עבור לתוכן

אהלן חבר'ס!! מחפש המלצה למסך 19' לגיימר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש המלצה למסך 19 אינץ' שיסחוב לי כמו שצריך במשחקים. המסך יתפקד עם כרטיס מסך מתקדם יחסית בטווח מחירים של 1000-1400 ש"ח (כנראה X1900).

התקציב שלי למסך הוא עד 2000 ש"ח ובינתיים ממה שראיתי המסכים הכי מעניינים הם ה-LG L1970HR והסמסונג 931BF. ההבדל היחיד שראיתי ביניהם הוא בניגודיות שבה הסמסונג מנצח עם 1:2000 לעומת 1:1600 ב-LG. בכל מקרה, זמן תגובה של 2 MS זה הכרחי למשחקים כבדים או שגם 4 יספיק לי? ובין 2 המסכים הללו אני ארגיש הבדל כלשהו או שעדיף לי לחסוך את הסכום לכרטיס מסך קצת יותר טוב?

תודה מראש!

מתן :hi:

פורסם

נראה לי שעדיף להשקיע עוד 400 שקל ולקחת VIEWSONIC VP930,נחשב על ידי רבים פה כאחד המסכים הטובים שיש.

פורסם

400 שקל זה מלא כסף, ועוד הוא אמר שהוא מעדיף לחסוך קצת לכרטיס

תחפש את המחיר הכי טוב שאתה מוצא לאחד מהם, ותקנה, או שתלך לחנות שבה יש את שניהם בתצוגה, תסתכל ותחליט ביניהם מה יותר מתאים לך ותקנה

שניהם מסכים מצוינים לפי מה שהבנתי...

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי עוד 400 שקל להשקיע במסך אך תודה על הטיפ בכל מקרה :D

אז רגע...בין ה-LG לסמסונג אין מסך שטוב יותר בצורה משמעותית? פשוט ללכת ולקנות את הזול יותר?

פורסם

מסך 19 לגיימר-רק ה-VIEWSONIC VX922

פורסם
  • מחבר

לצערי גם אליו אין לי תקציב. אז בכל זאת חבר'ה - מישהו מצמד המסכים שנתתי עדיף בצורה קריטית או שהם זהים כמעט לחלוטין ועדיף לקנות את הזול יותר?

פורסם

קח את הLG אחי

פורסם

אנוכי בעל ה LG , אבל דווקא שמעתי ביקורות ממש מצויינות על ה Samsung . תבחן אותם בחנות ותבחר .

פורסם

לך על הזול יותר שתיהם בערך באותה רמה כל אחד והיתרונות שלו.

או תראה את שניהם בעיין ותבחר.

פורסם

מסך 19 לגיימר-רק ה-VIEWSONIC VX922

לצערי גם אליו אין לי תקציב. אז בכל זאת חבר'ה - מישהו מצמד המסכים שנתתי עדיף בצורה קריטית או שהם זהים כמעט לחלוטין ועדיף לקנות את הזול יותר?

http://ksp.co.il/hmain.php

יש שם ב1999

פורסם

למה הVX922 יותר טוב מהL1970HR? על הנייר לפחות הוא פחות טוב...

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שאני רציתי לשאול. עם זמן תגובה של 8 MS הויוסוניק נראה הרבה פחות טוב. אתה ממליץ עליו באופן אובייקטיבי ומקצועי או שסתם יש לך אותו ואתה מרוצה?

לכל שאר המגיבים - דבר ראשון המון תודה על הזמן והתגובות!

בכל מקרה, אני רואה שאין הסכמה חד משמעית על אחד מהמסכים ולכן אני מאמין שאני אלך על הזול ביניהם, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת בטווח המחירים שלי (עד 2000 ש"ח).

בתודה מראש,

מתן

פורסם

בהשוואה בין ה LG ל Samsung לפי ראות עיניי - הצבעים בסמסונג יותר חיים .

והוא גם הכי זול , אז לך על זה .

פורסם
  • מחבר

לאחר שחקרתי את הנושא די לעומק ונעזרתי גם בתשובות שלכם אני מאמין שאני אלך על הסמסונג. בעיקר בגלל שהמסכים פחות או יותר זהים והוא זול יותר באופן די משמעותי מכל השאר.

המון המון תודה אנשים! עזרתם לי מאוד :hi::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים