עבור לתוכן

סדק אסטרטגי באמון ארצות הברית בישראל-מונתה ועדה סודית מיוחדת להערכת חוסן ישראל .

Featured Replies

פורסם

הנשיא ג'ורג בוש הורה לערוך בדיקה מיוחדת אשר תאריך מחדש את חוסנה של ישראל מבחינה פוליטית וצבאית ותקבע האם היא כבר לא בת ברית אסטרטגית חשובה כמו פעם.

ציטוט של הנשיא בוש :הישראלים האלה ,זה לא מה שחשבנו.

הלינק לכתבה שכדאי ליקרוא אותה במלואה :

http://www2.debka.co.il/article.php?aid=1435

:nixweiss:

דעתכם...

פורסם

די כבר עם האתר בשקל הזה, כל מה שהוא עושה זה לפרסם השערות דימיוניות.

פורסם
  • מחבר

אתה ממש נחשן .

אני במקומך יסתכל על עובדות: תסביר לי איך זה שבתחילת המלחמה נתן הנשיא בוש אור ירוק בוהק למתקפה ישראלית על החזבלאה- כולם ראו את הנאומים של בוש בטלוויזה שבהם הוא האשים את חיזבלאה במצב ואמר שהפיתרון הוא החזרת החיילים החטופים ופירוק החיזבלאה מנשקו.

לאן פיתאום נעלמו כול ההצהרות האלה?? 3 שבועות אחרי?

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מדבר

ישראל היא נקודה אסטרטגית חשובה לארה"ב

יש כמה מיליונים טובים של יהודים שם,חלקם בתפקידים חשובים וחלקם קולות בבחירות

התמיכה קיימת,דבקה זה אתר של כמה חולי נפש פסיכופתיים אני לא מבין למה אתה מתרגש

פורסם

דבקה ידועים במקורות שלהם, אבל הם גם ידועים בסלט שהם עושים מהמידע שהם מקבלים.

גם בקונספירציות הם לא רעים.

פורסם

Debka הוא אתר גרוע מאוד מבחינת האמינות שלו... פשוט נראה שאף אחד לא זוכר לא את הטעויות אלא רק את ה"הצלחות" השערורתיות.

לדעתי הייחס טעויות/הצלחות שלו הוא בערך 1:10.

פורסם

"בואי נניח למלחמה הזאת. הישראלים האלה, זה לא מה שחשבנו."- אני בטוח שהוא אמר את זה באותם מילים בדיוק !

חוץ מזה הוא לא אדם שיפעל מאחורי גבינו ועדיין יש לארה"ב אינטרנס לעזור למדינת ישראל ולמדינות דמקרטיות כמוה

פורסם

היית שם שהוא אמר את זה?

פורסם
  • מחבר

אז בו נחזור לעובדות של מה שראינו בטלוויזה:

ציטוט:

" תסביר לי איך זה שבתחילת המלחמה נתן הנשיא בוש אור ירוק בוהק למתקפה ישראלית על החזבלאה- כולם ראו את הנאומים של בוש בטלוויזה שבהם הוא האשים את חיזבלאה במצב ואמר שהפיתרון הוא החזרת החיילים החטופים ופירוק החיזבלאה מנשקו.

לאן פיתאום נעלמו כול ההצהרות האלה?? 3 שבועות אחרי?"

תבינו ארצות הברית היא מעצמת על שפועלת באופן מאוד מאוד מסודר. כאשר מעצמה בסדר גודל כזה משנה את דעתה תוך 3 שבועות מתמיכה מלאה במתקפה ישראלית עד לניסיונות להשגת הפסקת אש בעזרת דריסת הרגל של האירופאים במזרח התיכון על חשבונם זה לא דבר של מה בכך, זה אומר שהם הסיקו מסקנות לגבי דברים מסויימים ואת זה אפשר ליראות ללא כתבה כול שהיא באתר מסויים.

ישראל עדיין תישאר בת ברית של ארצות הברית בזמן הקרוב, השאלה היא מה יקרה בהמשך : יש עוד מדינות בעלות פוטנציאל להיות בנות ברית של אמריקה כמו טורקיה,מיצרים וערב הסעודית למשל . גם אם ישראל לא תהיה אוייב של ארצות הברית זה עדיין לא אומר שנהיה בעלת ברית אסטרטגית חשובה שלהם לנצח, אין שום חוק שאומר שהמצב כיום ישאר. הם בונים עלינו שנהיה השוטר הביריון של המזרח התיכון וכאשר אנחנו לא ממלאים את התפקיד הזה אז מה הצורך שלהם בנו ?

פורסם

נו באמת לדבקה יש מקורות בבית הלבן...תעשו לי טובה....

לישראל יש עוצמה צבאית אדירה ואמריקאים לא יחליפו את ישראל בשום מדינה אחרת....אני לא רואה אותם נוטשים את המדינה עם אחת מ5 הצבאות המנוסים והחזקים בעולם....יש כל כך הרבה שיתופי פעולה שאנחנו לא יודעים עליהם בין ישראל ואמריקה ככה ש..מלחמה קטנה לא תשנה כלום..

פורסם

זורגי, זה הרבה יותר מורכב מניתוח כמה הצהרות מהבית הלבן... ויצירת תמונה חלופית למציאות

פורסם
  • מחבר

נו באמת לדבקה יש מקורות בבית הלבן...תעשו לי טובה....

לישראל יש עוצמה צבאית אדירה ואמריקאים לא יחליפו את ישראל בשום מדינה אחרת....אני לא רואה אותם נוטשים את המדינה עם אחת מ5 הצבאות המנוסים והחזקים בעולם....יש כל כך הרבה שיתופי פעולה שאנחנו לא יודעים עליהם בין ישראל ואמריקה ככה ש..מלחמה קטנה לא תשנה כלום..

לידיעתך: לישראל יש צבא כול כך חזק רק בגלל שארצות הברית החליטה ליגרום לזה, מי לדעתך מחמש אותנו בכול הנשק שיש לנו, אפגניסטן??

פורסם

אני לא יודע אם הדיווח של דבקה אכן נאמן למציאות, או אפילו קרוב לכך. עם זאת, אני מהמר שהתבצעו הערכות מצב רציניות כאלו ואחרות בקרב דרגים גבוהים בממשל האמריקאי באשר לחוסנה הצבאי, החברתי והפוליטי של מדינת ישראל.

פורסם

כמה בולשיט,זה מה שיש לי להגיד.

פורסם

הקטע ששמתי לב אליו באתר הזה הוא שלפני שבועיים הם האשימו את האמריקאים בכישלון המלחמה בכך שקונדולוסיה רייס הגבילה את תנועות הצבא ולא אפשרה לו להתקדם לליטני מה שגרם ליותר מידי פקודות עם ניגודי אינטרסים ארה"ב\צה"ל\דרג ביטחוני\דרג מדיני וכו'

ועכשיו אחרי שכיביכול האמריקאים הם שתקעו לטנקים שלנו את "המקלות" בגלגלים מאשימים אותנו כעת עוד בכישלון

למרות שאני מאשים הכי הרבה את כלומרט שמשחק כ yesman של האמריקאים בכישלון

נ.ב לפני כחודש הם יצאו בהצארות על מגה-פיגוע תופת בירושליים ב 22.8 ... בסופו של דבר כידוע לא היה כלום

הם גם דיי נוטים באופן ברור לימניות ונגד שמאלמרט מה שניתן לראות בזמן האחרון בצורה ברורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים