עבור לתוכן

שאלה לגביי GIGABYTE GA-965P-DS3

Featured Replies

פורסם

אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה

פורסם

Asus P5B-Deluxe

פורסם
  • מחבר

זה היה זריז... מה ההבדלים בינו לבין הDS3 , ואיך הם בהשוואה לDFI INFINITY FOR LGA 775/G ?

פורסם

פשוט כיום הוא האוברקלוקיר הכי טוב שיש, אבל רק גרסת ה DELUXE ולא ה P5B הרגיל.

פורסם
  • מחבר

פשוט כיום הוא האוברקלוקיר הכי טוב שיש, אבל רק גרסת ה DELUXE ולא ה P5B הרגיל.

בדקתי את המפרט הטכני שלו , וואלה עושה רושם שזה מה שאני מחפש , תודה !

פורסם

GOOD LUCK :yelclap:

פורסם
  • מחבר

GOOD LUCK :yelclap:

לאלה שעוד תוהים מה לקנות , אני הולך אני חושב לעשות תוצאות גבוהות איתו באוברקלוק , אז אני אשים בOCDB את התוצאה , וכמובן איידע את כל מי שעזר לי ברכישת המחשב

פורסם

אם תקנה את ה - ASUS P5B DELUXE (המצוין) אז כדאי לך גם לקנות זכרונות טובים יותר כי הלוח הזה מסוגל לעשות מעל 500 באס וצריך זכרונות שיעמדו בזה ולא יגבילו אותו.

פורסם
  • מחבר

אם תקנה את ה - ASUS P5B DELUXE (המצוין) אז כדאי לך גם לקנות זכרונות טובים יותר כי הלוח הזה מסוגל לעשות מעל 500 באס וצריך זכרונות שיעמדו בזה ולא יגבילו אותו.

ל-400 FSB הם יגיעו ביחס של 1:1 , יותר מזה אני אעלה את היחס , או אשחרר תזמונים

פורסם

אתה קונה את הזכרונות האלה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

כי אם כן אני לא ממש מבין לאן אפשר לשחרר להם תזמונים אם הם כבר מגיעים עם 5-5-5-15 (יותר משוחרר מזה כבר יפגע ביצועים לא?)?

פורסם
  • מחבר

אתה קונה את הזכרונות האלה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

כי אם כן אני לא ממש מבין לאן אפשר לשחרר להם תזמונים אם הם כבר מגיעים עם 5-5-5-15 (יותר משוחרר מזה כבר יפגע ביצועים לא?)?

כן אני קונה את אלה , ואין בעיה לשחרר יותר מזה , מכייון שכמה מהטכנולוגיות ששילבו בקונרו מנטרלות כמעט לחלוטין את הצורך בתזמונים

פורסם

הלוח יחסית יקר אבל בהחלט מפנק

ל-400 FSB הם יגיעו ביחס של 1:1 , יותר מזה אני אעלה את היחס , או אשחרר תזמונים

ב-BIOSים האחרונים הוא תומך גם ב-DDR2-400 שהוא יחס יותר נמוך לזיכרונות ויאפשר לך אוברקלוק יותר גבוה מתדר הזיכרונות האמיתי

כן אני קונה את אלה , ואין בעיה לשחרר יותר מזה , מכייון שכמה מהטכנולוגיות ששילבו בקונרו מנטרלות כמעט לחלוטין את הצורך בתזמונים

אין קשר

המעבד פשוט יותר אדיש לתזמונים מאשר A64 למשל

פורסם
  • מחבר

הלוח יחסית יקר אבל בהחלט מפנק

יהייה כיף לעבור את השיאים שחברי הקהילה כבר עשו עם הALLANDALE'S שלהם , אני מקווה לתת פייט טוב לזלמן עם הVX , בשמי ובשם כותביי הביקורת עליו :lol: :lol: :lol:

המעבד פשוט יותר אדיש לתזמונים מאשר A64 למשל

אה... תודה שאתה אומר לי כי יכול להיות שאני קצת מבלבל חבריי פורום אחרים , זה טוב שהוא יחסית אדיש לתזמונים כי זאת החולשה העיקרית של DDR II במחירים סבירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים