עבור לתוכן

איזה זכרונות לקחת ל6300 עם gigabyte ds3?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את המערכת הבאה:

Conroe e6300

Gigabyte 965 DS3

x1900gt

250gb WD 16mb

הזמנתי את המחשב כרגע עם 2X512MB ddr2 667 TwinMos ולאחר שקראתי תגובות בפורומים ראיתי שאולי כדאי ללכת על ה -G Skill 800mhz.

הבעיה היא שיש כנראה 2 סוגים של הזכרון עם הבדל במחירים, וחוץ מזה אני צריך לקנות את הזכרונות בחנות אחרת ולבקש שירכיבו לי.

ד"א, אני מתכנן לבצע OC בעתיד.

מישהו יודע קודם כל לגבי תאימות של ה G SKILL ללוח DS3, ואם בכלל כדאי להחליף מה-TWINMOS?

נראה לכם שיעשו בעיות עם זכרונות מחנות אחרת (אחריות וכו')?

תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

פורסם

עצה שלי, שדרג קודם כל ל2GB. אחרי זה תדאג למהירות.

כל קיט של 2GB במהירות של 667MHZ יעשה את העבדוה באופן מצויין, כמובן שאם הכיס מאפשר אז זיכרונות 800MHZ תמיד רצויים.

אבל לא בטוח שיש טעם בהם, כי למרות התמיכה של הצ'יפסט ב800MHZ, זה לא נותן כזה שיפור משמעותי ששווה את ההפרש במחיר, אלא אם אתה מתכנן OC ואז הסיפור כאן שונה לגמרי.

פורסם
  • מחבר

זהו, שכתבתי שאני מעוניין לבצע OC.

פשוט יש כמה סוגים ומחירים של ה G Skill 800mhz ורציתי לדעת אם הלוח בכלל תומך בהם (אני לא אקנה אותם באותה חנות שמרכיבה לי)

ואם יש שיפור משמעותי ב OC. חוץ מזה שמתי לב שהם 5CL וה667 שהזמנתי הם 4CL, לא יודע אם זה קריטי.

פורסם

זיכרונות מדורגים 800 יגבילו אותך פחות או שלא יגבילו בכלל בבאסים גבוהים.

CL זה חשוב, 4 זה מצויין.

GSKILL PK או HZ יהיה מעולה לך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה BUNG. :xyxthumbs:

הסתכלתי ברשימת הזכרונות הנתמכים באתר של GIGABYTE ואין שם בכלל את החברה GSKILL. אני צריך לחשוש מתאימות?

יש 2 סוגים של 1GB : ב 660 ש"ח וב 950 ש"ח (נראה לי שהשני הוא HZ).

אם תוכל לומר לי מניסיונך, מי מהם כדאי והאם יש הצדקה להוסיף כ 350 ש"ח על ה TWINMOS 667?

כמובן שצריך גם להביא אותם לחנות שממנה קניתי את המחשב להרכבה והגדרות ב BIOS, והאחריות תתפצל בין 2 מקומות.

התכנון שלי הוא לבצע בעתיד OC למעבד אבל לא חייבים להגיע לרמות היסטריות, אני לא מתכוון לשבור שיאים :)

פורסם

אין קשר ל"רשימת כסת"ח" של GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים