עבור לתוכן

מחפש שתי מערכות סראונד לחללים גדולים + ח"ד על מערכת 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום

אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון.

הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2?

בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית.

האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה.

תודה,

Zzzz

פורסם

אם אתה מחפש משהו פשוט ביותר שיספיק למחשב שלך, אז X-530 של לוג'יטק היא המינימום שמישהו יעז להמליץ לך, כי כל דבר פחות מזה הוא ביזיון לפוסט שבו הוא מומלץ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ על הX530? :P

על מה אתה ממליץ לסלון?

פורסם

מה התקציב לסלון?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בגדול התקציב לא מוגבל, אנחנו מחפשים משהו איכותי, אבל נא להשאר בתחום הטעם הטוב (=לא Z5500 ודומיהם ב2500 ש"ח) אשמח אם תתן לי הצעות בכמה קבוצות מחיר.

האם הX530 תיהיה הכי מתאימה לחדר או שיש טובים ממנה באותו מחיר?

עריכה : שכחתי לציין שהרמקולים בחדר צפויים להתחבר למחשב והרמקולים בסלון למערכת ולטלויזיה.

פורסם

א: לחדר שלך בתקציב שלהם ה-X-530 יתאימו.

ב: אם אתה רוצה מערכת לסלון ואתה אומר ש-2500 שקלים יקר לך, עצתי לך היא לשכוח מזה. מינימום שתוכל להשקיע בשביל מערכת אמיתית מחברות אמיתיות וברמה סבירה תהייה לא פחות מ-7000 שקלים. כל מה שנמכר מתחת לזה זה דגמים מחברות לא אמיתיות ששווים לתחת ונשמעים יותר גרוע מה-X-540.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בטוח? :-\

לא צריך משהו רציני, אף אחד אצלנו לא שם לב להפרעות קלות וכו', ואנחנו לא מרעידים את הבית, רק קצת מוזיקה קלאסית...

סט כזה למשל נראה לי ממש לא רע, הוא לא יספיק לקצת מוזיקה קלאסית פה ושם?

בכ"ז עדיף משהו על פני כלום.

תודה,

Zzzz

פורסם

בשביל מוזיקה הבחירה הנכונה תהיה רסיבר/מגבר + זוג רמקולים

מוזיקה שומעים בסטריאו.

פורסם

מה גם שדווקא בשביל מוזיקה קלאסית צריך מערכת רצינית הרבה יותר מהחרתא שמוכרים ב-1000 שקלי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מה גם שדווקא בשביל מוזיקה קלאסית צריך מערכת רצינית הרבה יותר מהחרתא שמוכרים ב-1000 שקלי.

Anatoli.

ואם נלך על ההמלצה של קרפד? זוג רמקולים+מגבר? זה יתן חוויה יותר טובה מאשר 6 רמקולים זולים?

פורסם

בהחלט, אבל גם כאן תלוי התקציב. בתקציב של 1000 שקלים לא תמצא שום דבר מלבד מערכת 2.1 של מחשב שלא תהייה מספקת לסלון.

לסלון חובה לפחות זוג מדפיים (במוזיקה קלאסית המחסור שלהם בבאס לא יפריע יותר מדיי). זה אומר משהו כמו 3000 שקל למשהו חדש נחמד.

הכי טוב יהיה אם תקפוץ עם אבא שלך לאיזו חנות סטריאו ותשמע מערכות סטריאו ומערכות סראונד במחיר שונה ותחליט מה מתאים לכם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה

will do.

עידכונים בהמשך ;)

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה נוספת - האם הAltec Lansing 151 טובים? הם יכולים להוות תחליף לX530?

הם יותר מתאימים לי גם בגלל שהם מעט זולים יותר, אך בעיקר בגלל שהם מרובעים, מה שמאפשר לי להכניס אותם לגומחות שיחפרו מראש בקיר ע"פ גודל הרמקולים שיבחרו. האם לדעתך זוהי אופציה רלוונטית (הכנסת הרמקולים לקיר וסידור תשתית לכבלים שלהם בתוך הקיר) בהנחה שתיהיה אופציה להוצאת הכבלים בקלות במקרה של תקלה\בלאי?

תודה,

Zzzz

עריכה : סליחה, לא ראיתי את הדאבל פוסטינג \-:

פורסם

לא יצא לי לשמוע, אבל יצא לי לקרוא עליהם, האפקט שלהם לא משהו. במיוחד לא אם תסגור אותם בתוך הקיר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

האם הם מפגרים בהרבה אחרי הX530? אני לא חושב שיצא לי לשמוע אחת מהמערכות, כך שאני אבחר לפי חו"ד שלך ושל אחרים בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים