פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים שלוםהיום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפחהשאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי?תודה לעוזרים!
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים איזה זכרון קנית?(או שזה רק הצעה ? )1.של איזה חברה ?2.סטיק אחד או שתי סטיקים ?3.בכמה כסף ?
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים עם 3 סטיקים המחשב לא יידלקעם 4 סטיקים מעורבים (Double Sided ו-Single Sided) המחשב לא יהיה יציב
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים כיום אין כמעט צורך ביותר מגיגה אחדאבל בעתיד הקרוב (בפרט עם יציאת הווינדוס וויסטה )יהיה שמוש נרחב בשתי גיגהלכן עדיף היום לקנות שתי סטיקים של גיגה אחת(2*1) אבל אם אתה מתכנן לקנות מחשב חדש (או להחליף לוח ומעבד )עדיף שתחסוך את הכסף לשדרוג הבא
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר "מעורבים" אתה מתכוון לנפחים שוניםבשני הצדדים?....למשל אם מה שהוא אמר נכון זה יוצא 1.5gb=בלתי אפשרי או מסוכן למערכת?אני מיתכוון לשדרג לויסטה והמחשב שלי ניהיה איטי קצת קשה לו אני מעמיס עליו
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים סטיקים שיהיו כמה שיותר קרובים מבחינת תדרים, תזמונים ומתחיםזה נחמד וזה טובסטיקים זהים מבחינת תצורה (DS/SS) זה כבר קריטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.