עבור לתוכן

המלצה לתוכנת גראפיקה להכנת סמל.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה...

תודה מראש

פורסם

יש פוטושופ,ויש פלאש אם אני זוכר נכון

פורסם

פריהנד או פלאש הכי טובה לציורים מסוג זה, זה לא אמור להיות קשה אם יש לך כשרון ציור.

פורסם
  • מחבר

פריהנד או פלאש הכי טובה לציורים מסוג זה, זה לא אמור להיות קשה אם יש לך כשרון ציור.

זהו שאין לי כישרון ציור כ"כ :-\..

התכוונתי יותר בכיוון שנגיד יש לי תמונה של כריש ותמונה של כדורגל, איכשהו לשלב ביניהן ושזה יראה טבעי...

פורסם

אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה...

תודה מראש

אוהד הפועל חיפה? ;D

פורסם
  • מחבר

תודה מראש

אוהד הפועל חיפה? ;D

פחחחח..וואלה לא חשבתי על זה ;D

בכל מקרה אני לא סגור על הסמל שאני רוצה להכין אבל אני רוצה לשלב הדבקה של שתי תמונות כמו שהסברתי קודם...

פורסם

לא נשמע מסובך כלכל...תמצא תומנה של כריש ותמונה של כדור...ואז תתחיל לשחק עם התוכנה קצת ;)

פורסם

יש גם את מיקרו אנגלו, היא בסדר וקלה לשימוש

פורסם

אז פוטושופ או פוטואימפקט

לדעתי פוטושופ יותר פשוטה..

פורסם

מה זה פשוטה.... ;D

פורסם
  • מחבר

באותו נושא: איפה אני יכול למצוא תמונות של כריש ושל כדור או מצויירות או אמיתיות ומתאימות לסמל? (סליחה על השאלה פשוט כל מה שאני מוצא לא מתאים >:()

פורסם

חיפוש קטנטן בimages.google.com:

shark.jpg

soccer-ball.gif

בהצלחה ;D

פורסם

איזה כריש מסכן ;D

פורסם

נראה כמו סרדין

פורסם
  • מחבר

חיפוש קטנטן בimages.google.com:

shark.jpg

soccer-ball.gif

בהצלחה ;D

הכריש באמת מסכן אבל הכדור בדיוק כמו שרציתי... תודה רבה :spin3:

נ.ב.

עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי גם כל מיני כרישים אבל עדיין אין שם כרישים מצויירים או מצולמים כמו שאני צריך שממש מתאימים לסמל שאני רוצה לעשות :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים