פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יש לי מחשב T43 בהזדמנות עם מעבד 1.86 זכרון של גיגה וHD של 60 גיגה 7200 (מהיר SATA) .. עם בלוטוס ואלחוטי.. עם טביעת אצבע.. וכרטיס מסך של 256 מב.. צורב קומבו..עם אפשרות לDVD..זה מה ששלחו לחבר שלי....זה יד שנייה והוא יכול קנות את זה ב4.5Kמה דעתכם?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים ה-T43 הם סוסי עבודה.במחיר הזה לא תמצא משהו יותר טוב חדש, והוא סביר למחיר של יד שניה.באופן עקרוני זה כדאי (אני מניח שהמחשב באחריות, סדרת ה-T מקבלת בד"כ אחריות 3 שנים, והסוללה במצב טוב), השאלה היא מה הצרכים מהמחשב.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר שמע אם אני לא טועה אין אחריות אבל הוא יכול להשיג חלקים במחיר זול לפי מה שהבנתיוהשימוש לא למשחקים זה בטוח
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר שמע אם אני לא טועה אין אחריות אבל הוא יכול להשיג חלקים במחיר זול לפי מה שהבנתיוהשימוש לא למשחקים זה בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.