עבור לתוכן

מבקש את עזרתכם בקניית מחשב כף יד (Palm)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני מחפש מחשב כף יד לשימוש מישרדי, אני לא מחפש Palm שיריץ HL 2 או Far Cry או משהו בסיגנון.. :)

השימוש העיקרי שלו יהיה לשימוש מישרדי, מעין "יומן חשבונות" / "יומן לקוחות" שבו אוכל להכניס מידע בכמות גדולה של לקוחות ופרטים אודותם (בסביבות ה-300 +) וכמו כן אוכל לנהל את חשבונותי באופן מסודר וקל לשימוש, בכדי שאוכל לעקוב אחר כל הנעשה עם הלקוחות שלי ובאותו הזמן לעקוב אחר החשבון שלי (אשר תלוי בלקוחות..)

תחום הPalm אינו מוכר לי לכן אשמח לעזרתכם בנושא.

אם תוכלו לפרט קצת על איך בידיוק כל עיניין ה Palm עובד זה יהיה נהדר (אפשר לכתוב שם עם עט אלקטרוני ממש כמו שכותבים על דף נייר עם עט רגיל נכון?)

תודה מראש לעזרתכם :)

**

אני מאד מצטער שפירסמתי את זה בפורום כללי, לא ידעתי איפה לפרסם את זה, לכן אם זה לא המקום אשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את זה למקום הראוי.

מצטער על הטירחה

פורסם

[ltr]first of all don't take palm, they suck. PocketPCs are much better.

now I don't know what's your budget, maybe you can even get a Vaio UX.

but if your looking for something simple with a good price to performance ratio, there's the Asus 636.

it comes with windows mobile has something like 30 battery hours both wifi and bluetooth, srif 3 gps and 3.5" screen 320x240, SD/MCC slot and only 2500-2700 nis.

review

http://www.mobile-review.com/pda/review/asus-a636-en.shtml[/ltr]

פורסם

^מצטרף^

הA636 של אסוס מכשיר מצויין, אחד הטובים מסוגו, ועם מעבד מהחזקים בסידרה.

יש גם דגם A636n אשר יש לו BT 2.0 וWIFI 820.11B

אבל גם הדגם הרגיל יספיק...

חשוב לציין, במידה ותרצה להשתמש במכשיר המכשיר ניווט, הוא מכשיר אחד המתאימים ביותר לניווט בארץ.

כמובן שיש גם אחרים טובים כגון פוג'יטסו-סימנס X50 מצויין וכדומה, אבל האסוס עולה כ2400 ש"ח ונותן תמורה מופלאה.

פורסם
  • מחבר

שלום לכם.

ראשית כל תודה על תגובותיכם, ותודה למנהל שהעביר את הטראד למקום הנכון.

אני אכן מברך את הצעתכם בנוגע ל-PocketPCs.

אך ישנה רק בעיה אחת, והיא התקציב שלי לצערי..

הדגם שאתם מציעים עולה כ- NIS 2500 ואני הכנתי בשביל הקנייה הזו כ- NIS 1500 :)

לצערי מפאת חוסר תקציב לא אוכל להרשות לעצמי יותר מהסכום הנ"ל.

אולי תוכלו להציע לי PocketPC סביר בסביבות ה-1500~ ש"ח? (אם קיים כזה כמובן..)

אם אין אפשרות שכזאת אולי נחזור ל Palm ותוכלו להציע לי משהו סביר במחיר הנ"ל ?

*אם ישנה אפשרות טובה יותר מה Palm ומתאימה לתקציב אשמח אם תוכלו לפרט על כך.

שוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

הMio p350 לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע idoleff

תוכל לפרט קצת יותר על הדגם הספיציפי הזה?

האם הוא שווה את ה-1800 ש"ח בתמורה לביצועים שלו?

אשמח לעוד הצעות :xyxthumbs:

פורסם

א. אתה מתכנן לעבוד עם תוכנה ייעודית? אם כן לאיזה מערכת הפעלה היא מיועדת? PalmOS או Windows Mobile?

