עבור לתוכן

Asus P5N32-SLI Premium

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הלוח הזה? שווה להמתין בשבילו? הוא אמור לצאת בעוד יומיים.

Asus P5N32-SLI Premium

http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1

באוברקלוק לא נראה לי יש לו סיכוי אבל בביצועי סטוק (שרוב האנשים עושים O.C. בשביל בנצ'ים) יש שמועות שהו יהיה ה KING החדש

דעות?

פורסם

השאלה היא מה יהיה המחיר שלו ביחס לביצועים שלו..

נחכה שיגיע.

פורסם
  • מחבר

המחיר שלו ידוע הבעיה היא הביצועים שאנו לא יודעים.

המחיר ב PREORDER הוא 300$ וזה ממש הרבה עבור לוח אם אבל זה PREORDER

מסתבר שבסופו של דבר הוא יעלה בסביבות ה P5WDH אבל הוא מתוכננן לרדת עד ל 200$ כאשר יגיע בכמויות

פורסם

אפשר מקור לזה שהוא מתוכנן לרדת עד ל200$?

אני מאוד מקווה שהוא יהיה לוח משתלם, אבל חוץ מזה.. עוד לוח שיהיה מעל ה1000 ש"ח(ככל הנראה), לא רלוונטי ברוב המקרים, צריכים לוחות זולים וטובים.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי אבל לא מצאתי את זה , לא זוכר איפה קראתי, הכוונה היא שלוח של 590SLI I.E. יעלה סביבות 200$ ולא הלוח הזה ספציפית כי בו יש את ה WIFI וכולה שמעלים את המחיר

בינתים לצפסיט 590SLI I.E. יש 2 לוחות באופק, האסוס הזה ולוח אחר של DFI שיצא בעוד חודש לפחות

פורסם

NVIDIA ו-INTEL זה לא השילוב הכי טוב לדעתי, לפחות ממה שראינו עם Nforce4 , שהיה מוצלח יותר ל-AMD.

הקשרים בין Nvidia ל-AMD הדוקים יותר (מאחר ו-AMD לא מייצרים לוחות אם משלהם) ויש תוצאות בשטח.

אני מאוד מקווה שהדברים נראים אחרת היום, אבל לפי מיטב ידיעתי - מעבד של Intel יעבוד הכי טוב עם לוח של Intel, או יותר נכון - צ'יפסט של Intel.

הבנתי ש-Intel הולך מצויין עם chipsets של ATI, אז אולי כדאי לך ללכת על CrossFire במקום, לטובת ביצועים כוללים טובים יותר.

מה שבטוח, הסוף לשילוב של Intel ו-ATI הולך וקרב (וכולם יודעים למה).

פורסם
  • מחבר

מה שבטוח, הסוף לשילוב של Intel ו-ATI הולך וקרב (וכולם יודעים למה).

דבר זה יגרום לקירוב של INTEL ו NVIDIA כי אז ל AMD יהיה את הצפסט שלה ובגלל שהיא תהפוך למתחרה ראשי של NVIDIA בכרטיסי מסך דבר יגרום לקרוב NVIDIA לגבי אינטל

פורסם

ההיגיון טוען שאתה צודק :xyxthumbs:

אבל עד שכולם ישבו במקומות שלהם, יש בלאגן גדול ברחבה. גם אני לפני קניית מחשב חדש, ואני כל פעם דוחה את זה :s07:

הבחירה בכלל לא קלה בימים אילו.

פורסם
  • מחבר

Im already a month into this delema of choosing a motherboard, i even started dreaming about it at night

all i want is for this board to be review by someone, so ill just know if im waiting for nothing or its worth it

פורסם

עד שלא יהיו תוצאות של הלוח אי אפשר להגיד כלום

מה שכן הצ'יפסט אמור להיות מצוין ולאפשר OC מצוין

אבל כבר למדנו דבר או שניים על הצהרות לפני השקות

פורסם
  • מחבר

הם מוכרים אותו PREORDER וטוענים שהו יגיע עד 11/9 אז נקווה ל REVIEW עוד לפני

פורסם

בחירה משונה של תאריך אני חייב לציין

פורסם

בחירה משונה של תאריך אני חייב לציין

יש קנוניה מאחורי זה. :-X

פורסם
  • מחבר

כן סמתי לב, אנשים בפורום TOMSHARDWARE רוצים לשנות את התאריך שזה לא יהיה משהו שאוהדי AMD או צ'פסט אינטל או ATI יוכלו לדבר עליו!!

אגב היום ראתי ש NVIDIA אמרה שיהי שיפור שך 10% O.C. מ NF4 וזאת אומרת שאין מה לצפות ב O.C. מלוח זה אבל מי יודע אולי אנשים סתם מחרטטים כי ל NF4 הייתה מכפלה פתוחה אז סביר להניח שתהיה גם פה, ולגבי ה FSB נראה כמה ישפרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים