פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אז איך היה לכם היום הראשון בבית הספר? ולאיזה כיתה עליתם?אני עליתי לכיתה ח'... איזה קשה זה הולך להיות עכשיו..
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אז איך היה לכם היום הראשון בבית הספר? ולאיזה כיתה עליתם? אני עליתי לכיתה ח'... איזה קשה זה הולך להיות עכשיו.. השתחררנו ב2 יום שלישי יש לי מיקרו מעבדים 3 שעות רצופות מה זה בכלל? חח
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים היה סבבה , נתנו לנו 18 תרגילים במדעי המחשב ו5 במתמטיקה :-\ חחח איזה חרא...עליתי לכיתה י"א צריך לחרוש ....Milford Cubicle אני חושב שאתה יותר גדול אם מסתכלים על הפרופיל שלך....
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אז איך היה לכם היום הראשון בבית הספר? ולאיזה כיתה עליתם? אני עליתי לכיתה ח'... איזה קשה זה הולך להיות עכשיו.. בפרופיל שלך כתוב שאתה בן 22 כמה שנים השאירו אותך? חחח סתם סתם... ----
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ההההה....אז אפשר להסיק מסקנה ש .... בהצלחה בבית שלך נחשב כ אגרוף .... :lol: :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אולי יותר טוב לבדוק איפה כל אחד לומד?ואולי לראות עם יש איזה קשרים?אני בה"יס רופין (תיכון )כיתה י'והיה היום דוקוא די אחלהאני לומד 36 שעות (אבל יש לי מעט מדי שעות מחשבים - רק 3 )
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אוווו בית ספר???מה זה???סתם...אני מתחיל ללמוד ביום שלישי את השנה האחרונה שלי (י"ב סוף סוף)!!כי אני לומד בעמל וימי ראשון שני אני עובד בגלל המקצועבאיזה עמל אתה R9547655G??
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני עליתי לכיתה יא'אני בעמית עמל בראשון.....היה ממש גורועה במיוחד המערכת48 שעות שבועיות
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים גם אני עליתי לכיתה י"א,היום המנהלת דיברה ודיברה ודיברה ודיברה ודיברה ודיברה ודיברה ואמרה ודיברה ואמרה ודיברה ואמרה ודיברה...וגם המחנכת דיברה ודיברה ודיברה ודיברה..................אבל לפחות היו 2 הפסקות היום בין הדיבורים.בעיקר היה נחמד, לא למדנו כלום היום.*עריכה*5 דקות לקח לי "להוציא את הודעה לאור" כל שניה מתווספת הודעה נוספת!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עליתי לט', שמבחינת חומר לימודי זה לא נורא, אבל האוכלוסייה פשוט זוועתית, שינו לנו את הכתה לגמרי (בהתחלה החליפו מחנכת, עכשיו העיפו 10 ילדים והביאו אחרים ), חזרנו ללמוד איפה שלמדנו בז', וזהו בסה"כ. חרא של בצפר - אורט גוטמן.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אוווו בית ספר???מה זה???סתם...אני מתחיל ללמוד ביום שלישי את השנה האחרונה שלי (י"ב סוף סוף)!!כי אני לומד בעמל וימי ראשון שני אני עובד בגלל המקצועבאיזה עמל אתה R9547655G??מכללה טכנולוגית חייל האוויר - הולץקיבוץ גלוייות
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עליתי לט', שמבחינת חומר לימודי זה לא נורא, אבל האוכלוסייה פשוט זוועתית, שינו לנו את הכתה לגמרי (בהתחלה החליפו מחנכת, עכשיו העיפו 10 ילדים והביאו אחרים ), חזרנו ללמוד איפה שלמדנו בז', וזהו בסה"כ. חרא של בצפר - אורט גוטמן. העיפו 10 ילדים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.