עבור לתוכן

נתב RTA 1025W

Featured Replies

פורסם

ע"פ מה שקראתי בקישור שצירפתי לך אתה צריך למלא במקום הזה את הכתובת הסטטית של המחשב שמשתמש בביטרונט.

ע"פ מה שמוסבר חייבים להגדיר למחשב כתובת IP באופן ססטי ע"מ לבצע PORT FORWARDING.

• תגובות 32
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אההה אז חיביים לעשות כתובת סטטית ... בעעע זה לא שווה .. אני חושב שאני אחזור למודם הרגיל שלי USB יותר נוח ולא מסובך

פורסם

למה זה לא שווה ?

(אני שואל כי לא עשיתי את זה אף פעם ומחר אני הולך להגדיר את זה למישהו).

פורסם
  • מחבר

תראה במודם הישן שהיה ה USB הרגיל לא צריך לפתוח פורטים לא כלום ... לא כל הסיבוך הזה אני לא יודע איך נכנסתי לזה

פורסם

היי,

גם לי יש מודם USB רגיל ואין את כל הסיבוך הזה, אבל יש לי רק מחשב אחד.

אם יש לך יותר ממחשב אחד אתה חייב (או יותר נכון מומלץ) להשתמש בנתב.

אם הבנתי נכון -

הבעיה שבגללה צריך לגדיר IP סטטי היא שכתובת ה-IP שהנתב נותן למחשב הינה מוגבלת בזמן שלאחריו תוקפה פג.

במידה והמחשב משמש כשרת יש סיכוי שיקבל IP אחר ולכן לא יוכלו ליצור איתו קשר (הכוונה למי שמנסה ליצור קשר ל-IP הישן).

בכל אופן אני חושב שקיימת אפשרות להגדיר BRIDGE בין ה-WAN ל-LAN

או במילים אחרות, להשתמש בנתב עבור מחשב אחד בלבד (כמו מודם רשת)

ואז אני חושב שאין את כל הסיבוך הזה.

בטח יש חברים שמבינים יותר טוב ממני ויאמרו לך אם זה נכון או לא ואין להגדיר זאת.

פורסם
  • מחבר

תראה אתה יכול גם להשתמש במודם רגיל USB ולעשות רשת דרך הוב

פורסם

אז מה ההבדל שתי התצורות (אני לא מבין בכך מספיק) ?

פורסם

אתה יכול לעשות רשת ICS עם מודם USB, אבל ככה המחשב המשני תלוי בראשי. ברשת עם נתב, אף מחשב לא תלוי באף אחד אחר.

פורסם

[ltr]you don't have to use a static address, the 1025w support reserved IPs for DHCP according to MAC. you can define an IP that will be reserved and automatically set for that NIC (lan card) and you can set that IP as DMZ.

another option is UPnP (also supported by the 1025w), but it requires software support (XP SP2 + support by the program).[/ltr]

פורסם

the 1025w support reserved IPs for DHCP according to MAC

במקרה הזה גם צריך להגדיר port forwarding ?

איך מגדירים את ה-IP השמור ל-MAC ?

תודה

פורסם

the 1025w support reserved IPs for DHCP according to MAC

במקרה הזה גם צריך להגדיר port forwarding ?

[ltr]yea, but you can define it as DMZ (default port forward) and all incoming data will go to that IP, unless there's a specific port forwarding rule that states something else.[/ltr]

איך מגדירים את ה-IP השמור ל-MAC ?

[ltr]Advanced -> Local Network -> DHCP Server

click on Reserved IP Address List.

to get your MAC address open a command prompt window and enter "ipconfig /all". it will be under physical address.[/ltr]

פורסם

תודה על התשובה המהירה והמפורטת.

יש לי עוד שאלה:

אם שני המחשבים ברשת משתמשים ב-EMULE. האם עדיין ניתן להשתמש בדרך שהצעת ?

תודה

פורסם

[ltr]yea but you'll need to change the ports on one of the computers and set a port forwarding rule.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

נגיד ב DMZ רושמים את ה physical address שהיא למשל 00-15-F4-R3-G5 נגיד ככה אבל זאת לא כתובת IP

אני הבנתי נכון אוו ..???

פורסם

[ltr]no, you enter the MAC in the reserved list in the DHCP server window and the corresponding IP you write in the DMZ menu.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים