פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה...תודה מראש
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים פריהנד או פלאש הכי טובה לציורים מסוג זה, זה לא אמור להיות קשה אם יש לך כשרון ציור.
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מחבר פריהנד או פלאש הכי טובה לציורים מסוג זה, זה לא אמור להיות קשה אם יש לך כשרון ציור.זהו שאין לי כישרון ציור כ"כ :-\..התכוונתי יותר בכיוון שנגיד יש לי תמונה של כריש ותמונה של כדורגל, איכשהו לשלב ביניהן ושזה יראה טבעי...
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה...תודה מראשאוהד הפועל חיפה? ;D
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים מחבר אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה...תודה מראשאוהד הפועל חיפה? ;Dפחחחח..וואלה לא חשבתי על זה ;Dבכל מקרה אני לא סגור על הסמל שאני רוצה להכין אבל אני רוצה לשלב הדבקה של שתי תמונות כמו שהסברתי קודם...
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים לא נשמע מסובך כלכל...תמצא תומנה של כריש ותמונה של כדור...ואז תתחיל לשחק עם התוכנה קצת
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר באותו נושא: איפה אני יכול למצוא תמונות של כריש ושל כדור או מצויירות או אמיתיות ומתאימות לסמל? (סליחה על השאלה פשוט כל מה שאני מוצא לא מתאים )
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר חיפוש קטנטן בimages.google.com: בהצלחה ;D הכריש באמת מסכן אבל הכדור בדיוק כמו שרציתי... תודה רבה :spin3: נ.ב. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי גם כל מיני כרישים אבל עדיין אין שם כרישים מצויירים או מצולמים כמו שאני צריך שממש מתאימים לסמל שאני רוצה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.