עבור לתוכן

קניית XBOX360 בארה"ב..יש דרך לעקוף מכס?

Featured Replies

פורסם

WELL...LETS CUT THINGS SHORT

אני מעונין לקנות XBOX360...הבעיה היא שקנייה בחנות פרטית בארץ זה שוד לאור היום [או הלילה,אבל זה ממש תלוי בשעה שאתה קונה את המכשיר]

בכל מקרה,עלה במוחי רעיון קטן ומבריק לקנות את המכשיר בארה"ב....

להזמין את המכשיר מחנות בחו"ל זה יהיה בעייתי כי אז אני אצטרך לשלם על המשלוח+מכס+מע"מ וכל החרא הזה,ככה שזה לא משתלם

אבל אם אני אקנה פיסית את המכשיר בארה"ב,אז זה כבר סיפור אחר...

במידה ואני קונה אותו שם-יש לכם הצעות איך אני יכול להחביא אותו מהמכס?

פורסם

חשבת לפרק את הקופסא בתיק עם כל החלקים ולטעון שהבאת אותו איתך כדי לשחק ...

פורסם

בתיק יד שלך שים את המכשיר ותעבור ופס הירוק...אבל אם תופסים אותך אתה תשלם פי 3 מהמחיר בארץ...או שאם יש לך משפחה בחו"ל שיבואו לארץ עם המכשיר ואז הם לא משלמים מכס..ותפרק את הקופסה לחלקים ככה יהיה יותר קשה לתפוס ואם יתפסו תגיד להם שהבאתה את המכשיר מהארץ...אבל בטח יש פה שוטרים חח ככה שאל תיהיה שקוף..

פורסם

יש שמועה שמיקרוספוט הולכת לשווק את ה-360 בארץ...

פורסם

כמה מכס צריך לשלם ?

פורסם

יש שמועה שמיקרוספוט הולכת לשווק את ה-360 בארץ...

יש לך מקור לכך?

פורסם

כמה מכס צריך לשלם ?

33 אחוז..ככה שהמכשיר עולה 400 דולר שזה אומר עוד 133 דולר מה שאומר 600 שקל מכס מה שאומר 2400 שקל על המכשיר...

שזה עדיין משתלם ועדיף על 3800 שקל..

פורסם

כמה הוא עולה בארה"ב?

פורסם

כמה הוא עולה בארה"ב?

33 אחוז..ככה שהמכשיר עולה 400 דולר שזה אומר עוד 133 דולר מה שאומר 600 שקל מכס מה שאומר 2200 שקל על המכשיר...

פורסם

לדעתי 600 שקל זה סכום סביר ...

פורסם
  • מחבר

לדעתי 600 שקל זה סכום סביר ...

כן,אבל למה לשלם אותו כשאפשר לא לשלם אותו?

WHY WALK WHEN YOU CAN RUN?

פורסם

אם אתה נוסע תגיד שזה של משומש של דודים שלך [בתנאי שעוצרים אותך בפס הירוק]

פורסם

קודם כל על תיסתבך אם זה רק 600 שקל אפרש עדיף לשלם

ותבין הביטחון בשדות התעופה בארץ מאוד רצינים

ומכשיר בגודל של ה360 הנוכחי קשה להסתיר ואם כל החלקים האלקטרונים זה יכול לעורר חשד

חוץ מיזה בארצות הברית החשמל שונה אז אתה תיצתרך גם מתאם לחשמל בארץ וכדי לך לברר על הנושא

פורסם

אם אני לא טועה וזה קל מאוד לבדיקה, אין מכ"ס על ה360, רק מע"מ, שזה 16.5%, תכלס זה שטויות, עדיף לשלם ולא להסתבך אם זה.

ואם אתה קונה יכול להיות שעדיף לקנות באירופה פשוט מאחר וכל המשחקים של הארץ הם אירופאיים. אלא אם גם משחקים אתה הולך להביא מחו"ל.

פורסם

אתה כן טועה. מה שונה ה-360 מכל מוצר אחר? יש מכס על כל דבר שאתה מביא לארץ (מעל 200$) ומע"מ זה 15.5% לא 16.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים