עבור לתוכן

החלפת זכרון

Featured Replies

פורסם

מסתבר שהזכרון שלי תקול, ואני צריך להחליף אותו... פנדה נחמדים ונתנו לי את האפשרות להחליף לזכרון אחר(איזה שאני רוצה), ופשוט לשלם את ההפרש במידה ואבחר זכרון יותר יקר מהזכרון הנוכחי שלי.

התקציב לזכרון החדש הוא עד 1400(גג, אסור חריגות), וחשבתי על הזכרון הבא:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781

האם הזכרון הזה הוא טוב, והאם הזכרון מתאים ללוח האם שלי? והאם יש זכרון יותר טוב בתקציב, כמובן רק מפנדה... תודה רבה!

פורסם

מתאים ואפשרי

פורסם
  • מחבר

אז לקחת את זה? או שיש אופציות אחרות עדיפות?

פורסם

מעליו יש רק את ה-HZ והם קצת חורגים

פורסם
  • מחבר

במה הHZ עדיפים?

ואני לא חושב שיש סיכוי שאני אעשה להם בכלל אוברקלוק, כי בשביל שאני אעשה להם אוברקלוק צריך שהלוח שלי יגיע לBUS של מעבר ל400, משהו שכידוע מאד קשה בשבילו עם הBIOS הנוכחי(למרות שהביוסים הBETA נותנים בשורות טובות לעתיד), וצריך גם לדאוג לצ'יפסט, שאני חושב שיתחמם מאד תחת אוברקלוק כבד... אני לא יודע אם הוא מסוגל לסחוב BUS 400 לאורך זמן, כי בפעם היחידה שנגעתי בדבר הזה מעליו שאמור להיות הקירור הפסיבי שלו(הצלעות קירור-ספייקים האלה), זה היה חם מאד... בכל מקרה, במקרה הטוב אני אעבוד רק על BUS 400 כנראה...

פורסם

ה-HZ מגיעים עם שבבים יותר טובים ל-OC

ואתה יכול לעשות להם OC גם בלי לעשות OC מעל ל-400 באס

פורסם
  • מחבר

אבל זה יותר בשביל הספורט כבר מאשר הבדל ממשי בביצועים...

פורסם

לא בהכרח

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אני לא מבין כלום... הרצתי למשך כל הלילה(10 שעות) ORTHOS, והוא לא מצא שום טעות. עכשיו אני מריץ SP2004*2 בדיוק כמו שהרצתי אז, והוא גם לא מוצא טעויות! מצד אחד אני רוצה להחליף את הזכרון ליתר בטחון, אבל מצד שני הזכרון הנוכחי תאחלס עובד כמו שצריך, לא קורס(אפילו לא פעם אחת לא הייתה שום בעיה עם המחשב בימים האחרונים, והמחשב פועל 24\7) ועכשיו גם אין טעויות בתוכנות ניתור! מה זה, זכרון עם מצברוח? :s05:

פורסם

המתח של הזיכרון השתנה?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? לא שיניתי אותו, אז למה שהוא ישתנה? בפעם האחרונה שאמרת לי לבדוק את הזכרון, אמרת לבדוק בביוס, אז בביוס הוא נשאר כמו שהיה, 2 וולט.

פורסם

אז זה בהחלט מוזר

מוזר מאוד אפילו

אם אתה עוד פעם נופל על מקרה שזה נותן לך Error אפילו אחד באחת מהתוכנות בדיקה תשלח את הזיכרון לחנות ושישברו את הראש איתו

פורסם
  • מחבר

תאחלס חוץ מהטעות ההיא אז הזכרון והמחשב יציבים אז אין טעם להחליף, למרות שאני מקווה שאני לא אתחרט בעתיד אם תהיה בעיה ואז לא אוכל להחליף לזכרון שונה...

אוקיי תודה רבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים