עבור לתוכן

תושבת של AM2 לצד 939 הרגילה וגם על מהירויות מאווררים קונבנציונאליות?

Featured Replies

פורסם

בלוח אם שלי יש אופציה להלביש את ה AM2 רק שהזכרונות שלי בלוח מותאמים לDDR400 , השאלה אם המעבדים של SOCKET AM2 יעבדו על DDR2 או הרגילים?

וגם, מה זה מהירות רגילה למאווררים של מעבד ולוח אם והאם המהירות שלהם היא פונקציה של כמה שהמעבד מתחמם או שהוא פשוט עובדים על מקסימום קירור מהתחלה?

פורסם

AM2 עובד רק על DDR2

פורסם
  • מחבר

נכון -אז מה זה אומר שהתושבות של הזכרון שלי ה DDR400 יהפכו פתאום למה? ל DDR2 בכל המהירויות?

אייה??

פורסם

על הכרטיס עם הסוקט יש גם סלוטים של DDR2

פורסם
  • מחבר

אייה? אבל איך זה יכנס בלוח אם הפיצי הזה..טוב אני אחפש תמונות של העסק הזה. תודה!

פורסם

עזוב...נתחיל ככה.?..יש לך מאיפה להשיג את הבורד של הAM2?...

כי לפי מה שאני יודע לא מייבאים אותו לארץ...

אני מכיר איזה 4-5 אנשים שיש להם את זה בארץ (אני זה אחד מהם :) :))..!!

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי את התגובה שלך... :nixweiss: אני כולה יש לי לוח אם שעובד על 939 כרגע, אבל יש לו גם תושבת דומה מאוד לPCI-E שהיא תושבת ל-AM2 :רשום שם במפורש להיזהר לא להכניס לשם איזה כרטיס מסך בטעות, וכולי... אני רק לא הבנתי איפה יכנס התושבות של הזכרונות DDR2 כמו שאתה אומר, אין מקום שם לכלום חוץ מלמעבד נוסף שצריך להעיף את מה שיש ב-939.

אגב, אם אתה אחד מהם כדאי שתשנה את החתימה...

פורסם

תושבת של מעבד וכרטיס מסך נראות שונה לחלוטין (אחד ריבוע השני קו ארוך).

כדאי שתביא תמונות ואל תנסה שום דבר לפני זה.

פורסם

הנה תמונה שתסדר לך את הראש...

Asrock%20AM2%20CPU%20Board_klein.jpg

זה הלוח הקטן של אסרוק....

וזה תמונה שזה מחובר ללוח..

cebit07_43.jpg

והוא מתחבר לחיבור הצהוב שעל הלוח אם...

אני אשנה את הכותרת שלי שהמעבד והזיכרונות יגיעו...

ועם הלוח זה זה כמו שאתה רואה צריך גם זיכרונות DDR2...משמע להעיף את הישנים...

פורסם
  • מחבר

בואנה מגניב רצח... באמת אין להשיג כזה בארץ עדיין?

גם ככה אין שום דבר ממש מיוחד ל-AM2 שיחליף את 939 חוץ מהזכרונות והם לא ממש משמעותיים בשיפורי ביצועים (עדיין?)

אבל זה מעולה לדעת שאפילו בלוח הזה יש גם ל-AM2, פשוט לוח גאוני, גם AGP ,גם PCI-E, וגם אופציה ל-AM2...אני מקווה שאני לא פותח פה לשטן..

פורסם

ASROCK חברה שחושבים על שידרוגים בעתיד....אולם הם לא נותנים ביצועים כמו ASUS וDFI אבל לחלק מן הלוחות שלהם יש מודים טובים VCORE וגם VDIMM....קיצור הבורד הזה עולה באיזור ה30$...

אני קונה אותו כי זה טוב בשבילי...זה מכין לי את הקונרו לעתיד....בשידרוג לזיכרנות...ואז רק לוח ומעבד..

הבאסה הרצינית שלי זה המעבד שלי (סמפרון) ממש חלש מוריד לי את התוצאות במשחקים...אני על OC ואני מקבל 6.4K כמו שהוא אמור בלי OC....

קיצור תתרחקו ממעבדים תקצביים...אתלון או פנטיום4 ומעלה....

בקיצור לכל מי שיש לוח של ASROCK עם סלוט צהוב יכול לשים את הבורד הזה....גם מסוקט 754....וגם מ939....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים