עבור לתוכן

הנקמה המתוקה !!! ועכשיו הסקר - 4 ההצעות הכי טובות בסקר

Featured Replies

פורסם

מאיפה בכלל משיגים רימון עשן? ::) ;D

• תגובות 76
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא שם לך רימון אשן אתה שים לו פצצת סירחון (לא הכי מקורי אבל זה די קטלני), ותשים באמצע השיעור וגם תשים בתיק או איפה שהוא תמיד לוכך איתו בשביל שהסירחון ישאר איתו

פורסם

תתעלם ממנו.

פורסם
  • מחבר

מאיפה בכלל משיגים רימון עשן? ::) ;D

זה היה רימון קטן כזה שקונים מכל מיני מקומות ואנשים מסוימים כמו נפצים

דרך אגב הוא היה הספק שלי לכל החרא המתפוצץ הזה אז אם מישהו מכיר ספקים באזור רחובות

של רימוני עשן ונפצים אז שימסור לי את המספר שלו לעסקים

פורסם

הבן אדם נראה כמו איזה אוקס. ;D

אני הייתי בוחר בהשפלה בפומבי, ותצלם את הכל ותפתח אתר שיראו איך הוא מושפל, ותדפיס את התמונות ותתלה אותם בכל בית הספר

פורסם
  • מחבר

הבן אדם נראה כמו איזה אוקס. ;D

אני הייתי בוחר בהשפלה בפומבי, ותצלם את הכל ותפתח אתר שיראו איך הוא מושפל, ותדפיס את התמונות ותתלה אותם בכל בית הספר

מה אתה חושב שלא חשבתי על זה כבר קודם :lol: :lol: :lol: :lol:

כנסו לאתר שלי ותחפשו שם את הקטגוריה "exclusive" (בצבע לבן) ושם יש כמה ירידות על ילדים מהכיתה שלי למשל

על אחד קבקזי שעיצבן אותי בשנה שעברה ובגלל שכולם יורדים עליו על הראש המרובע והפינות (כמו גרוזינים)

אז פשוט עשיתי לו פינה באתר שלי (הוא היה עצבני חבל"ז) וכמובן שכוללללללללם ראו את זה ונשפכו מצחוק אפילו המורה

ויש גם על החרא שאני רוצה להתנקם בו תיראו כבר שמה

לאתר

www.lol.kef.li

פורסם

בבצפר שלי שמו לאיזה ילד מעצבן כוורת בתיק, אבל זה כבר מסובך 8)

אתה יכול לנסות דבורה אחת או דבור

פורסם

1) שים לו אבנים בתיק.

2) דבר איתי באיסיקיו יש לי מפרט לדברים האלה.

פורסם

אתה יכול לגנוב לו את התיק, לשים אותו במקום ציבורי, להתקשר למשטרה ולהודיע על חפץ חשוד....

בשנה שעברה עשו אצלנו את זה לילד אחרי שילד אחר שבר לו את האף בבעיטה...אני לא יודע אם זה היה בכוונה או בטעות.

החבלן בא וירה לו בתיק אם הרובוט, ועשה לו חורים של shotgun בכל הספרים...

פורסם

אתה יכול לגנוב לו את התיק, לשים אותו במקום ציבורי, להתקשר למשטרה ולהודיע על חפץ חשוד....

בשנה שעברה עשו אצלנו את זה לילד אחרי שילד אחר שבר לו את האף בבעיטה...אני לא יודע אם זה היה בכוונה או בטעות.

מזכיר לי תירוץ:"המורה, לא הכנתי שיעורים כי החבלנים פוצצו לי את התיק"

פיתרון טוב, זרוק לו את התיק לאיזה חור ביוב או פח הזבל, פשוט וחוקי :smoke: :saint:

פורסם

מזכיר לי תירוץ:"המורה, לא הכנתי שיעורים כי החבלנים פוצצו לי את התיק"

פיתרון טוב, זרוק לו את התיק לאיזה חור ביוב או פח הזבל, פשוט וחוקי :smoke: :saint:

יחסית למה שהציעו פה הכוונה ::)

פורסם

מצרכים:

מצבר של אוטו

2 כבלים

2 אלקטרודות\ 2 ברזלים (העיקר שיוליך)

חבר מנייאק

אני לא חושב שאתה צריך הוראות, אם כן, תמות (לא לקחת אישית אני אומר את זה לכולם)

ועד כמה דברים נחמדים: תרסיס פלפל, בלוני צבע, לקחת אלת בייסבול ולעשות ממנו שק איגרוף

פורסם

טוב מכיוון שאני לא מקורי ....

פשוט תעשה לו ככה: דבק 3 שניות

ואחרי שהוא הופך למטרה נייחת קח איזה קרטון של 10 ביצים

והנה יש לך קליעה למטרה

*יכול להעשות גם עם אתה חבל שמטרה קשורה לעץ ;D

פורסם

תשים כמה ברגים בכסא שלו...

תבריג ככה שיצאו שפיצים קטנים מלמטה...

וגם במשענת תעשה אותו דבר....

פורסם

אנשים רואים פה יותר מידי סרטים .

קיצור עזוב אותך דברים ילדותיים, לא ביצים ולא דבק ולא חתול מת בתיק ...

לך על משהו קלאסה שהוא לא ידע בכלל שזה אתה והפגיעה תיהיה יותר חמורה מביצים,דבק וכו...

הנה שתיי שיטות שבראשונה הישתמשתי נגד דוד שלי:

קח תמונה שלו ותרשום על התמונה את הפרטים שלו כמו "שמי XXX בן XX מאיזור XXX מחפש גבר נאה לקשר חם"

תוסיף על התמונה מיספר פלאפון ואם יש לו אז גם מיספר ICQ .

עכשיו אתה צריך להפיץ את התמונה בחשאי בכל בית ספר.

פשוט תיתחבר לעוד חשבון ICQ ותתחיל איכשהו למצוא מיספרי ICQ של תלמידים שאין לך דיבור איתם או מיספרי ICQ של חברים שלו ולהפיץ את הכתובת של התמונה (תעלה אותה לנענע ). תאמין לי אם תעשה את זה נכון אחרי שבוע הוא עובר דירה לאיזור אחר .

שיטה שנייה מיתחלקת לשתיים כי היא מבוססת על אותו רעיון .

א. כנס לצאט של נענע בלילה מאוחר בתור "הכוסית הלוהטת" או שם יותר מפוצץ אם הבנתי אותי,

ותפיץ שם את הפלאפון שלו או את מיספר הבית ואז הוא יקבל שיחות באמצע הלילה.

ב. כנס לצאט של נענע בלילה בתור "יהודי שונא ערבים" כנס לחדר של הערבים תתחיל לקלל חופשי ותפיץ את המיספר פלאפון של חבר שלך . (וואי וואי איזה שיטה עצבנית זאת- רק שלא תפיץ את השם פרטי + משפחה שלו שלא יתנקשו בו ). יצלצלו אליו ערבים באמצע הלילה ויתחילו לקלל אותו ולאיים עליו והוא לא ירדם בלילה רק מהפחד .

אתם רואים כולכם .......זה קלאסה !

כאן סוף החדשות מפי INFERNAL הקרימינל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים