עבור לתוכן

P5B Deluxe

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות תלוח אם הזה (כולם אומרים שהוא טוב יותר מהDQ6 אז נלך עליו)

רק כדי להיות בטוח

הוא יתאים לזכרונות 2.2V + ?

אלה למשל

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition

2x1gb

ואם כן, הזכרונות מצדיקים תמחיר שלהם? כמעט 300 דולר? או שעדיף ללכת על משהו של GSKILL באותו מחיר?

פורסם

לוח אם מעולה, אך הזכרונות ממש לא מצדיקים את המחיר.

לפי מה שראיתי בבדיקות האחרונות הדגמים החדשים של הF2-6400PHU2-2GBHZ יעילים בOverclock בצורה מדהימה!

הרבה תוצאות 1,100MHz - 1,200MHz חובבניות (כלומר יש פוטנציאל) צצות לאחרונה. (זה לא תקף לגבי דגמי HZ אחרים)

פורסם

הם לא ממש מצדיקים את המחיר לדעתי , אני מתכוון הם יפים והHEAT SPREADER'S מעולים אבל הם יקרים מדיי יחסית לזה , אני ממליץ על מה שגם אני קונה G.SKILL DDR II 800NHZ PC6400 2GB DUAL CHANNEL KIT

פורסם

הם לא ממש מצדיקים את המחיר לדעתי , אני מתכוון הם יפים והHEAT SPREADER'S מעולים אבל הם יקרים מדיי יחסית לזה , אני ממליץ על מה שגם אני קונה G.SKILL DDR II 800NHZ PC6400 2GB DUAL CHANNEL KIT

NR/PK/GA/HZ?

פורסם

NR/PK/GA/HZ?

שאל בעברית בבקשה

פורסם

שאל בעברית בבקשה

מה הוא הדגם שאתה מעוניין בו? :)

פורסם

נכון שה - G.SKILL GA הם אוברקלוקרים טובים יותר מה - G.SKILL HZ (כי ה - GA מסוגלים לעשות 800MHZ ב - CL3 לעומת ה - HZ ב - CL4) ?

פורסם

נכון שה - G.SKILL GA הם אוברקלוקרים טובים יותר מה - G.SKILL HZ (כי ה - GA מסוגלים לעשות 800MHZ ב - CL3 לעומת ה - HZ ב - CL4) ?

לא, פשוט מדובר בהסבת מתחים.

הHZ הם זכרונות מעולים שרק משתפרים.

פורסם
  • מחבר

לאדע האמת, יש לי כסף תקוע בפייפל.. אני מתכוון להזמין תזכרונות עם הכסף הזה.. מוכן לשלם עליהם ככה 300 דולר

שזה קצת יותר מכמה שעולים מה שהראיתי בתגובה הראשונה בנושא הזה.. מה אתם מציעים? שיהיו גם טובים מאוד לאוברקלוק וגם טובים מאוד בכללי חח לא מבין בזה יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

חשבתי על עוד משהו עכשיו האמת

יתאים ללוח אם הזה כרטיס מסך עם CROSSFIRE?

פורסם

הלוח לא תומך בקרוספייר וגם לא בSLI חוץ מזה הוא הכי מומלץ היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים