עבור לתוכן

7600GT Silent-Pipe כדאי או לא ואיפה להשיג?

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים.

אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות.

ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד?

תודה מראש על התשובות :hi:

פורסם

יש במחיר שלו X1900GT שטוב ממנו

חבל שתקנה משהו בגלל שיש לו קירור פאסיבי מעפאן...

אבל עם חשוב לך השקט...אז קח אותו...

פורסם
  • מחבר

יש במחיר שלו X1900GT שטוב ממנו

חבל שתקנה משהו בגלל שיש לו קירור פאסיבי מעפאן...

אבל עם חשוב לך השקט...אז קח אותו...

ידעתי שאני אקבל את התשובה הזו :silly:

אני מחפש ליבה חסכונית באנרגיה, השקט הוא רק בונוס. לצערי הליבות של ATI פחות חסכוניות. כמו שאמרתי המטרה היא מחשב ל24/7 שיהיה חסכוני בחשמל. בהתחשב בעובדה שהוא הולך להחליף פנטיום 3 עם ATI9600 עליו זה שידרוג מסיבי ומספק ביותר. ולבסוף יש הפרש של 200 ש"ח!

פורסם

ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד?

הקניה עכשיו היא כדאית מאוד, הכרטיס דיי משתלם.

לחכות אפשר תמיד, אפשר גם לחכות תמיד ואף פעם לא לקנות.

פורסם

בהנחה שההפרש בצריכת הכרטיסים הוא כ-20 וואט, אם אתה קונה כרטיס רק בשביל לחסוך באנרגיה, קח בחשבון שהחסכון הכספי במשך שנה במחשב שפועל 24/7 הוא סה"כ 85 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים