עבור לתוכן

איך הרסו את נמלטים

Featured Replies

פורסם

מי שחושב שעונה שנייה של "נמלטים" לא טובה הוא מטומטם חסר טעם :screwy:

• תגובות 62
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ופתחת משתמש רק בשביל להגיד לנו את זה ?! :bash:

פורסם

הבלש החדש הוא מלך, נמצא להם תמיד על הזנב, כמו שצריך נותן הרבה מתח לסדרה, אני לא אופתע אם בסופו של דבר הוא בכלל יעלה על כל הקטע הזה עם לינקולן...

העלתה נקודה שממש ממש ממש מעניינת אותי , האם הבלש הזה עם הרעים - דהיינו - האנשים שהפלילו את לינקולן , או שהוא מהטובים

שעדיין לא יודעים על הקונספירציה(אם בכלל יש כאלה)?.

התשובה לשאלה הזו בטוח תשפיע רבות על התפתחות העניינים.

נ.ב

בליק ממש לא מטומטם , פשוט בכלא מייקל והחברים ניקו אחריהם ממש טוב ואי אפשר להאשים אותו שסמך על פושעים "LowLives "

אני אומר לכם שהוא יפתיע - הוכחה: סוף הפרק השלישי *ספויילר* שהוא היה ממש מעל מייקל *ספויילר*.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל העונה השניה מעניינת מאוד עד עכשיו,ועברו כולה 3 פרקים מאז תחילת העונה.

גם בעונה הקודמת,כל העניין התחיל מפרק רביעי.לדעתי העלילה מתקדמת מאוד יפה,והכל מתנהל כמו כמעט כמעט כמו במציאות.

גם אותי עיצבן הבלש החכמולוג הזה,מה לעשות שאין בן אדם חכם מאוד אחד בסדרה, אבל זה כל העיניין בעלילה,שדברים משתנים בתיכנונים של סקופילד,ומאפשרים לצופים לצפות בחוכמתו של סקופילד שמשנה תוכניות במהירות ויעילות.זה מן משחק מוחות בין אנשים ,וזה מה שמעניין..

הלוואי שהסידרה תמשיך להפתיע ולמתוח כמו שהיא הצליחה עד עכשיו,אבל הכי חשוב שהסוף יהיה יפה(מה שאני לא רוצה לראות בקרוב).

פורסם

אני מניח שאנשים שופטים את העונה השניה רק אחרי 3 פרקים בגלל שהעונה הראשונה הייתה מרתקת מהרגע הראשון של הפרק הראשון (חוץ מהפרק המשעמם ההוא שמספר על לפני 3 שנים).אז אנשים פשוט מצפים שהעונה השניה תיהיה קרובה לעונה הקודמת.

לפי דעתי בכלל רעיון כמו נמלטים מתאים רק לעונה אחת הם היו צריכים לצריכים לסיים אחרי עונה אחת וזהו. אה ואני מדבר מבלי לראות תעונה השניה, פשוט אחרי המתח שעברתי בעונה הראשונה אני לא יכול לחכות שבוע לפרק אחד מסכן , מזל שהורדתי את כל הפרקים מראש.

פורסם

ופתחת משתמש רק בשביל להגיד לנו את זה ?! :bash:

:lol:

פורסם

איפה אתם רואים את הסדרה הזאות

יש לי YES בלאט

ראיתי את הראשונה ומאוד התלהבתי בכלל זאות הסדרה הראשונה שאני ממש עוכב אחריה :hat:

פורסם

איפה אתם רואים את הסדרה הזאות

יש לי YES בלאט

ראיתי את הראשונה ומאוד התלהבתי בכלל זאות הסדרה הראשונה שאני ממש עוכב אחריה :hat:

אתה יכול להוריד את 3 הפרקים עם תרגום מובנה בעברית מאתר להלה :xyxthumbs:

פורסם

קישור ישיר או דרך תוכנה ? בכל זאת תשים פה זה די לדיון

:xyxthumbs:

אני לא חושב שהוא פתח חדש בישביל זה אולי זה רק מיקריות :D

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אתם צריכים לקרוא את חוקי הפורום, דחוף!

פורסם

מישהו יכול אולי לענות לי על השאלה , האם הבלש(הגאון) מהרעים או מהקלולסים? (יעני רגיל).

פורסם

רעים זה עניין של הגדרה.

הוא ללא ספק הנמסיס החדש למרות שבליק עדיין בתמונה

פורסם

העונה הראשונה הייתה ממש טובה

גם אני ציפיתי לחרא עונה שניה אבל הפתיעו לטובה

אני חושב שזה ממש טוב ביחס למה שציפיתי למרות שעדיין הייתי מעדיף שיסיימו את העונה הראשונה בזה שהם עולים למטוב ואז יש כתובית של 5 שנים אחר כך ורואים את מייקל ולינק מוכרים ציוד צלילה

אבל אני לא מחליט ולכן יש עונה שניה שהיא סבבה לגמרי

ספויילר!!!!

*

*

*

*

*

רק מה שדפוק זה שפתאום כל אחד הוא מייקל,לינק עם המעלית,הכושי שאני לא זוכר תשם שלו כרגע עם הקטע של החדר של הילדה הקטנה שלו

ואיך בדיוק לבלש בחכם יש תמונות של כל הקעקועים של מייקל??? זה לא שכשאתה נכנס לכלא מצלמים כל סנטימטר על הגוף שלך

והדבר שהכי דפוק זה ששרה חיה

פורסם
  • מחבר

והדבר שהכי דפוק זה ששרה חיה

הדבר הכי טוב זה ששרה חיה.

כולם מסכימים שיש ירידה בעונה השניה, ולפי דעתי ירידה משמעותית, אחי שעכב אחרי העונה הראשונה, ראה שניי פרקים בשניה

ונמאס לו,

עשו הרבה דברים אדיוטים בעונה השניה, כי הם רצו "לשפר" את הסידרה, אז הכניסו את הבלש הזה, כאילו לעשות יותר מתח ורק הרסו.

או הקטע המטופש עם המעלית שהיה אמור להיות "מתוחכם", אבל יצא גרוע להחריד.ועוד ועוד ונראה לי שזה הולך ונהיה יותר גרוע

הם מנסים לעשות את הסידרה מותחת בכוח, וזה רק הורס

פורסם

אני מסכים בקטע של המעלית שהקטע באמת היה מיותר \ לא עשוי טוב, אבל חוץ מזה כל השאר טוב

החלק עם הבשר באוטו יהיה די מעניין , מעניין איך הבלש יאכל את זה\שלא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים