פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מה דעתכם על הלוח הזה? שווה להמתין בשבילו? הוא אמור לצאת בעוד יומיים.Asus P5N32-SLI Premiumhttp://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1באוברקלוק לא נראה לי יש לו סיכוי אבל בביצועי סטוק (שרוב האנשים עושים O.C. בשביל בנצ'ים) יש שמועות שהו יהיה ה KING החדשדעות?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר המחיר שלו ידוע הבעיה היא הביצועים שאנו לא יודעים.המחיר ב PREORDER הוא 300$ וזה ממש הרבה עבור לוח אם אבל זה PREORDERמסתבר שבסופו של דבר הוא יעלה בסביבות ה P5WDH אבל הוא מתוכננן לרדת עד ל 200$ כאשר יגיע בכמויות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אפשר מקור לזה שהוא מתוכנן לרדת עד ל200$? אני מאוד מקווה שהוא יהיה לוח משתלם, אבל חוץ מזה.. עוד לוח שיהיה מעל ה1000 ש"ח(ככל הנראה), לא רלוונטי ברוב המקרים, צריכים לוחות זולים וטובים.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר חיפשתי אבל לא מצאתי את זה , לא זוכר איפה קראתי, הכוונה היא שלוח של 590SLI I.E. יעלה סביבות 200$ ולא הלוח הזה ספציפית כי בו יש את ה WIFI וכולה שמעלים את המחירבינתים לצפסיט 590SLI I.E. יש 2 לוחות באופק, האסוס הזה ולוח אחר של DFI שיצא בעוד חודש לפחות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים NVIDIA ו-INTEL זה לא השילוב הכי טוב לדעתי, לפחות ממה שראינו עם Nforce4 , שהיה מוצלח יותר ל-AMD.הקשרים בין Nvidia ל-AMD הדוקים יותר (מאחר ו-AMD לא מייצרים לוחות אם משלהם) ויש תוצאות בשטח.אני מאוד מקווה שהדברים נראים אחרת היום, אבל לפי מיטב ידיעתי - מעבד של Intel יעבוד הכי טוב עם לוח של Intel, או יותר נכון - צ'יפסט של Intel.הבנתי ש-Intel הולך מצויין עם chipsets של ATI, אז אולי כדאי לך ללכת על CrossFire במקום, לטובת ביצועים כוללים טובים יותר.מה שבטוח, הסוף לשילוב של Intel ו-ATI הולך וקרב (וכולם יודעים למה).
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר מה שבטוח, הסוף לשילוב של Intel ו-ATI הולך וקרב (וכולם יודעים למה).דבר זה יגרום לקירוב של INTEL ו NVIDIA כי אז ל AMD יהיה את הצפסט שלה ובגלל שהיא תהפוך למתחרה ראשי של NVIDIA בכרטיסי מסך דבר יגרום לקרוב NVIDIA לגבי אינטל
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים ההיגיון טוען שאתה צודק אבל עד שכולם ישבו במקומות שלהם, יש בלאגן גדול ברחבה. גם אני לפני קניית מחשב חדש, ואני כל פעם דוחה את זה הבחירה בכלל לא קלה בימים אילו.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר Im already a month into this delema of choosing a motherboard, i even started dreaming about it at nightall i want is for this board to be review by someone, so ill just know if im waiting for nothing or its worth it
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים עד שלא יהיו תוצאות של הלוח אי אפשר להגיד כלוםמה שכן הצ'יפסט אמור להיות מצוין ולאפשר OC מצויןאבל כבר למדנו דבר או שניים על הצהרות לפני השקות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר הם מוכרים אותו PREORDER וטוענים שהו יגיע עד 11/9 אז נקווה ל REVIEW עוד לפני
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר כן סמתי לב, אנשים בפורום TOMSHARDWARE רוצים לשנות את התאריך שזה לא יהיה משהו שאוהדי AMD או צ'פסט אינטל או ATI יוכלו לדבר עליו!!אגב היום ראתי ש NVIDIA אמרה שיהי שיפור שך 10% O.C. מ NF4 וזאת אומרת שאין מה לצפות ב O.C. מלוח זה אבל מי יודע אולי אנשים סתם מחרטטים כי ל NF4 הייתה מכפלה פתוחה אז סביר להניח שתהיה גם פה, ולגבי ה FSB נראה כמה ישפרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.