פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שאמרתי : "מממ..."לא הבנתי את התגובות שלכם ...עליי או על AMILO...מה אתה רוצה אחי , אני סיימתי בית ספר , למה חשבת שהתכוונתי? ???
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מה אתה רוצה אחי , אני סיימתי בית ספר , למה חשבת שהתכוונתי? ???כן...לא ידעתי שדיבר עליך...גם אני הייתי בציטוט ...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עזבו ... אי הבנה..בית-ספר זה עדכתה ו'--חטיבה זה עד ט' או ח'...תיכון זה :מ ט' עד יא'מכללה זה מ יב' עד יד'
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים בית-ספר זה עדכתה ו'--חטיבה זה עד ט' או ח'...תיכון זה :מ ט' עד יא'מכללה זה מ יב' עד יד'יסודי : א'-ו'חטיבה תחתונה : ז'-ט'תיכון : י' - י'ב
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים יא', דווקא היה חביב,למרות מערכת השעות הדפוקה ביותר (5 שעות מחשבים ברצף ביום חמישי, 3שעות ברצף פיסיקה ו אז מתמטיקה, וכאלו אסונות) דה-שליט, רחובות. yeah.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עליתי לי"ב25 שעות שבועיות, מתוכן 10 מחשבים, 4 מתמטיקה, וכל השאר בולשיט (אזרחות, ספורט, ספרות... בלה בלה....)יום ראשון ויום שישי- לומד מ 8:00 עד 9:40 והולך הביתה D:אבל תקעו לנו המון חלונות באמצע שבוע. לא נורא, נלך לחברים באמצע בי"ס.10 שעות שבועיות מחשבים X_X
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים 25? חח איזה חלום לי יש 39 חח יא' - קרית מלאכי - עמל 1 3 שעות אלקטרוניקה - נראה לי ממש קצת ביחוד כאשר אנחנו מתחילים רק השנה : (אגב אמרו לי שזה רק 5 יח"ל ולא 10 =\ ) 6 שעות פיזיקה - 5 יח"ל - מספיק? 5 שעות מתמטיקה - 5 יח"ל - סביר לא? אגב, אמרו לנו שאנחנו עושים השנה 007 ולא 006 כי יש קרבה מסוימת בין 007 ל005 אז הם מעדיפים לעשות קודם 007, מישהו יאמת זאת? 4 שעות מיקרו מעבדים - מה זה? חח אמרו לנו שזה קשור לאלקטרוניקה 4 שעות אנגלית - 5 יח"ל - מספיק לדעתי, אני טוב באנגלית אז לי זה מספיק. 4 שעות היסטוריה - לי זה חשוב חח אני גרוע בהיסטוריה =\ יש לי חורף בהיסטוריה א' :-\ 1 שעה שבועית של חינוך תעבורתי - תיאוריה - מגניב אז כאילו לא צריך לשלם עכשיו על תיאוריה ? עושים מבחן ועברנו? כל השאר זה החרא הרגיל .. תנך ספורט וכו'.. עריכה: אגב, יש לי 3 חלונות + תמיד אחה"צ בגלל הבגרות חורף ועוד כמה דברים אני גם לומד כמעט כל יום אחה"צ דבר שמקפיץ באופן משמעותי את השעות :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.