פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר זה היה זריז... מה ההבדלים בינו לבין הDS3 , ואיך הם בהשוואה לDFI INFINITY FOR LGA 775/G ?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים פשוט כיום הוא האוברקלוקיר הכי טוב שיש, אבל רק גרסת ה DELUXE ולא ה P5B הרגיל.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר פשוט כיום הוא האוברקלוקיר הכי טוב שיש, אבל רק גרסת ה DELUXE ולא ה P5B הרגיל.בדקתי את המפרט הטכני שלו , וואלה עושה רושם שזה מה שאני מחפש , תודה !
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר GOOD LUCK לאלה שעוד תוהים מה לקנות , אני הולך אני חושב לעשות תוצאות גבוהות איתו באוברקלוק , אז אני אשים בOCDB את התוצאה , וכמובן איידע את כל מי שעזר לי ברכישת המחשב
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אם תקנה את ה - ASUS P5B DELUXE (המצוין) אז כדאי לך גם לקנות זכרונות טובים יותר כי הלוח הזה מסוגל לעשות מעל 500 באס וצריך זכרונות שיעמדו בזה ולא יגבילו אותו.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אם תקנה את ה - ASUS P5B DELUXE (המצוין) אז כדאי לך גם לקנות זכרונות טובים יותר כי הלוח הזה מסוגל לעשות מעל 500 באס וצריך זכרונות שיעמדו בזה ולא יגבילו אותו.ל-400 FSB הם יגיעו ביחס של 1:1 , יותר מזה אני אעלה את היחס , או אשחרר תזמונים
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אתה קונה את הזכרונות האלה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822כי אם כן אני לא ממש מבין לאן אפשר לשחרר להם תזמונים אם הם כבר מגיעים עם 5-5-5-15 (יותר משוחרר מזה כבר יפגע ביצועים לא?)?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אתה קונה את הזכרונות האלה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822כי אם כן אני לא ממש מבין לאן אפשר לשחרר להם תזמונים אם הם כבר מגיעים עם 5-5-5-15 (יותר משוחרר מזה כבר יפגע ביצועים לא?)?כן אני קונה את אלה , ואין בעיה לשחרר יותר מזה , מכייון שכמה מהטכנולוגיות ששילבו בקונרו מנטרלות כמעט לחלוטין את הצורך בתזמונים
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים הלוח יחסית יקר אבל בהחלט מפנקל-400 FSB הם יגיעו ביחס של 1:1 , יותר מזה אני אעלה את היחס , או אשחרר תזמוניםב-BIOSים האחרונים הוא תומך גם ב-DDR2-400 שהוא יחס יותר נמוך לזיכרונות ויאפשר לך אוברקלוק יותר גבוה מתדר הזיכרונות האמיתיכן אני קונה את אלה , ואין בעיה לשחרר יותר מזה , מכייון שכמה מהטכנולוגיות ששילבו בקונרו מנטרלות כמעט לחלוטין את הצורך בתזמוניםאין קשרהמעבד פשוט יותר אדיש לתזמונים מאשר A64 למשל
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר הלוח יחסית יקר אבל בהחלט מפנק יהייה כיף לעבור את השיאים שחברי הקהילה כבר עשו עם הALLANDALE'S שלהם , אני מקווה לתת פייט טוב לזלמן עם הVX , בשמי ובשם כותביי הביקורת עליו :lol: המעבד פשוט יותר אדיש לתזמונים מאשר A64 למשל אה... תודה שאתה אומר לי כי יכול להיות שאני קצת מבלבל חבריי פורום אחרים , זה טוב שהוא יחסית אדיש לתזמונים כי זאת החולשה העיקרית של DDR II במחירים סבירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.