עבור לתוכן

דרייברים לגוף קירור?

Featured Replies

פורסם

1. האם יש דבר כזה דרייברים של גוף קירור (למעבד)? או תוכנה ששולטת במהירות של המאוורר שלו?

כל ניסיון לשלוט בו דרך הביוס או התוכנה של הלוח - לא עובדים. הוא פועל על דעת עצמו (הוא כן מגביר מהירות במאמץ, אבל לא מספיק לטעמי).

2. האם טמפ' של 45 מעלות לקונרו במצב מנוחה (כלומר - רוב הזמן) היא בטוחה מספיק למעבד הזה, או בכלל? לא מבחינת יציבות אלא מבחינת בריאות המעבד.

מצחיק שבביוס הוא נותן להעלות מתחים בהדרגה, כל פעם מוסיף קצת, עד שזה מגיע ל-1.6, ואז יש קפיצה ל-1.8 ולא עלייה בהדרגה. כאילו - מכאן והלאה זה מדרון מאוד חלקלק, חביבי - או שאתה קופץ או שאתה נשאר :)

פורסם

1.בביוס אמור להיות אפשרות להגיד למאוררים שמחוברים ללוח האם לעבוד כאשר הטמפ' מעל X ולהפסיק מתחת ל X.

אם אתה לא מוצא משהו דומה תרשום מה כן מצאת.

כמו כן ישנו עוד פתרון ישנו מתאם בין 3pin ל Molex זה נראה ככה:

KABMO3P4.gif

2.טמפ' של 45 מעלות זה בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

תודה. המעבד יושב על 44 מעלות במנוחה +- מעלה אחת.

במאמץ SNM הוא מגיע ל-60 וממש בקושי מגיע ל-62, רק לעיתים נדירות. מקווה שזה בסדר.

לגבי הביוס - יש לי אפשרות לתת לו שליטה אוטומטית (לפי כל מני גורמים) או לנתק את הוויסות שלו, מה שלפי הביוס גורם לו לפעול במהירות מירבית. אבל אני לא חושב שהוא עושה את זה (כשאני בוחר באופציה הזו). אז האם יש תוכנה שמווסתת אותו (כי יש תוכנה של הלוח, למשל... היא פשוט שווה לת*ת)?

פורסם

אני גם מחפש תוכנת שליטה.

speedfan לא עושה כלום והתוכנה של gigabyte לא מאפשרת לי לקבוע את המהירות בעצמי רק בערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים