עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה לגביי GIGABYTE GA-965P-DS3

Featured Replies

פורסם

אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה

פורסם

Asus P5B-Deluxe

פורסם
  • מחבר

זה היה זריז... מה ההבדלים בינו לבין הDS3 , ואיך הם בהשוואה לDFI INFINITY FOR LGA 775/G ?

פורסם

פשוט כיום הוא האוברקלוקיר הכי טוב שיש, אבל רק גרסת ה DELUXE ולא ה P5B הרגיל.

פורסם
  • מחבר

פשוט כיום הוא האוברקלוקיר הכי טוב שיש, אבל רק גרסת ה DELUXE ולא ה P5B הרגיל.

בדקתי את המפרט הטכני שלו , וואלה עושה רושם שזה מה שאני מחפש , תודה !

פורסם

GOOD LUCK :yelclap:

פורסם
  • מחבר

GOOD LUCK :yelclap:

לאלה שעוד תוהים מה לקנות , אני הולך אני חושב לעשות תוצאות גבוהות איתו באוברקלוק , אז אני אשים בOCDB את התוצאה , וכמובן איידע את כל מי שעזר לי ברכישת המחשב

פורסם

אם תקנה את ה - ASUS P5B DELUXE (המצוין) אז כדאי לך גם לקנות זכרונות טובים יותר כי הלוח הזה מסוגל לעשות מעל 500 באס וצריך זכרונות שיעמדו בזה ולא יגבילו אותו.

פורסם
  • מחבר

אם תקנה את ה - ASUS P5B DELUXE (המצוין) אז כדאי לך גם לקנות זכרונות טובים יותר כי הלוח הזה מסוגל לעשות מעל 500 באס וצריך זכרונות שיעמדו בזה ולא יגבילו אותו.

ל-400 FSB הם יגיעו ביחס של 1:1 , יותר מזה אני אעלה את היחס , או אשחרר תזמונים

פורסם

אתה קונה את הזכרונות האלה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

כי אם כן אני לא ממש מבין לאן אפשר לשחרר להם תזמונים אם הם כבר מגיעים עם 5-5-5-15 (יותר משוחרר מזה כבר יפגע ביצועים לא?)?

פורסם
  • מחבר

אתה קונה את הזכרונות האלה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

כי אם כן אני לא ממש מבין לאן אפשר לשחרר להם תזמונים אם הם כבר מגיעים עם 5-5-5-15 (יותר משוחרר מזה כבר יפגע ביצועים לא?)?

כן אני קונה את אלה , ואין בעיה לשחרר יותר מזה , מכייון שכמה מהטכנולוגיות ששילבו בקונרו מנטרלות כמעט לחלוטין את הצורך בתזמונים

פורסם

הלוח יחסית יקר אבל בהחלט מפנק

ל-400 FSB הם יגיעו ביחס של 1:1 , יותר מזה אני אעלה את היחס , או אשחרר תזמונים

ב-BIOSים האחרונים הוא תומך גם ב-DDR2-400 שהוא יחס יותר נמוך לזיכרונות ויאפשר לך אוברקלוק יותר גבוה מתדר הזיכרונות האמיתי

כן אני קונה את אלה , ואין בעיה לשחרר יותר מזה , מכייון שכמה מהטכנולוגיות ששילבו בקונרו מנטרלות כמעט לחלוטין את הצורך בתזמונים

אין קשר

המעבד פשוט יותר אדיש לתזמונים מאשר A64 למשל

פורסם
  • מחבר

הלוח יחסית יקר אבל בהחלט מפנק

יהייה כיף לעבור את השיאים שחברי הקהילה כבר עשו עם הALLANDALE'S שלהם , אני מקווה לתת פייט טוב לזלמן עם הVX , בשמי ובשם כותביי הביקורת עליו :lol: :lol: :lol:

המעבד פשוט יותר אדיש לתזמונים מאשר A64 למשל

אה... תודה שאתה אומר לי כי יכול להיות שאני קצת מבלבל חבריי פורום אחרים , זה טוב שהוא יחסית אדיש לתזמונים כי זאת החולשה העיקרית של DDR II במחירים סבירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.