פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אז ככה.. יש לי רואטר AR-7024 של EDIMAXהנה קישור: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htmוהבעיה:אני מפעיל את האימיול והכל סבבה.. עוד.. ואחרי כמה דקות שהאימיול עובד... או שעות.. לא יודע...האינטרנט פשוט נתקע, אפילו גוגל לא עובד לי, גם שאני יוצא מהאמיול שום דבר לא עובד... ואם האמיול נשאר עובד, הוא ממשיך להוריד כאילו.. אבל יותר לאט... והוא לא מוצא מקורות חדשים... ואם אני מנסה להחליף שרת אז הפורטים שלי חסומים... ולא ניתן לעשות את זה..בקיצור.. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא ממש מבין תהגדרות בראוטר(אם זה הראוטר בכלל..)... ניסיתי לעשות שם משו .. אבל זה לא עוזר... רק אם אני עושה ריסט לראוטר אז הכל חוזר לעבודד"א.. אם זה משנה, אני תמשמש בזZonealarm(פיירוול) ובקספרסקי (אנטי וירוס) ואני בבזק.. ADSL 1.5MBאז אם מישהו יודע מה לעשות.. אני אודה לו מאוד..תודה..
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר תנסה להוריד את מס' החיברוים באימיול ולבדוק שוב.ניסיתי .. וזה גם ככה על נמוך(400).. לא נראה לי שזאת הבעיה...וד"א... במודם כשהיה לי מודם רגיל לא הייתה הבעיה הזאת.. רק בראוטר... ופתחתי תפורטים ... אז אני לא מבין את זה.. =/יכול להיות שזאת הספקית אינטרנט שלי שחוסמת את הפורטים אחרי כמה זמן?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים הייתה לי פעם בעיה דומה עם DLINK 614+.הבעיה הפסיקה כאשר התנתקתי מרשת קדמילה.כמו כן, נסה לעדכן את הקושחה.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר הייתה לי פעם בעיה דומה עם DLINK 614+.הבעיה הפסיקה כאשר התנתקתי מרשת קדמילה.כמו כן, נסה לעדכן את הקושחה.אוקיי תודה אני ינסה בלי קדמיליה... אבל זה יהיה יותר איטי לא?ואין מעדכנים קושחה? ומה זה בכלל?תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.