פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים שלום לכולםאני הולך לקנות מחשב עם לוח ASROCK למעבד E6300הלוח תומך בעד 4 גיגה בדואל צאנל יש לו 4 סלוטיםעכשיו בגלל שכרגע אין לי ממש צורך בזיכרון גדול חשבתי לקנות 2 סטיקים של 512 מגה בתדר 667ובעתיד כשתגיע הווינדוס ויסטה ואהיה חייב זיכרון של 2 גיגה אני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 או אפילו עוד 2 סטיקים של גיגה כל אחדהאם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן?האם עדיף כבר עכשיו לקנות 2 סטיקים של גיגה?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר אפשר להוסיףרק תדאג שכל ארבעת הסטיקים יהיו זהים לחלוטין.אתה מתכוון זהים לחלוטין מבחינת תדר?זאת אומרת שאם אקנה היום 2 סטיקים בתדר 667 אז שגם בעתיד אקנה סטיקים עםן אותו תדר?או שאתה מתכוון לממש ממש זהים לחלוטין..הכוונה של אותו חברה אותו CL ואותו תדר?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אתה מתכוון זהים לחלוטין מבחינת תדר?זאת אומרת שאם אקנה היום 2 סטיקים בתדר 667 אז שגם בעתיד אקנה סטיקים עםן אותו תדר?או שאתה מתכוון לממש ממש זהים לחלוטין..הכוונה של אותו חברה אותו CL ואותו תדר?אותם תזמונים, וכל הסטיקים צריכים להיות DS/SS (תלוי מה כבר יש לך) מבחית תזמונים הם יעבדו לפי האיטי ביותר
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים חייבים להיות באותה תצורה (DS/SS)כל השאר יעבוד לפי התדר והתזמונים של הרכיב האיטי ביותר
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אחי אבל רשום לי בחוברת בהגדרות תצורה שבשתי dimm באותו צבע צריך להיות x ובשתי סלוטים אחרים באותו צבע צריכים להיות ds/ss ?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אם יש לי עכשיו שתי סטיקים של 256 mb ddr 2 533mhz והם cl3 ואני רוצה לךהוסיף עוד שתיים של 512 mb ddr 2 533 mhz cl3 של kingston?זה אפשרי להשים וגם שיעבוד בדואל צ'אנל?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מערכות דואל צ'אנל רגישות לזיכרונות הרבה יותר ממערכות אחרות אפשר להוסיף ולומר שגם השניים הראשונים בכלל לא מובטחים.אני מציע לך להתייעץ עם הטכנאי של החנות שמכרה לך את לוח האם וגם לבדוק באתר היצרן, בדרך כלל יש שם רשימה של זיכרונות מומלצים ללוח אם כי בהרבה מקרים תמצא שם סוגים שלא מוכרים אצלנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.