פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר אז מה? שימים טובים אני עדיין משחק בstarcraft + broodwar ההרחבה שלו :
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים סיימתי את המישחק לפני דיי הרבה זמן. בדמו של הגירסה החדשה עוד לא שיחקי..זה הרחבה או מישחק בפני עצמו?
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים כן אני משחק. אמורה גם לצאת הרחבה בקרוב, בתחילת אוקטובר. (עוד שני צבאות) מישהו רוצה לשחק איתי אונליין? *אם במקרה קניתם את המשחק וקיבלתם סידיקי "מקולקל" , אל דאגה. אפשר אונליין גם בלי סידיקי. פותח התארד - ראיתי אותך בערוץ רדיו
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים שיחקתי, לא בהרחבה. משחק מצויין ( וגם עובד עם הכרטיס מסך שלי, שזה עוד בונוס )
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אכן משחק טוב. אבל הוא בן כמה חודשים לפחות אם לא יותר... קניתי אותו לפני איזה חצי שנה, וזה היה כמה חודשים אחרי שהוא יצא... משחק יחסית ישן. נ.ב. נראה לי קצת מיותר לשאול מי משחק פה באיזה משחק אסטרטגיה ישן... לא שיוצא לך משהו מזה. או שרצית להגיד לכולם שגם אתה משחק
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר קניתי אותו לפני איזה חצי שנה, וזה היה כמה חודשים אחרי שהוא יצא... משחק יחסית ישן. נ.ב. נראה לי קצת מיותר לשאול מי משחק פה באיזה משחק אסטרטגיה ישן... לא שיוצא לך משהו מזה. או שרצית להגיד לכולם שגם אתה משחק רציתי לדעת בעיקרון מי משחק פה באסטרטגיה, כמו כן רציתי להוגיע על כך שגם אני שחקן ותיק של אסטרטגיה ואני אשמח לשחק ברשת
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים שמעתי שזה של המפתחים של CoH.נכון.בכל אופן מה זה? זה דומה ל CoH?מבחינת זה ששניהם משחקי אסטרטגיה מצויינים - כן.מעבר לזה - COH הרבה יותר מרשים וחדשני מבחינת משחקיות.נסה את הדמו שלו (יש דיון על COH).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.