פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מה אתם מתלהבים מהמשחק הזה?גועל נפש של משחק! הגרפיקה על הפנים.לא מתקרב לג'נרלס
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מה אתם מתלהבים מהמשחק הזה? גועל נפש של משחק! הגרפיקה על הפנים. לא מתקרב לג'נרלס
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אני וחבר שלי משחקים בwinter assault ברשת לפעמים מי שרוצה לשחק איתנו שישלח לי את המספר ICQ/MSN שלו! (לא צריך סידיקי מקורי)
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים יש לי שאלה של מתחיל אבל שאלה מאוד חשובה ... למה כשאני משחק המשחק אני לא יכול לבנות יותר מ20 יחידות של טנקים או 20 יחידות של חיילים? ככה עובד המשחק או שאני צריך לעשות משהו ?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ככה זה עובד.אבל זה מספיק יחידות... גם עדיף ככה מאשר סתם "unit spam", כמעט בכל משחקי האסטרטגיה החדשים יחסית יש את זה.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים לפי דעתי הוא לא ממש מדהים אני מעדיף את ג'נרלס, RA2:YR וכמובן את COH על פניו =\
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים יש לי שאלה של מתחיל אבל שאלה מאוד חשובה ... למה כשאני משחק המשחק אני לא יכול לבנות יותר מ20 יחידות של טנקים או 20 יחידות של חיילים? ככה עובד המשחק או שאני צריך לעשות משהו ?זה לא יוצא 20 חיילים אבל כל פעם שאתה בונה "חייל" אתה בונה קבוצה אלא עם כן מדובר ביחידות מיוחדות, ויש קבוצות שמגיעות ל15 יחידות בלי לקחת סלוטים במקסימום שאתה יכול לבנות, הקרבות במשחק הזה בדרך כלל עם צבאות יותר גדולים מרוב משחקי אסטרטגיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.