עבור לתוכן

מה ההבדל בין צ'יפסט P965 ל-975X ?

Featured Replies

פורסם

ברצוני לדעת מה ההבדלים בינהם ומי יותר טוב ועל איזה צ'יפסט כדי ללכת?

פורסם

ההבדלים הם של965 יש תמיכה בזכרונות DDR2-800MHZ ול975 רק עד 667.

וש965 בא עם גשר דרומי ICHR8 כאשר 975X בא עם ICH7...

עדיף לא לפי צ'יפסט אלא לפי הדגם של הלוח..

פורסם

ההבדלים הם של965 יש תמיכה בזכרונות DDR2-800MHZ ול975 רק עד 667.

וש965 בא עם גשר דרומי ICHR8 כאשר 975X בא עם ICH7...

עדיף לא לפי צ'יפסט אלא לפי הדגם של הלוח..

למה אתה סתם אומר שטויות? ל975X יש תמיכה גם ב800(כמו בלוח שלי) פשוט התמיכה היא ידנית, זאת אומרת שצריך להכנס לביוס ולבחור את האופציה של 800. אם אני לא טועה בלוח הDELUXE של אסוס יש גם תמיכה ב1066...

לגבי הגשר הדרומי, אז ההבדלים מינוריים ולא משמעותיים בכלל, כמו שהזכירו כאן פעמים רבות. ה975X נחשב לצ'יפסט איכותי יותר והוא מיועד לשוק הHIGH END, ואם אני לא טועה גם כל הכרטיסים בעלי ה975X בעלי תמיכה בCROSSFIRE. כמו כן, כל שיאי האוברקלוק הם עם ה975X.

פורסם

למה אתה סתם אומר שטויות? ל975X יש תמיכה גם ב800(כמו בלוח שלי) פשוט התמיכה היא ידנית, זאת אומרת שצריך להכנס לביוס ולבחור את האופציה של 800. אם אני לא טועה בלוח הDELUXE של אסוס יש גם תמיכה ב1066...

לגבי הגשר הדרומי, אז ההבדלים מינוריים ולא משמעותיים בכלל, כמו שהזכירו כאן פעמים רבות. ה975X נחשב לצ'יפסט איכותי יותר והוא מיועד לשוק הHIGH END, ואם אני לא טועה גם כל הכרטיסים בעלי ה975X בעלי תמיכה בCROSSFIRE. כמו כן, כל שיאי האוברקלוק הם עם ה975X.

היום , כל שיאי האוברקלוק הם עם ה-965 !

פורסם

למה סתם לדבר?

חוץ להוסיף את הקטע של הCF לא אמרת שום דבר נכון...

הרי התמיכה היא עד 667MHZ פשוט יש אפשרות לשנות מחלקים ככה שהזיכרונות יעבדו ב800 ללא OC למעבד. יש מבין? התמיכה היא עד 667MHZ!

וכל השיאים הם על ה-965, ראה דוגמה ASUS P5B DLX.

פורסם

למה סתם לדבר?

חוץ להוסיף את הקטע של הCF לא אמרת שום דבר נכון...

הרי התמיכה היא עד 667MHZ פשוט יש אפשרות לשנות מחלקים ככה שהזיכרונות יעבדו ב800 ללא OC למעבד. יש מבין? התמיכה היא עד 667MHZ!

וכל השיאים הם על ה-965, ראה דוגמה ASUS P5B DLX.

זה פשוט לא נכון. צ'יפסט 975X מאפשר עבודה עם זכרונות 800, ולכן הוא תומך בהם.

Supports DDR2 533, DDR2 667 and DDR2 800 DIMMs

לקוח מדף המידע על ה-Infinity, אשר מבוסס על צ'יפסט 975X:

http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

פורסם

מהסיבה הפשוטה שאינטל הולכת לפי התקן ...

קרא את הביקורת על הלוחות 975 שבאתר .. שם מסבירים למה הגיגהבייט לא תומך ולמה האסוס כן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים