פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים יש לי את הכרטיס הזה: EW-7318Ug של EDIMAX.עולה בסביבות ה120 +/- יש לו אחלה קליטה, בזמנו שהייתי חודש ללא חיבור בבית, זה הצליח לתפוס אינטרנט משכנים שנמצאים מספר קומות או בניין לידי.כבל מאריך USB(דבר שימושי ל.רשת אלחוטי!)בין 2 חדרים נשמרה אצלי קליטה של 95%, בשידור G, כמובן.לדעתי עדיף USB מהPCI כי הUSB יותר קל להתקנה, ויותר נוח להגברת הקליטה(יותר נוח להזיז את הכ.רשתUSB עם כבל מאריך מאשר להזיז מחשב שלם בשביל עוד 15% קליטה)יש גם של BELKIN, שמגיע עם כבל USB עם מעמד מיוחד לכ.רשת, שצריך להיות עם ביצועים דומים...
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר CyAn1de תודה לך על תשובתך המהירה .בקשר לקבל מאריך ל USB האם זה סתם קבלאו שזה קבל מיוחד (יש לי סתם כבל מאריךתודה
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים של EDIMAX, זה כבל USB מסוכך(מצופה בסליב מתכתי עם ציפוי פלסטיק שקוף מבחוץ), למרות שלא ממש מצאתי הבדל רב בינו לכבל מאריך רגיל, כנראה שאין לי מספיק הפרעות בבית ראיתי לכרטיס של BELKIN יש מאריך עם מעמד שמאפשר הצבה יותר נוחה של הכ.רשת משהו בסגנון הזה יש לי גם כרטיסי PCI, ועוד יתרון לכרטיס USB שאין לPCI זה האפשרות לחבר אותו לPC רגיל או לנייד(שאין לו כ.רשת מובנה)
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים הייתי ממליץ על כרטיס USB למי שיש מחשב נייד בלי תמיכה מובנית בWIFI. לכל השאר הייתי ממליץ כרטיס PCI. יותר אמין, ויותר יציב. ניתן גם להאריך לו את האנטנה בדיוק כמו לUSB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.