פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים 32 שעות שעות שבועיות (6 ימים בשבוע) - שעת 0 אחת (ספורט) 4 שעות לשון - בגרות... יום שישי יש לי 3 שעות לשון ברצף :-\ 4 שעות פיסיקה _ 3 שעותה כימיה _| -בחרתי צירוף מקצועות פיסיקה + כימיה 4 אנגלית - 4 יחידות אם יסתדר לי אני אעלה ל5 בינתיים זה בסדר 4 שעות מתמטיקה - 5 יחידות וכל השאר הבילבולים האחרים... (תנ"ך היסטוריה וכו'..)
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חחח, איך אני זוכר בתחילת כל שנה היינו משווים שעות , ומי שהיה לו יותר היה מנצח עכשיו זה לא ככה , למי שיש יותר שעות בצבא מפסיד
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חח :lol: טוב אני אכין לעצמי את המערכת להדפסה בקרוב בינתיים זזתי ל warhammer 40k ביי =]
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אתה לא היחיד 8)שניכם לא היחידים.זזתי ל-EP1.גמאני..... לא לומד ביום שישי... 8) 8) 8)זזתי ל RR
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים יב' - 34 שעות ב-5 ימים.עיקר המערכת זה 6 שעות פיסיקה ו6 שעות פרויקט 5 יח' באלקטרוניקה.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עולה ל-יא לומד באורט תעופה וחלל(ביצפר מעפן) עם 36 שעות שבועיות ולא לומד ימי שישי
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני יודע שמאוד חשוב לכם לדעת את המערכת שלי (כמובן שיכולו בה שינויים, אבל אני סבור שאחרי סוכות המערכת תהיה קבועה) אז הנה היא
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים לי יש 49 ש"ש (וזה עוד ישתנה בטח, לצערי לרעה, אם כי אני מניח שיהיו לא מעט ביטולים), כיתה י"א ריאלי חיפה. זתי לישון, מחר בצפר
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים Algorithm או פאק מה זו המערכת הזו?הינה בערך שלי:יום ראשון: כול היום אנגלית [5 שעות].יום שני: שלוש שעות תנ"ך, שלוש שעות מתמטיקה.יום שלישי:כול היום היסטוריה [4 שעות].יום רביעי:כול היום אזרחות [5 שעות].יום חמישי:שעתיים ספרות,שעה מתמטיקה,שעה אנגלית.יום שישי:יושן.כמובן שכול זה משתנה מיום ליום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.