ואיזה גירסה של מערכת ההפעלה?

ב. אתה גם צריך אנטנת GPS, מקלדת חיצונית או כל דבר אחר?

ג. עצה: תקנה עם המכשיר כרטיס זיכרון (או אפילו שניים) ותשמור אך ורק עליו (עליהם) את המידע

פורסם
  • מחבר

שלום לכם!

מצטער על העיקוב הארוך הזה בתגובתי, הייתה לי בעייה רציני במחשב (ועדיין יש לצערי..) ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202927.msg1778021#msg1778021

עכשיו לעינייננו, בקשר למערכת הפעלה איני בטוח מה יותר טוב אבל אני חושב שאלך על ה-Windows Mobile מה דעדכם?

מה הכוונה בתוכנה ייעודית? מה שאני רוצה בראש ובראשונה הוא שהשימוש העיקרי שלו יהיה לשימוש מישרדי, מעין "יומן חשבונות" / "יומן לקוחות" שבו אוכל להכניס מידע בכמות גדולה של לקוחות ופרטים אודותם (בסביבות ה-300 +) וכמו כן אוכל לנהל את חשבונותי באופן מסודר וקל לשימוש, בכדי שאוכל לעקוב אחר כל הנעשה עם הלקוחות שלי ובאותו הזמן לעקוב אחר החשבון שלי (אשר תלוי בלקוחות..) - מעין טבלה מסודרת ונוחה או משהו בסיגנון.. שאני יוכל לכתוב במהירות (עם העט המיוחד) את שמות הלקוחות החדשים בכל יום ולעקוב אחר התשלומים שלהם אלי (כל יום אני אכניס כמות מסויימת של לקוחות חדשים וירשום את הסכום שהם צריכים לשלם לי בסוף החודש או לאחר כמה ימים..) פשוט לנהל יומן עבודה מסודר וקל לתיחזוק.

תודה :)

פורסם

התוכנה שאתה תשתמש בה

היא זו שמגיעה עם ה-PalmOS / WindowsMobile או תוכנת צד שלישי?

כי ממה שראיתי והתנסיתי (שנתיים ומשהו עם Palm Zire 71 וכמעט שנה עם Mio 168RS)

התוכנות המצורפות לא מגיעות לרמה כזאת

פורסם
  • מחבר

ובכן.. כנראה שאני אשתמש בתוכנה/תוכנות שמגיעות עם ה-WindowsMobile, מכיוון שאיני מכיר תוכנת/תוכנות צד שלישי כלשהיא/כלשהם..

התוכנה שמגיעה עם ה-WindowsMobile יכולה לאחסן מעין יומן מישרדי למידע שציינתי?

פשוט מעין טבלה או "דפי WORD" או משהו בסיגנון שאני יוכל להכניס מידע על פציינטים במהירות ובייעילות?

שוב תודה :)

פורסם

Pocket Word מצורף ל-Windows Mobile

ב-WM2003 SE שיש ב-Mio 168RS שלי אין ל-Pocket Word יותר מדי אופציות, טבלה היא לא אחת מהאופציות שנכללות

פורסם

[ltr]the basic programs of both palm os and windows mobile are very basic, if you think you'll need something more than that, you better get windows mobile since it has more 3rd party applications.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

אז אתם מציעים לקחת Palm שרץ על windows mobile?

בשביל ה 3rd party applications ?

אתם יכולים בבקשה להציע לי דגם ספיציפי שיתאים לצרכי? (ובבקשה תנסו לא לחרוג מגבול המזומנים שיש לי :))

תודה לכם.

פורסם

PDA לא Palm

PDA זה מחשב כף יד בעברית

Palm זאת חברה שמייצרת PDA

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון :)

אז תוכל בבקשה להציע לי דגם ספיציפי שיספק את צרכיי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים