בטונר (אם מפעילים את אופציה)

אין הרבה ביקורות על מדפסות חדשות שלהם (המחליפות הן 3117 ו 3122 תלוי כמה חשובה המהירות)

על ראשונה יש פה

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=373404

אבל...

תזכור שלמדפסות חדשות קשה להשיג טונר בכל מקום ובטח תחליפי טיונר (ובדרך כלל המקוריים יקרים).

וכמו כן, מדובר בהזנת דפים ממגש פתוח (חלק לא אוהבים את הרעיון וחלק נטרלים כי זה קצת חוסך מקום => המדפסת יותר קטנה)

אזהרה נוספת...

לאחרונה חבר שלי חווה טרואמה משירות שנתנו לו באותה קבוצת חברות שנותנת את שירות של מדפסות של XEROX (והוא זה שהמליץ לי על המדפסת שלי),

אומנם מדובר במוצר אחר אבל זה מדליק נורות אדומות (מדובר בנגן MP3 מגלה סימנים של פגם סדרתית וחברה לא לוקחת אחריות).

בכל זאת תשקול את הדברים כי המדפסות שלהם די טובות.

אם תפרט למה אתה מחליף את המדפסת או מה אתה עושה איתה/מצפה ממנה אז אוכל אולי לסייע יותר.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון הייתי די מרוצה מהמדפסת, אבל הזמן עשה את שלו והיא כבר די שחוקה, קשה לה כבר לגרור דפים וכשהיא עושה את זה היא די מקבצ'צת אותם...

לא הבנתי למה אמרת שההזנה היא מבחוץ, שני המדפסות של זירוקס ועוד כמה שראיתי משתמשות במזין נייר.

הצרכים שלי היא הדפסה נורמלית וסבירה של דפים בכל הגדלים הסטנדרטיים וחיסכון מקסימלי בעלות

פורסם

יש לך את הלייזר של HP שהן מעולות אמינות ודי זולות.

פורסם
לא הבנתי למה אמרת שההזנה היא מבחוץ, שני המדפסות של זירוקס ועוד כמה שראיתי משתמשות במזין נייר.

הכוונה שנפתח לך מגש כזה שבו אתה שם את כל הדפים (במקום לשים אותם במגירה שהייתה ב 3120) כל הבדל זה שדפים חשופים לאבק!

אגב לגבי המדפסת הישנה שלך לדעתי אפשר לתקן אותה (לבד! תקנתי תקלה דומה לחבר שלי באותה מדפסת)

(פנה אליי בפרטי אני אעזור לך עם זה... ואולי עוד כמה רעיונות ספיציפים למדפסת הישנה)

לגבי מדפסת חדשה אם תחליט לקנות בכל זאת אני אבדוק אפשרויות יותר לעומק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים