עבור לתוכן

שאלה לגבי הרחבת זיכרון

Featured Replies

פורסם

ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי

מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz

כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס

אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון

לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד )

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה מחשב יש לך יש לך DC???

אתה רוצה עוד 1GB בסטיק אחד או 2??

כמה סולטים פנויים של זכרונות יש לך?

רק תתן יותר פרטים ונוכל לעזור לך

אל תדאג גם הזיכרון שיש לך במחשב יכול לרוץ ב 400mhz אבל הוא זז ב 200mhz כי הלוח מגביל אותו

פורסם

כל זיכרון DDR 400 עובד במהירות 200. זה בסדר גמור.

תקנה סטיק אחד של ג'יגה DDR400. לפי מה שאני רואה אין לך דואל צ'נל.

CL זה החלק המשמעותי בתזמונים של הזיכרון. ערך נמוך זה טוב, אבל המהירות הסופית נקבעת ע"י הזיכרון האיטי מבין כל הזכרונות במחשב. מכיוון שהזיכרון שיש לך הוא איטי (CL3), אתה לא צריך להשקיע בזיכרון עם תזמונים מהירים.

ההבדל הוא לא משמעותי בכל מקרה.

פורסם

לא חייב תסתכל טוב על התמונה היא מהאוורסט אבל היא ערוכה המידע שלמעלה הוא על המעבד וכל השאר ב SUMMARY

ולמטה יותר מידע על זיכרון אחד בSPD שבאוורסט!!(ולכן יכול להיות שיש לו 2)

כי הזיכרון אמור לעבוד על 400mhz ב AMD ואצלו הוא עובד על 200mhz בגלל זה אני חושב שיש לו DC

פורסם

יש לו סטיק של 512 מגה, ויש לו סה"כ 512 מגה במחשב. אני מניח שיש לו (כרגע לפחות) סטיק אחד במצב SC. :s07:

אם זה מעבד בסוקט 754, אז אין אפשרות ל-DC.

אם זה מעבד 939, אז הוספת סטיק של 512 יכולה להפעיל DC.

כל זיכרון DDR שעובן ב-200 נותן 400 אפקטיבית. לא משנה DC או SC

פורסם

MSI K8N Neo הוא בסוקט 754

Athlon 3000 בתדר 2000MHz גם הוא סוקט 754

כלומר אפשר לקבוע שמדובר בסוקט 754 בסבירות של 99% (האחוז הנוסף הוא זיהוי לא נכון של המעבד ושל הלוח, וזה קצת נדיר)

פורסם
  • מחבר

אכן כן הסוקט שלי הוא 754 אם זה עוזר אך גם אני אינני מבין מדוע הזיכרון רץ ב 200 ולא ב 400 MHz האם יש דרך להגדיר באיזו שהיא צורה שירוץ ב 400 או שזה בילתי אפשרי , כמו כן יש לי שלושה סלוטים כאשר אחד מהם תפוס ע"י הסטיק היחידי שיש לי שהוא בנפח 512 MB ואני מעוניין בסטיק אחד של ג'יגה אני מודה לכולם עךל העזרה עד כה ואודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על זיכרונות שיתאימו ספציפית לדרישותי וכמובן ליכולות המערכת שיש ברשותי ושוב תודה לכולם...

פורסם

זיכרון DDR 400 אמור לעבוד ב-200. בגלל שהוא DDR זה נחשב ל400.

אין לך מה להגדיר.

פורסם
  • מחבר

דיברתם על DC ן SC מה זה בדיוק??

פורסם

DUAL/SINGLE CHANNLE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים