פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים האם יש תוכנה או משהו שאיתה אפשר לתקן קבצי מערכת ולהחזיר את אלו שנמחקו בווינדוס.....??
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים נאורזה לא המקום המתאים לתרד הזה!!זה אמור להיות ב וינדוס כי לא חייבת להיות תוכנה שעושה את זה אם הייתה חושב על ריפר או בדיקת תאימות אז הייתה מבין את זה!!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר זהו שאני לא שואל על בדיקה אני שואל על תוכנה ממש שיכולה לתקן את הקבצים ולהחזיר את אלו שנמחקו או להביא לינק או משהו להוריד את הקבצים האלה ולהחזירם...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים הבדיקת תאימות יכולה לתקן לך את הדקבצים האלה!!אחרי הכל אתה עושה את זה עם הדיסק של הXP
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר אתה יכול ב- Recovery Console לכתוב fixmbr.זה מתקן את כל קבצי המערכת.אתה יכול להסביר בבקשה אחי??
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים קודם כל Recovery Console זה כלי של Windows ולא תוכנה.שנית, הפקודה sfc יותר טובה והרבה יותר פשוטה.בשביל Recovery Console אתה צריך להשתמש בדיסק התקנה וזה די מסובך.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים FIXMBR לא מתקן קבצי מערכת.. הוא מתקן רק את ה MASTER BOOT RECORD, ואין שום סיבה לתקן אותו אם הוינדוס עולה כראוי..תריץ את SFC, זה מה שמתקן אותם.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר אתם יודעים יש לי קבציי מערכת ב-SYSTEM32 שנגועים בוירוסים וכל מיניי כאלה וזה גורם לבעיות אז אני רוצה תוכנה או משהו שיחזיר לי את אלו שנמחקו ויתקנו את אלו שנדפקו....
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אבל ענו לך כבר 3 פעמים שSFC תסדר את זה.מה שלא אמרת זה הווירוסים, ואם זה המצב, אתה חייב לנקות אותם קודם, אחרת לא יעזור מה תעשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.