עבור לתוכן

אהלן חבר'ס!! מחפש המלצה למסך 19' לגיימר

Featured Replies

פורסם

אם לא קנית עדיין,למה בכלל LCD?רק CRT!אין בכלל מה להשוות באיכות הראיה ובאי הבעיות שיש עם LCD.

פורסם

חחחחח אתה חיי בסרט, CRT זה מיושן, זה תופס מלא מקום, תצוגה פחות טובה, וזה קופסא ענקית וכבדה... אין מה להשוות לנוחות ולכיף במסך LCD אני מת לקנות אחד ובקרוב גם אעשה זאת, אני כמו הבחור שפתח את הת'ראד הולך על הסמסונג 931BF לפי ההתרשמות שלי הוא המשתלם ביותר מכל הבחינות !

Enjoy

פורסם

אם אני חי בסרט?חחח...אני כל היום מול עשרה צגים חביבי.ותאמין לי מה שאני רואה ביום בצגים ברוורס אתה אולי בעוד 10 שנים תראה מקדימה.

לא היה,אין ולא יהיה תחליף ל-CRT.אתה יכול להגיד לי שמע..אין לי מקום.יש לי בעית מיקום,השולחן לא יחזיק לי CRT.אבל לומר לי שזה מיושן,קופסא ענקית וכבדה..

ואין מה להשוות לנוחות ולכיף???איזה כיף?ישבת פעם מול LCD?ראית טקסטים ב-LCD איך נראים?ראית מזויות צפיה שונות?ראית איך התאורה משפיעה לך על הצפייה?חחח

נשרפו לך פיקסלים?אתה יכול לשנות ולשחק ברזולוציות?על מה אתה מדבר?

תהיה בריא.קנה LCD.

פורסם

אם אני חי בסרט?חחח...אני כל היום מול עשרה צגים חביבי.ותאמין לי מה שאני רואה ביום בצגים ברוורס אתה אולי בעוד 10 שנים תראה מקדימה.

לא היה,אין ולא יהיה תחליף ל-CRT.אתה יכול להגיד לי שמע..אין לי מקום.יש לי בעית מיקום,השולחן לא יחזיק לי CRT.אבל לומר לי שזה מיושן,קופסא ענקית וכבדה..

ואין מה להשוות לנוחות ולכיף???איזה כיף?ישבת פעם מול LCD?ראית טקסטים ב-LCD איך נראים?ראית מזויות צפיה שונות?ראית איך התאורה משפיעה לך על הצפייה?חחח

נשרפו לך פיקסלים?אתה יכול לשנות ולשחק ברזולוציות?על מה אתה מדבר?

תהיה בריא.קנה LCD.

וכאן אתה טועה חביבי.

תכנס לגוגל ותעשה חיפוש ל-"SED".

זה הולך להיות הדבר הגדול הבא לדעתי, השילוב המושלם בין CRT ל-LCD.

כל היתרונות של CRT, כל היתרונות של LCD (למעט המשקל אולי).

רק שהוא יותר טוב משניהם.

פורסם

וכאן אתה טועה חביבי.

תכנס לגוגל ותעשה חיפוש ל-"SED".

זה הולך להיות הדבר הגדול הבא לדעתי, השילוב המושלם בין CRT ל-LCD.

כל היתרונות של CRT, כל היתרונות של LCD (למעט המשקל אולי).

רק שהוא יותר טוב משניהם.

חחח...תשמע מה שאתה אומר?שילוב של CRT ו-LCD.אני חוזר:שילוב של CRT ו-LCD..לחזור שוב?

אתה יודע למה?כי הגיעו למסקנה חביבי שאין,לא יהיה ולא היה כמו CRT.לכן מנסים לשלב את היתרונות האדירים של CRT עם החובבניות והבלתי מוצלחות של ה-LCD..חחח בעצמך אמרת וכתוב:שילוב של CRT..למה?תחשוב.. :lol:אחרת היו "ממציאים" מסך חדש שכולו LCD טהור,אבל ידידי,ה-LCD לא מספק את הסחורה.זו עובדה. :silly:

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי CRT מסרטן , פוגע בעניים , מאבד את חוזק האור בתצוגה מהר יותר ובסופו של דבר מת מהר יותר (וזה חסרונות הרבה יותר רציניים מגודל).והחיסרונות הרציניים של ה LCD הם אי יכולת הצגת שחור (והיום רוב המסכים כן מציגים שחור טוב אז זה לא כל כך משנה) והזמן תגובה (שגם לא כל כך משנה) מה שמשאיר רק את החיסרון בצבעים שאחרי שנתיים לא מורגש כי ה CRT מאבד את התצוגה הטובה שלו.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

CRT מסרטן ??

איפה כתוב?

גם אני מחפש מסך במחיר המדובר.

ולא סגור על זה עם LCD או CRT.

יש לי כרגע מסך CRT

LG T910BU

מה יותר טוב ממנו ומומלץ לגרפיקה ממוחשבת?

(פוטושופ ומאיה)

ובנוסף גם לסרטים ומשחקים.

במחיר של סביבות 2000 יש פה קרב עיקש

פורסם

למה אתה מקפיץ דיון כזה ישן?!

פורסם

כנראה הוא חיפש ומצא את הנושא הזה... בכל מקרה, הנושא הזה תמיד עולה כל פעם מחדש. פעם אחת אפשר להיות החלטיים- CRT או LCD?

אני יכול להגיד עכשיו שאני יושב מול CRT וזה דופק לי את העיניים, אני לא יכול לשבת ולקרוא טקסט באינטרנט יותר משעה וחצי.

פורסם

Xilver

צודק בכול מילה.

העניין עדיין לא סגור וכרגע אני צריך לקנות מסך טוב.

וממש אבל ממש לא ברור מה כדי LCD או CRT...

והעניין של המסרטן בכלל הדליק השתוממות.

ולכן התגובה הזו.

אתכם הסליחה

פורסם

מעצם תהליך פעולתו של מסך CRT הוא מאיץ אלקטרונים אל עבר הפוספורים בכדי לגרום להם להציג אור, בתהליך זה נוצרת גם

קרינת X-ray אותה הקרינה המסוכנת שמשתמשים בה במינונים קטנים לצורכי רפואה.

במינונים גדולים היא מסרטנת, מסכי CRT מכילים הרבה עופרת בתוך הזכוכית שלהם במטרה לחסום קרינה זו וישנם תקנים מחמירים בנושא

כמובן שלא כל מסך נבדק לכמות פליטת הקרינה שלו בכל מקרה יותר מסוכן לשבת מאחורי CRT מאשר לפניו,

ולדעתי כרגע אין ממה לחשוש.

בקשר ל-מה כדאי LCD או CRT? זה עיניין של העדפה אישית. מסכי CRT נותנים ברוב המקרים ביצועים טובים יותר בפחות כסף

אבל יש להם חסרונות "כבדים" בחלק מהנושאים, לדגומא בהירות, חדות ,משקל עצמי וכו

אני מציע שכל אחד שמחפש מסך יביא תקציב, שימושים והעדפה, LCD או CRT ויקבל מסך מומלץ

קחו בחשבון שכל שנה עוד חברה מודיעה על הפקסת ייצור מסכי CRT כך שבעתיד לא תהיה כל כך יכולת בחירה

וכבר היום קשה למצוא מסכי CRT איכותיים בחנויות ואל תטעו, כבר יש מסכי LCD טובים ממסכי ה CRT

הזולים ב 400 או 600 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים