פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים התקופה עכשיו היא השקט שלפני הסערה, רוב החברות עובדות על משחקים חדשים שבטח יצאו בתקופת חג המולד(חנוכה בערך), ככה זה כל שנה גם אם לחברה יש מוצר מוכן היא תעדיף לשמור אותו לתקופת הקניות של חג המולד,ותחשבו כמה משחקים יצאו בערך אז אולי קצת אח"כ(השערות: rtcw,duke nukum forever, doom 3 ועוד ועוד).
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים אני מעריך ש- DOOM 3 יצא אחרי חג המולד...והם לא הולכים להיות משחקי רשת טובים כלכך...מי שכן הולך להיות משחק ענק בתחום הרשת הוא HALO !!!
פורסם 2001 באוקטובר 1724 שנים כן, תקופת יובש... אה כן, ולאנקודר, תבנה עוד כפר או שניים בדרך אל הכפר הרחוק ממך
פורסם 2001 באוקטובר 2524 שנים כנראה שאתם לא מעודכנים מספיק יש את street tennis , stronghold, snowcross, rally championship xtreme, master tennis seriers, commandos 2 ועוד הרבההההההההה משחקים!!
פורסם 2001 באוקטובר 2524 שנים מחבר כנראה שאתם לא מעודכנים מספיק יש את street tennis , stronghold, snowcross, rally championship xtreme, master tennis seriers, commandos 2 ועוד הרבההההההההה משחקים!!כן, אבל הם שווים משהו?
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים *Sigh* I pitty you all Get a console then I have no dull moment with my Dreamcast (especially now since I have the best game ever, SHENMUE). I am also enjoying my PS2 Soon to come Xbox and GC Oren. DC - Not a dull moment
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים הזדמן לי פעם לראות תמונות מתוך משחק Star Wars שייצא לGamecube.אין לי מילים, זה היה פשוט מושלם!
פורסם 2001 בנובמבר 924 שנים לא יודע... אני באופן אישי התחלתי לשחק שוב Black & White לפני כמה ימים... אחרי שהפסקתי לשחק בערך לפני חודשיים בעולם השלישי... עכשיו אני בעולם הרביעי (אחרי שהתחלתי מהתחלה), וזכיתי לראות משהו שלא האמנתי שקיים במשחק הזה: Game Over! ;D ואני מתכוון למונח הרע של המילה.. נו, לפחות היתה לי שמירה מתחילת השלב.. וזה מזכיר לי... אחרי שאני מנצח את היצור הזה שם הגשם מפסיק... אני מניח שבשביל לעצור את ה-Fire balls (שהרגו אותי קודם) אני צריך לקחת את החלק השני שמוגן ע"י ה-"Spirital דרעק" הזה... יש למישהו מושג מה אני עושה איתו?! חשבתי על להרשים את הכפר ליד, אבל איזור השליטה שלי אפילו לא קרוב ללהגיע לשם... גם אני לא אהיתי מיתנגד לאיזה הסבר מה לעשות שם
פורסם 2001 בנובמבר 924 שנים אתה בונה עוד "מרכז כפר" ושם אותו ליד אחד ההטוטמים... ;Dואז אתה שולח את היצור שלך שירים את השני, בזמן שאתה מרים את הראשון..
פורסם 2001 בנובמבר 924 שנים מישהו שמע על המישחק i.g.i אומנם מישחק ליומיים שלושה (ארבעה אם הגזמנו) כולל את שלושת השלבים נסו זה די "נחמד" :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.